View Full Version : Crash'e :(
w zwi±zku z crash'ami serwera, które mia³y dzisiaj miejsce, przed³u¿yli¶my ilo¶æ dni promocyjnych wszystkim osobom które takie dni posiada³y na swoim koncie. Za cofniecie serwera przepraszamy, ale by³o to jedyne rozwi±zanie zaistnia³ego problemu.
Arek Larry
10-07-2008, 23:57
Tak crashe siê pojawia³y, z Twojego tekstu mamy wnioskowaæ, ¿e ju¿ ich nie ma? i zosta³o wszystko naprawione?.
Z moich obliczeñ wynika, ¿e dali nam 12 dni PACC :)
Dziêki Mortiis, ale czy crashe ju¿ minê³y??
Petromancer
11-07-2008, 00:05
a mozliwe jest oddanei klapkow gdyz je stracielm dzis mam dowod ze je mialem na 500 lvlu mam ss'a
Nie wiem jak to siê sta³o ale ca³y dzieñ serwer APO siê wy³±cza³ ale najgorsze ¿e wszed³em o 00.00 i patrze a tam zamiast 1cc jest jakie¶ pare GP pozatym 2 lvle w ty³ to pora¿ka co wy o tym s±dzicie... :(
komentujcie :( :(
a mozliwe jest oddanei klapkow gdyz je stracielm dzis mam dowod ze je mialem na 500 lvlu mam ss'a
Nie ma mo¿liwo¶ci odzyskania straconych itemów. Za du¿y syf by by³ jakby ka¿dy chcia³ odzyskaæ. A w zamian za t± cofkê masz wiêcej pacc, no chyba ¿e nie mia³e¶ wcze¶niej wogóle. ;p
Master Rahim
11-07-2008, 06:07
By³ Crash'e i co da³e¶ tylko d³u¿sze pacc tylko dla tych co jeszcze nie aktywowali a co z tymi co ju¿ aktywowali im siê nic nie nale¿y :confused::(
Ja tam du¿o nie straci³em :). Nie expi³em od d³u¿szego czasu :>.
Dostali¶my 12 dni pacc:)
kk przydadza sie nowe dni pacc mi z 23 do 35 dni wzroslo a co bylo przyczyna crash'ow
pech :(nie wiem czy to dobre ale straci³em great shielda i 2 pary dsl a bêd± jeszcze takie crash'e ?
Pozdrawiam ;)
Hmm, mi zabra³o z 208 lvl na 206, w sumie ma³a strata je¶li 12 dni pacc mi doda³o :D Pozdro!
Hmm.. nie piszcie tak bezsensu ciagle "co bylo przyczyna crash'a"
Bo jak czytalem ten teamt to prawie kazda osoba to napisala...
Wystarczy ze bedzie 1 raz i zauwazy to Mortiis albo jakis inny Gm/Moderator
to Wam powiedza... CIERPLIWOSCI ! x]
Trzymajcie Sie !
hehe mi to moze i pomoglo dodaliscie mi 12 dni pacca z 90 na 102 dzieki ;*;*;*
Nie wiem jak to siê sta³o ale ca³y dzieñ serwer APO siê wy³±cza³ ale najgorsze ¿e wszed³em o 00.00 i patrze a tam zamiast 1cc jest jakie¶ pare GP pozatym 2 lvle w ty³ to pora¿ka co wy o tym s±dzicie... :(
komentujcie :( :(
By³ wy³±czony bo by³y crashe... Czytaj uwa¿nie. Normalnie 1 c wielka strata i 2 lvl na 30+ to te¿ kilka godzin odrabiania co nie?
Ja tylko zyska³em bo ma³o co expie, a mia³em akurat ostatni dzien pacca i teraz mam 13
*viseko*
11-07-2008, 11:36
Dobrze jest xd.
