View Full Version : Wywiad z Neko Knightem!
Wywiad:
JA:Witaj legendarny rycerzu
Neko:Siemka ziomex
JA:Możesz udzielić wywiadu?
Neko:jasne
JA:Więc na początek przedstaw się
Neko:Nazywam się Piotrek
JA:Ile wiosen już ujrzałeś?
Neko:18, prawie 19
JA: Dużo ;]
JA:ile już grasz na APO?
Neko:Od września ubiegłego roku
JA:Skąd się wżioł nick Neko Knight?
Neko:Szczerze? to nie wiem ja jestem 2 ownerem
JA:Tak więc jesteś już 2 ownerem neka ile czasu?
Neko:Od marca
JA:Masz jakiś wrogów na OTS lub przyjaciuł?
Neko: jest kilku przyjaciol tez: skocio,aerox,czarodziejka,satura dementis tych co nie wymienie srr
JA:Znasz kogoś z ekipy APO?
Neko: osobiście nie
JA:Więc przed zakończeniem wywiadu chciał byś kogoś pozdrowić z APO i coś powiedżieć?
Neko:Jeśli nie odpisuje to znaczy że jestem afk i pozdrawiem całe PWN
JA: Dziękuje za wywiad i Nara
Neko:nara
Nudny wywiad, bardzo mało rzeczowych pytań odnośnie jego i gry typu skille, lvl etc, czy ma dziewczynę i inne ;P Po za tym wywiad jest krótki jak zapałka, trochę błędów ortograficznych też się znalazło :(
Na zachęte daje 4/10
powiem tak : wszystko wporzo ( ze tak sie wyraze mlodziezowo :D ) tylko ze cholernie krotki ten wywiad :/ myslalem ze sie dowiem czegos wiecej o naszym mistrzu xD
Ee no lol... Qrczę, troche krótki ten wywiadzik ;(
Nic się o neku nie dowiedziałem, bo to wszystko wiedziałem już...
Oprócz tego, że od września gra na APO, ale pod jakiom nickiem nie powiedział... ;>
Wiem, wiem :d wywiad krótki i troche daremny :/
^^ na pospiech to robiłem bo mama nademną stała mówiła że mam kompa wyłączyc bo histe miałem kuć :/ sry
Ale beznadziejny!!!
ZAL!!!
7 linijek -00000000.0000000000000000000000000000000000001/10
beznadzeja
Kur.....
Drah Master
29-05-2007, 21:23
1/10 co ja będę owijał w bawełnę..
Chujowy wywiad jak nie powiem co..
Mało pytań konkretnych i w ogóle..
Było trzeba się spytać go na początku czy będzie mówił prawdę i tylko prawdę..
Bo na samym wstępie już cię w chuja zrobił mówiąc ,że jest 2 ownerem...
A jest około 69~ xD ,i było trzeba się spytać z jakim członkiem rodziny scharuje?
Bo mi mówił ,że mama expi w nocy ,tata w południe a on z rana ;]..
Yest Lypa
29-05-2007, 21:29
0/10 Czemu?
Bo to wywiad z noobem :)
Na dodatek mnóstwo ortografow i beznadziejne pytania.
Nie wspomne o dlugosci...
Żal...Wywiad do poprawki...krotki beznadziejne pytania...A nie wymyslalas go sama przypadkiem?
o mój boże żal wywiadu nie miałeś o czym pisać ? przecież neko ma najciekawszą historie na apo .. ownerów boty itp ... a nie tylko friend i ile wiosen ujrzał ... za ten wywiad ujrzysz wiosnę średniowiecza nie powiem gdzie xD
Nudny strasznie, następnym razem przygotuj wiecej pytań czy cuś bo było tego troszke mało. Ekhem w skrócie to do dupy ;PP
Pozdro
Dede Lionheart
29-05-2007, 22:27
Jedno mnie zastanawia.
Jak jesteście takie cwaniaki, to sami róbcie wywiady, hę?
Ja daję 7/10 na zachęte. Rozwiń trochę pytania, i jak masz problem z ort. to rób wywiady ze słownikiem.
Bardzo fajny wywiad, ale trochę krótki. Daje 7/10 ;)
ale krotki wywiad az za krotki z taka znana postacia taki krotki wywiad wogle slabiutki:/ dale 3/10
POZDro
daran loth
30-05-2007, 10:00
JA:Skąd się wżioł nick Neko Knight?
rażący błąd, powinno być wziął a nie wżioł
apropo wywiadu-mało szczegółów, nuda. a tak szczerze: to ile godzin czekales az skonczy expić?5-6-7 godzin?? a moze 24?? jak tyle to nowy rekord!!!
pozdrawiam!
Nudny, mało pytań. Może ktoś z Nekiem przeprowadzić normalny wywiad??
tzn. Żeby było dużo pytań i szczegółów.
Aha i to pytanie z wiosnami skopiowałeś;)
To raczej nie wywiad tylko zwykła rozmowa z Nekiem.
Mało pytań, mało odpowiedzi, mało ciekwawych rzechy, w ogólne za mało wszystkiego.
