View Full Version : Oszust rembus + sharing
REMBUS TO ZLODZIEJ
http://img301.imageshack.us/img301/3025/pierdolepsaex6.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/6700/beztytuunq2.jpg
Prosze zobaczyc ze grozi mi i sie przyznaje : ) Prosze o rozpatrzenie.
Zamiana byla przez allegro.Stracilem silver wand i 20 kcc.
Duffenzho
11-07-2008, 14:44
***** jak on sharuje to ja chodze z Elite Knighteczka. Po co to dajesz na forum? Jak tak zrobił to napisz do allegro, a nie zaśmiecasz forum.
Rembus jest zajebisty i to jest niemozliwe zeby on sharowal. Oszukac mogl ale to itak jest niemozliwe :p
Siilimka
11-07-2008, 14:47
Wiesz mnie tez oszukali raz i stracilem dwie postacie 600+ek i 400+ ed. Nic im nie zrobią chyba ze sie ostro nanich wkurzyles. Mam nadzieje ze uda ci sie odzyskac to co straciles a oni odniosa kare za to co zrobili.!!!!!
Nie odpuszczaj im i idz na policje ;]
Lansuj BitCh xD
11-07-2008, 14:51
***** jak on sharuje to ja chodze z Elite Knighteczka. Po co to dajesz na forum? Jak tak zrobił to napisz do allegro, a nie zaśmiecasz forum.
Rembus jest zajebisty i to jest niemozliwe zeby on sharowal. Oszukac mogl ale to itak jest niemozliwe :p
Dał to na forum zeby zobaczyli ze rembik i spółka to oszusci.
A ja tam do rembika nic nie mam ;d
Dokładnie w drugim ssie widać przy końcu rozmowy, że to fake. Linie nachodzą na siebie nie dokładnie. Wrzucając to do porządnego editora wszystko widać.
Tak więc należy Ci się delete konta za tworzenie fake`ów, mających na celu zbanowanie drugiego gracza.
Tak powiedział Tygrys kiedyś.
@topic
Dowody są fałszywe.
/\ pan up
ciebie matka fake robila.Wycinalem te ramki zeby bylo latwiej wkleic,a nie fake idioto.
[Splaxor] Tępie ludzi, którzy obrażają rodziców. Za to nie ma upomnienia u mnie tylko od razu warn, którego otrzymujesz.
To jest oszust jeba*y oszukal Lukasza Druidka wzial itemy wbil rsa itp
Serdecznie Wypierdal*j
Szczerze to wątpię żeby udało Ci się odzyskać to co straciłeś, a tak fajnie się zabawialiśmy tą rózgą w krzakach ale ciii..
;'(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((
Kogo to obchodzi, że kupowałeś/zamieniałeś coś na allegro, i zostałeś oszukany?
Wiedziałeś, czym to grozi.
Shar? Za mało dowodów.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.