Mam 101 dni Pacc'a ;o
Op³aca³o sie troche cofek za PACC'a xd
KUrwDE !!!! ZNOWU KICKI , ZNOWU CRASHE !!! WYLACZCIE TEN OTS !!! A NIE !! KAZDY BIJE LEVEL ZABYSCIE GO NAM ZABRALI !!!!???
Dzisiaj kolejny crash... nie wiem czy op³aca siê na razie expic.
*viseko*
11-07-2008, 11:42
KUrwDE !!!! ZNOWU KICKI , ZNOWU CRASHE !!! WYLACZCIE TEN OTS !!! A NIE !! KAZDY BIJE LEVEL ZABYSCIE GO NAM ZABRALI !!!!???
Nie pasuje-nie graj.
n/c.
..........................
Master Rahim
11-07-2008, 11:42
I znowu crash'e zrubcie co¶ bo kur.. mo¿na sie za³amaæ ja bije level i srash'e i levle w ty³ znów ;/:mad:
Druid z Armi
11-07-2008, 11:43
¯AL co to za rekompensata 10 dni, nabi³em ponad 10 lvl i cofka. A wszystko przez ulepszenie Systemu Domków wtedy sie zacze³o!!! Lepiej wy³±czcie serwer na pó³ dnia, ni¿ w³±czanie na 5 minut, ludzie nabija lvle a wy znowu cofka!!
Spryciarz
11-07-2008, 11:48
W³a¶nie! Ci±gle te je**ane cofki :/
Zróbcie co¶ z tym, bo ju¿ ¿al za dupê ¶ciska :(
Straci³em ju¿ z 5h siedzenia przed kompem na crashe!
Master Rahim
11-07-2008, 11:48
Ja idê graæ na inny ots bo zanim mortiis to naprawi co troche czasu minie sojanara.Mortiis napraw to bo wszistkich to wnerwia.
Oxidosiss
11-07-2008, 11:50
Heh, znowu¿ cofki :( Bywa i tak. Tylko ¿eby nocy nie cofnêli, bo nie po to robi³em nocke ¿eby wszystko straciæ ;/
1)11:40 Vronixik: ***** jego mac
2)11:40 Gacolex: co jest ***** z tym ots ???? na psy schodzi !!!
3)11:41 Hefra: *****
4)11:41 Dark Kubs: *****
5)11:41 Gacolex: ***** mac
6)11:41 Neeq Druid:HHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSS
7)11:42 Sher Kamilos: *****
8)11:44 Mogarcik: LUDZIE JESTESCIE POJEBANI
9)11:46 Pekkej: pedal zasrany
@edit
Czemu jest zamiast k... **** ??? zobaczcie jak sie wszyscy ciesza na wasze cofki ...
wiecie co ja bym otsa wylaczy³ i wlaczy³ dopiero jak juz bedzie wszystko dzialac bo teraz te 300 osob co siedza w domu i na daremne sie loguja traca czas i zdrownie takie jest moje zdanie wiec sam teraz gdzies ide bo to nie ma sêsu wieczorkiem si ezaloguje i mysle ze bedzia 20 lvleli mniej ale bedzie all dzialac :):D
Dawidsoni
11-07-2008, 12:00
Skoro ci±gle s± Crashe to mo¿e to wszystko nie przez ten system domków.
kruszynka
11-07-2008, 12:01
kto expi jak sa crashe szkoda mi bedzie loota z queen i czasu w jakim go zdobylem ; / i te marne 12 dni pacc ... za ten lut bym mial z 90 :) ale co tam odrobi sie nie ? :P GL & HF
Dragunov
11-07-2008, 12:06
No i znowu siê zaczê³o. Czy znowu czeka nas cofka, nam sie to wcale nie u¶miecha ;/
Destroyer nie ty jeden odrobi³e¶ ;/
Destroyer Pall
11-07-2008, 12:07
I znow sa crash'e :(
Tak mi przykro ... nadrobilem w lvl po cofce i co znow bedzie cofka ? ...