Ocena 3/10. Liczą się chęci! :D
Spoglądając na temat myślałem, że to będzie coś extra... autor zadawał monotonne pytania( jeżeli wogule można na zwać coś takiego pytaniami)
2/10 na zachęte.
xD Luki xD
30-05-2007, 21:00
Hmm... najgorszy wywiad jaki tu widziałem :D lepszy był jush ten z The Thief (pozdro dla niego hehe) następnym razem zadaj więcej pytań.
Wiem, wiem głupi wywiad :/
Mówie wam mama nademą stała bo musiałem histe kuć :/
Sry
Szalony Lizios
31-05-2007, 07:58
Ekhem ekhem :D No fakt troche krutki wywiadzik. I fakt, że troche nudnawy.... Dam 7/10 ;)
strasznie kiepski wywiad ja nie wiem czy to nawet wywiad byl a nie rozmowa nawet nie wiem skad sie wzial jego nick...
Ale szajski ten wywiad heh
Daj reputa
Wywaid beznadziejny!!
Ocena -1/10 za chęci -.-
Usnolem jak czytalem ten wywiad ... Nudny krotki
Moze zrob jeszcze raz
Jakbym miał ocenić w skali 1-10 to daje 1!!! Ale chłopie postarałeś się normalnie wyczerpujący wywiad.
Black Gestuga
02-06-2007, 13:55
Wywiad nudny , pytania bezsensowne.
Wydaje mi się że wywiad został zmyślony.
spacyjka1
24-06-2007, 16:12
do dupska 0/10 czemu?
bo to noob i nigdy nie wiadomo z którym ownerem się gada zaraz będzie 5 wywiadów z neko innych i będzie np jak się nazywasz? adam ile masz lat? 12
Dark Hunter
24-06-2007, 17:01
Hmm nie pamietam zebym udzielal komukolwiek wywiadu..... Sa to bledne informacje i nie bylo to uzgadniane ze mna.... Wiesz o tym ze moglbym zglosic ta sprawe do sadu? :confused: :confused:
Głupi wywiad!
Ja sam wole Draka niż Neko Knighta
24-06-2007, 18:56
daje 1/10 slaby wywiad ;/
spacyjka1
24-06-2007, 20:26
Hmm nie pamietam zebym udzielal komukolwiek wywiadu..... Sa to bledne informacje i nie bylo to uzgadniane ze mna.... Wiesz o tym ze moglbym zglosic ta sprawe do sadu? :confused: :confused:
BUAHAHAH ŻADEN Z INNYCH 11 OWNERÓW CI JESZCZE NIE POWIEDZIAŁ? BUAHAHAHA
spacyjka1
24-06-2007, 20:34
1/10 co ja będę owijał w bawełnę..
Chujowy wywiad jak nie powiem co..
Mało pytań konkretnych i w ogóle..
Było trzeba się spytać go na początku czy będzie mówił prawdę i tylko prawdę..
Bo na samym wstępie już cię w chuja zrobił mówiąc ,że jest 2 ownerem...
A jest około 69~ xD ,i było trzeba się spytać z jakim członkiem rodziny scharuje?
Bo mi mówił ,że mama expi w nocy ,tata w południe a on z rana ;]..
na pewno ostatnie prawdą być nie może jeśli niema kilku innych ownerów bo rodzina jego wchodzi z tego samego ip chyba że się od rodziców wyprowadził bo jak można mieć bana jak się wchodzi z ego samego ip?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
i co?
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Hehe to był taki krótki wywiad że niebyło przy czym zasnąc albo znudzic się... Patrz ile wyświetleń... Wszyscy chcieli zobaczyc wywiad a tu ZONK:P Mam nadzieje że następnym razem będzie lepiej:)
Ida Master Sorc
27-06-2007, 22:30
-.- Jak jak zrobiłem wywiad z tigereczką byl taki sam a na mnie najerzdzali a jemu nie:mad: :mad: :mad: tak pozatym 5/10
Nudny, mało pytań. Może ktoś z Nekiem przeprowadzić normalny wywiad??
tzn. Żeby było dużo pytań i szczegółów.
Aha i to pytanie z wiosnami skopiowałeś;)
Ja moze przeprowadze jak bedzie czas bo pytania musze wymyslic jakies
@ Ida
Bo twoj byl widocznie beznadziejny
@ Topic
1/10 ... za checi .. no ok 3/10 bo nie bylo az tak zle ;)
Old Borysiatko
28-06-2007, 18:51
po co ten wywyiad?koles sam nie potrafi wbic lvla i kupuje chary :D zal zal zal zal zal zal zal zal zal zal zal zal zal zal zal kolesia dalbyc mi sorca na tym lvlu bym go rozwalil
Arinosos
29-06-2007, 10:19
dla mnie ten wywiadzik jest beznadziejny dam 2/10 ;/
Ice Kamol
29-06-2007, 11:41
Wywiad niejest dokładny nie spytałeś np: co robi kiedy niegra itp :)
spacyjka1
05-07-2007, 13:59
acha i wywiad na 99% fałszywy niby czemu polskie znaki i jeszcze user zbanowany?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.