PDA

View Full Version : G?o?ny komp ;<

Sea Ranger
11-07-2008, 12:25
Parę dni temu zauważyłem że mój komputer zaczął mi głośno buczeć, wyczyściłem go w środku i nic (:<). Myślę że to coś od wiatraczków, ale wolałbym jakąś inną metodę! np. podobno są jakieś programy do wyciszania pracy komputera. Znalazł by mi ktoś? ( Jestem kaleką w szukaniu, niech wam będzie).

To dojebałeś :D. A moze chesz program do czyszczenia myszki? :d
No naprawdę coś tam słyszałem że jest program gdzie można zmniejszyć obroty wiatraka itp ^^

Sebaa94
11-07-2008, 12:33
kup w w sklepie powietrze z dodatkiem czego tam ono jest w puszcze pod cisnieniem lub moze wiatrak ci sie obluzowal na moj komputer dziala walniecie go z tej strony gdzie masz wadliwy wiatrak :D

Playboy
11-07-2008, 12:39
Kup nowy zasilacz lub wiatraczki
Najlepiej okresl gdzie Ci sie tłucze komp i nam powiedz..

Blackd
11-07-2008, 12:49
Kup laptopa... w kompie nie uciszysz go na maxa...

szeregowymajor-997
11-07-2008, 12:54
ja mam tak samo chodzi jak kosiarka przyzwyczailem sie juz...jak pochodzi z 15 min to potem juz normlanie jest....xd

^Doktor^
11-07-2008, 15:38
jakieś programy do wyciszania pracy komputera.
To dojebałeś :D. A moze chesz program do czyszczenia myszki? :d
TOpic.
Mozliwe ze któryś z wiatraczków sie rozje.... nic nie zrobisz musisz nowy kupic ;d

Techniks
12-07-2008, 02:35
Parę dni temu zauważyłem że mój komputer zaczął mi głośno buczeć, wyczyściłem go w środku i nic (:<). Myślę że to coś od wiatraczków, ale wolałbym jakąś inną metodę! np. podobno są jakieś programy do wyciszania pracy komputera. Znalazł by mi ktoś? ( Jestem kaleką w szukaniu, niech wam będzie).

No naprawdę coś tam słyszałem że jest program gdzie można zmniejszyć obroty wiatraka itp ^^

Brawo zwolnij prace wiatraczków a przegrzeje Ci się komp ; o
JAk masz zamiar zrobić coś takiego to dorzuć z wiatraczek 2 do kompa jeszcze.
Może dysk Ci tak chodzi głośno? ;>

Vidly
12-07-2008, 09:49
Tak jak napisał Playboy może to być problem z zasilaczem.
U mnie w starym komputerze po prostu się przekrzywił charczał.

Trampek
15-07-2008, 11:35
Wymien wiatrak. Mi kiedys tak buczal komp ze sie budzilem jak ktos go wlaczyl...Zmienilem wiatrak i cichutko ;) Teraz mam nowego kompa, ale stara nagrywarke DVD, i jak wloze do niej jakas plytke to tak buczy jak traktor jakis xd. Jak zmiana wiatraka nic nie da to nagrywarke zmien.