Pozdrawiam
Friterr
Narzekacie i p³aczecie to sie nie logujcie jak s± crashe poczekajcie naprawi± i napisz±. I jeszcze jedno dostaliscie darmowe 12 dni pacca za pó³ dnia crashów to chyba i tak za dobrze moim zdaniem...
Mo¿e to i dobrze ¿e bana dosta³em :D chocia¿ nies³usznie :P
Dragunov
11-07-2008, 12:14
DnL ty moze masz na apo ze 150 lvl to ci roznicy nie robi ale jak ma sie wysoki lvl to 7 lvli w plecy i duzy loot wkuriwa, a na dodatek robiony drugi raz ;/
No spoko, tylko ze ja nie expilem na crashach bo i tak nigdzie bym nie doszed³, cofka wczorajsza objela caly dzieñ prawie i 7 lvli loot poszed³ sie ..., i co¶ mi sie tak zdaje ze dzisiejszy dziej tez taki bêdzie. gówniany najazd bêdzie rekompensata <¿al>
i co nam po tych 12 dniach, no niby mo¿na odrobiæ ale sk±d mamy wiedzieæ czy jutro znowu tego nie bêdzie ;/ ?
stracone godziny gry
@up
Masz racje nie mam wysokiego lvl ale sami wiecie ¿e to nie by³ tylko jeden crash i mo¿na by³o sie domy¶leæ ¿e bêdzie cofka ale to jest tylko moje zdanie
@Edit
Moim zdaniem i tak te crashe zosta³y Wam naprawione dostali¶cie 12 dni pacca co moim zdaniem jest sporo
Kozak Knight
11-07-2008, 12:41
po 1 Ja zamówi³em Pacca w poniedzialek i jeszcze nie doszedl... kiedy go aktywujecie?
po 2 zrobcie cofke o kilka dni i z glowy
po 3 po co wymyslacie jakies glupie "uproszczenia" dla graczy jak potem sie serwer j*ebie? ostatnio stracilem 12 lvli mam tego dosyc.....:(
Dragunov
11-07-2008, 12:42
i powiedz po co cofka o kilka dni, jezeli problem nie zostanie rozwiazany ?
Albo nie po co cofka, najlepiej zacznijmy grac od pocz±tku
No do przesady Mortiis powiedz naprawde co jest z serverm :/
Kozak Knight
11-07-2008, 13:00
i powiedz po co cofka o kilka dni, jezeli problem nie zostanie rozwiazany ?
Albo nie po co cofka, najlepiej zacznijmy grac od pocz±tku
a skad wiesz ze kilku dniowa cofka nic nie da?
ale w 2 czesci posta masz racje chyba tak zrobia ;p
no dobra, 12 dni pacca dla tych co juz mieli? a dla tych co nie mieli, to co? nic sie im nie nalezy? jak juz rozdajesz pacc, to wszystkim, a nie aby tym co Ci kase na konto przeslali...
Vegeta Narus
11-07-2008, 17:05
ej kur.... to wy traktujecie premium account jak swietych a facc co traci polowe zeczy i gówno z tego ma mortiis ogarnij sie.
Apo Zchodzi na Psy!
Dragunov
11-07-2008, 18:16
yy Sorki ale zauwa¿cie ró¿nicê. My zap³acili¶my na utrzymanie serwera a wy po prostu sobie na nim gracie, co nie oznacza ze nic nie powinni¶cie dostaæ, ale dlaczego pacc ?
