View Full Version : Jak g?upi jest Evil Sonic? A? tak? Wow!
SeRaFiN v1.2 BeTa
09-07-2008, 14:20
Oto patrzymy jak glupi jest evil sonic. Pyta sie go czy pozyczy 2sc a on... Jak dziecko...
http://i35.tinypic.com/ztygp4.jpg
UahsusahHahsuhsaSashasuhasuhsBashusahusah Nie moge z niego, jakie dziecko zeby lac 300 lvla Buahahahahahahha Chwile wczesniej padl na Sarumarze to sie musial zemscic jakos. xD A ze innego nie da rady ubic to musi mnie :) Buahsuahsuhauas
Pozdro tumanie, tylko idiota deda slabszego levela w srodku city Baushaushauhsuahsuhashaushauh
@Down:
Pozycz na sla 15 cc xD Bo stracilam all a do soni boje sie isc bez sl;/
Prawdziwy Shenron
09-07-2008, 14:28
Evil sonic jest chory psyhicznie?xD niech lepiej odejdzie z apo ten naab
SHAUshauh Zlałem z hotka i wypadłem przez okno.hsuAHSUAh
W ogole tego tematu nie rozumiem................................
Chcesz sie popisac na forum ze cie zabil sonic? ; o Znam go i wydaje sie calkiem spoks.
A to ze padles to akurat nikogo nie obchodzi ;s i zakladasz jakis pojebany temat z nadzieja ze da ktos ci 2sc bo sonic nie dal... No poprostu genialny jestes ;s (zobaczyl nooba to go zabil, proste)
Serafin@
Od kiedy sa zasady jakie lvle sie fraguje? :o
^Doktor^
09-07-2008, 14:37
Padłes/Padłaś/Padło :D i płaczesz. Idz sie umyj.
Destroyer Pall
09-07-2008, 14:37
Tak tak ... :d mnie zabije Neko Knight tez zaloze temat ,ze mnie zabil i musi bana dostac !! albo mi kupi glany !! \,,/ Tak,tak temat do du** tzn nie potrzebny wiec
Closed Topic PlaX prO ifUl :><
SeRaFiN v1.2 BeTa
09-07-2008, 14:38
@Up3:
Na pewno bardziej niz ty skoro tego nie rozumiesz ^^
Ja do niego cos pisze a on odrazu deda kogos o 700+ leveli slabszego. To jest zalosne :D On jest zalosny :D Ty jestes zalosny :P
@Up2:
To samo co do pana Up3
@Up:
To samo co do pana Up2
Wcale_Nie_Rabbit
09-07-2008, 15:30
Ty jesteś zwykłym dzieckiem, które nie może dojść do niczego same tylko kase żulisz. To się dziedziczy!
'Pozdro tumanie, tylko idiota deda slabszego levela w srodku city Baushaushauhsuahsuhashaushauh...' To od czego jest pvp? To teraz nie można zabijać mniejszych leveli? Trzeba mieć pwodód, czy coś? On (czyt. babo-chłop) może zabijać 15 levele na fraga...
Co do Evila:
Gdy grałem Zarexoholikiem i padał 5~ x to zaczynał na mnie tak jechać, że szok. O pvp, że mam słabe itp. Tylko kto padał? Ja, czy on? No właśnie! Jak grałem Wulfgarem von Cookie i padał co chwilkę solo to wołał psy żeby mnie spamować. :) To taki dzieciak, który jest babo-chłopem, jak Carlitta. (. ) ( .)
Tak, czy siak obydwoje jesteście dziećmi.
Duffenzho
09-07-2008, 19:59
Żaaal i co z tego, że Cię ubił? Też nie lubię sępów ; <
Drako o.o
09-07-2008, 20:11
chciales sie podniecic?
sam bym Cie ubil
bardzo dobrze zrobil
Ty koles jestes dzieciakiem ,kazdego wyzywasz od noobow i innych mowisz ze to dzieci popatrz na siebie..
Co do Evil Sonic to tez jest niezlem dzieciakiem ..Mnie tez tak ubil ,stalem sie obok niego gadam z ziomem i sie pytam go "A ty co tak stoisz nieruchomo juz od 10 min?" A on mnie z 3x ue i die ;] Ale to juz inna bajka ..xD
Evil Sonic nawet spoko typek tylko exp w głowie a co do pk że cię zabił też bym to zrobił czemu nie może chciał pk odpalić wkurzyłeś go i ded ;/
Ko0oDeeXiiiK
09-07-2008, 21:55
Może pomyślał że wołasz na sl, bo go nie masz na sobie. Założe się że każdy zrobił by to samo ;))
Ja osobiście przypuszczając że słabszy przeciwnik nie ma sl, zrobił bym to samo, i jeszcze po śmierci sie przy city zaczaił (Gdyby EQ nie wypadło) ;)
***** po pierwsze prosze sie odwalic od Evila .... Nie znacie go dorbze wiec sie nie wypowiadajcie .... !!!!
Pewnie zabiles na afk tak to Ja nawet Abu sciagne .... ZAL 15 lvl a wiek tego co zalozyl temat jest okolo 13 lat i sie cieszy ....
Jedi Powel
19-07-2008, 16:31
22:23 Warning! The murder of Abu Hamza al Muhadzir was not justified
Na afk jak sie 15 osoba nawalalo i KOZAK?
SeRaFiN v1.2 BeTa
19-07-2008, 16:42
@Up:
Zal, nie odswiezaj starych tematow...
Widać, że padaczkę załapał.... oddać go do Abramowic w Lbn to może znormalnieje.:):):)
Ogólnie ja do evil nic niemam ale za takie cos odrazu kogos zabijac głupota na maxa...
Hupefupe
20-07-2008, 19:57
A co was to tak obchodzi co robi ?... Nawet go nie znasz a prosisz o kase.. nie dziwie, że cie zabił ;] Jak ja go proszę, żeby mi sellnol loota u soni to zawsze mi sellnie i daje całą kase :P Evil jest w porządku a to, że ty jesteś noobem i prosisz o 2sc bo sam nie umisz zarobić to nie moja wina ;]
Nie lubie jak noby zebraja A pozatym ten Topic nie wklejałeś na forum 2 razy ?
SeRaFiN v1.2 BeTa
20-07-2008, 20:29
@Up:
Nie, poprostu ten idiota Jedi Powel go odswiezyl. Omg, z takich noobow wiekszy zal niz z Sonica. W dodatku nie na temat napisal zupelnie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.