View Full Version : Bocik
Witam. Szukałem podobnego tematu na 4um, lecz nie znalazłem takowego.
Mianowicie zacząłem grę na RL Tibii. Nie chce mi sie po raz 20-sty przechodzić Rooka, więc postanowiłem poszukać pomocy do gry. Początkowo był nim Tibia Auto, lecz albo wykryto trojana, albo po anulowaniu komunikatu plik się zepsuł i nie był zdatny do użytku. Mógłby ktoś podać stronę i BOTa który jest w miarę łatwy w obsłudze i jest darmowy?.
Lost Girl
11-07-2008, 13:44
Tibia auto ma od poczatku swojego instnienia wbudowanego trojana. A darmowego bota raczej nie znajdziesz
Jeżeli chodzi o darmowego bota to polecam Ci TibiaTek. W tej chwili jest on chyba najlepszym botem bezpłatnym a w dodatku prostu w obsłudzr. Bota możesz sciągnąć z tibiasoft.com
Po updacie nie radze uzywac botow, bo klient wysyła informacje do serwera o uzyciu bota. www.nbot.pl
Figo Konrad
11-07-2008, 14:00
Po updacie nie radze uzywac botow, bo klient wysyła informacje do serwera o uzyciu bota. www.nbot.pl
Pierdzielisz... Blackd RlZ
@topic
Tibiasoft.com tam masz boty do wyboru do koloru
Tak jak koledzy wyżej mówią TibiaTek Bot z tibiasoft.com jest czysty a zarazem dobrym botem do pobrania za darmo. Ale uważaj bo jest trochę syfu na tibiasoft więc miej oczy szeroko otwarte
Po update jedynym botem za którego nie złapiesz banisza jest blackd proxy kup sobie na miecha za 15zł fonem ;)) moge Ci wkleic poradnik jak kupic pzdr
Paiton wez mi wrzuc na pw ten poradnik i stronke z kad sciagnac bota ;p
Radzę zainwestować 30 zł lub 100k i kupić Blackd Proxy... żałowałem kupić.. ale kupiłem i teraz jestem wyjebiscie zadowolony.. a miałem wahania ze mi sie nie zwróci :)) a 100k sie zwróciło w pare dni..
Darmowy = nBot
Płatny = Blackd Proxy
Wujek Margoth
11-07-2008, 19:51
Darmowy??? TYLKO TibiaTek :)
Ale sciągnij z oficialnej strony www.tibiatek.com
Noo, spoko wszystko tylko że teraz wszedła tibia 8.21 i trudno dostać bota pod tą tibie.
Wszystko jest pod 8.11 - 8.2.
Pierdzielisz... Blackd RlZ
@topic
Tibiasoft.com tam masz boty do wyboru do koloru
Niestety, blackd to najgorszy shit jaki wyszedł.. Aby bot padł wystarcza 2 ruchy ..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.