Druid z Armi
11-07-2008, 19:15
Wydawaæ siê mog³o, ¿e ju¿ po wszytskim i znowu siê zacze³o, ajjj, szkoda a bilem bk na rooku i zajebisty by³ lot, 2 x k axe k arm i boh :p po cofce zostaly tylko bohy :(
sory sory za przeklenstwasory sory za przeklenstwasory sory za przeklenstwasory sory za przeklenstwasory sory za przeklenstwasory sory za przeklenstwa
Blu De Xahos
11-07-2008, 19:22
ja wbilem 2 lvle bloknolem bratu z 207 - 217 a ty crasch ;/ (mam 520 trudno wbic lvl) :confused::eek:
Dragunov
11-07-2008, 19:22
wczorajsza cofka gowno dala wiec tym razem moze nie bedzie, miejmy nadzieje
Jan Pan Banned
11-07-2008, 19:50
cofki nie bedzie, tak pisal Mortiis ale crashe beda i to tak jak by byla cofka. bez sensu.
Yyy, to moge sprzedac normalnie domek? Bo mam akurat klienta i nie wiem czy czekac, az minie czy co ;/
yy Sorki ale zauwa¿cie ró¿nicê. My zap³acili¶my na utrzymanie serwera a wy po prostu sobie na nim gracie, co nie oznacza ze nic nie powinni¶cie dostaæ, ale dlaczego pacc ?
No ja tez raz pacca kupilem i co? tez dalem na utrzymanie serva, a teraz nie kupywalem, bo stwierdzilem, ze nie warto mi kupywac pacca na wakacje, bo mnie wiecej w domu nie ma niz jestem. Wedlug mnie kazdy cos powinien dostac, poniewaz ci bez pacca tez lvle stracili no nie?
Szkoda ¿e by³y crashe ale w bardzo przyjemny sposób zosta³o nam to wynagrodzeone ;]
Exevo knight
11-07-2008, 22:54
A co z tymi co juz wykorzystali 3 dni pacc. Przeciez oni (w tym ja ) tez cofnelo:(. A wracaj±c do crasha mi tam nawet przybylo! Mia³em lvl 120 a mam 121:D
no to fajnie a facc moze co ? tyle lvl w du[cenzura] nie bede pisal takich s³ow na forum ... [ z 100 cof³o mi postac az na 88 lvl] wiec pozdro ;/
Mi siê nic nie cofne³o bo mam bana i tak . A z pacc zobaczê ile dni dosta³em
Mortarius
12-07-2008, 14:39
Ja tam nie by³em na miejscu kiedy by³ ten crash ale na moje nieszczê¶cie sta³o siê to najwyra¼niej dzieñ przed koñcem mojego pacca D:
karol powrocil
12-07-2008, 14:53
Jak dlamnie to super!
W ten dzien co crashe byly zrobilem se spokoj od expa i dostalem darmowy pacc
jeszcze 75 dni pacca;p
HaHa ja prawie nic niestracilem tylko zyskalem haha bo wcale nieexpilem i nic nierobilem tylko padlem i niemialem kasy na sl teraz mam haha ! :D! :DJeszcze 12 dni pacca to mi sie podoba !: D
chocia¿ nie gram na Apo to wiem ze ka¿dy ots nie bendzie ci±gle hodzil jak nowy ja mam noob-ots w porównaniu do apo mi przy 20 osobach crashe,itp a wy sie wkurzacie ze tam byla cofka ale mortis tym co posiadali PACC Odal
Oni placo za utrzymanie serwera wy bez pacca placzecie ze tam co¶ stracili¶æie
Tak by bylo na rl jak by byla cofka to by odzyskali pacca i zeczy tylko posiadacze pacca nikt wiecej apo,albo rl na to sra odzyskajo ci co plac± za serwer
Up a co nas twoj ots itp ?A tak to racja..
A to dopiero pocz±tek panowie :D
@Mortiis
Nie wiem czy to zabezpieczano w 7.6, ale proponuje przejrzeæ ca³y silnik w poszukiwaniu Buffer Overflow.
Pzdr ;)
Mam takie pytanie dlaczego apo nie zrobi czego apo nie zmieni protokol tibi z 7.6 na 8,1 albo 8.2 pod baze SQL mieli byscie 300 graczy wiecej heh czekam na odp
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.