View Full Version : [komenda] lista tutorów
Taker 2.0
12-07-2008, 01:01
Wziąłem pomysł z takiej gry (Lineage 2). Polega to na tym że gracz wpisze komende (!gmlist, /gmlist, albo coś w tym stylu) i wyświetla mu sie lista GMów/GMów i tutorów online.
@edit
Nazwa tematu miałobyć lista GMów :-)
Wiem że jest komenda !online, ale trzeba przybierac w tych wszystkich graczach, a taka komenda oszczędzi nam szukania
Jak wszyscy wiedzą na APO jest gro botterów. Po wprowadzeniu takiej komendy booter będzie wiedział, że jest jakiś GM lub Tutor i może wpaść i wyłączy bota. Jeżeli chcecie ułatwić sprawę boterom to proszę bardzo, ale ja jestem na NIE!!
Moim zdaniem to jest zbędne z tego powodu co powiedział Splaxor ..
Booter przestraszy się że wpadnie i wyłączy bota ;[ lepiej żeby tego nie było
Świetny pomysł ale pod jednym warunkiem jak znowu to zrobicie i nie dacie następnego zrytego głosowania... i dacię też czy ten GM w dalej chwili jest online.
Moim Zdaniem dobry pomysł...
A boterzy i tak predzej czy później wpadną...
Kiedy Gm albo Tutor są potrzebni przy np. tzw. Trade Rook-Main... To ich nie ma... Dziś np. Stracilem 1k cc na wymianie z Van Marich bo ten mnie oszukał... A żadnego gma/tutora nie było by mógł tego dopilnowac...
@up
Nawet jakby był to by ci nie pomógł bo wymieniając sie rook - main robisz to na własną odpowiedzialność.
@topic
Nie, z tych samych powodów jakie napisał Splaxor.
Plener123
13-07-2008, 14:56
Zgadzam się z wypowiedzią Splaxor'a.Większość APO to sami boterzy.Każdy by wiedział w której chwili ma wyłączyć bota.Ja ofc jestem na NIE
Pozdrawiam
Nie.!!.
Jest specjalny temat do Tibii 7.6 TAM SKŁADAJ PROPOZYCJE!
Na Apo wszyscy mają boty więc jakby widział że Gm się loguje by Wyłączył Bota.
Zaznaczyłem opcje nr. 2 i myśle że nikt nie jest na tak.
Nie wiem czy nie jesteś kolejnym nabijaczem który pisze durne propozycje w złym dziale.
[Splaxor] Sam nie wprowadzasz nic nowego do tematu, więc nie upominaj kogoś za nabijanie postów jak sam to robisz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.