View Full Version : Nie Lekcewaz Nas - Reaktywacja
Gildia Nie Lekcewaz Nas zaprasza
"Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
połączyliśmy siły słowami ponad granicami
między nami są sami nazwani przez świat HANYSAMI
mamy moc, przebicie i jak nikt łeb do picia
nie lekceważ nas, ponieważ cały świat jest do zdobycia..."
Do Gildii zapraszamy wszystkie profesje, od 400 lvl'a
Lider Gildii:
-Rembus 705 RP
Wice Liderzy:
-Showtek 1307 EK
-Blacksmith 714 EK
-Maffer 575 RP
-Osa the Knight 1010 EK
-Elite Epoka 647 EK
"Guild Chat" musi być zawsze otwarty, nawet jak się expi
Barwy gildii: Czarny, Zielony, Czarny, Zółty
http://i34.tinypic.com/2hyfd35.jpg
Haha... NooB Guild... Topic do Zamkniecia gdyż char "Rembus" Został sprzedany i owy gracz nie jest juz członkiem gildii "Nie Lekcewaz Nas"...
CLOSE TOPIC
No Niewiem Co Otej Gildi Sadzic Chba Dobra Jak Dobije Ten 400 To Pw Jescze 60 Lvl :/
New Tasman
12-07-2008, 23:37
@up
jak to nie jest?
mi się wydaje że jest dalej ten sam, a jeśli nawet inny to inteligencją tego starego nie wyprzedza...
@topic
reaktywacja? chyba powrót noobków z ulicy...
Wice? pisze się Vice czopindo pusta!
Jesteście zgrają noobków, którzy muszą być w 1 gildi, bo w osobnych byłoby wam smutno bez waszego debilizmu...
@jakiś głupek z nazwą blackuś i avatarem z żółtą koszulką
nie jestem w kazu... i mam gdzieś domek w apo jak i cały ten gówniany serv.
@Rembik
każdym języku? plx chcę zobaczyć tutaj jak do mnie po chińsku piszesz, oryginalnymi chińskimi znakami... Może być fotka lub skan z kartki, tylko na końcu ma być coś typu: "Dla Tasmana" itp. bo na 100% nie w każdym upośledzony chłopcze...
CZEKAM NA SKAN NAPISU!!
TO NOOB GUILD!! POLECAM KAŻDEMU NOOBKOWI!!
@New Tasman
Jak ci sie nie podoba to wy**** ztad noob napewno nie jest noo guild bo ty w niej nie jestes lolu
@up
jak to nie jest?
mi się wydaje że jest dalej ten sam, a jeśli nawet inny to inteligencją tego starego nie wyprzedza...
@topic
reaktywacja? chyba powrót noobków z ulicy...
Wice? pisze się Vice czopindo pusta!
Jesteście zgrają noobków, którzy muszą być w 1 gildi, bo w osobnych byłoby wam smutno bez waszego debilizmu...
TO NOOB GUILD!! POLECAM KAŻDEMU NOOBKOWI!!
Nie pouczaj mnie, bo potrafię porozmawiać w każdym języku, a nie udawać kogoś. Napisałem Lider to nie będę pisał Vice tylko Wice Lider bo to po polsku. To tyle na ten temat, wylecz się z uzależnienia i zacznij się uczyć.
@Hrater
Rembus nie został sprzedany ...
Tasman jestes poprostu dzieckiem ktore tylko umie napinac w necie :) jak ci sie nie podoba gildia to sie nie wypowiadaj proste :) Poszliscie do Kazadum bo maja gh i taka jest prawda kazdy napalony na pokoj w tibii hahahahaaha i co ci po tym gh?? Idioci -.-
NLN ROX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i to by był koniec ale żebym warna niedostał to napisze coś więcej..
Jest the best w Guild Chat'ie zawsze ktoś pisze.. Jak ładnie poprosisz to nawet zdejmą kogoś na fraga (radze niespamować typu HELP PK bo cie sciągną na fraga :P) Czeste pk z gildi typu akcja
Blacksmith + 3 sioherów (500,500,260) vs 700 i 1000 :P
A co do "W"ice lider to każdy pisze jak chce np.
Hrater który krytykuje sie sam... Stop Analfabetom!!! (ja go podziwiam)
Orson_Pall
13-07-2008, 22:38
@Srakuś: Tylko ty widzisz te gh. Inva tam mają tylko Ci, którzy se na to zasłużyli. Za to w nln spotkałem 2 normalne osoby, które mnie przewyzszaja intelektem. Reszta to 0. Przynajmiej tak sie zachowujecie. Zobaczcie wreszcie, ze o sobie tylko wy dobrze mówicie. Reszta serva ma was w dupie. Atakujecie nas jak nie ma h lvl on line, jak sie zalogują to wymyślacie że schody, że w 3 lejemy (ostatnio mnie i Folga zaatakowaliści ty maffer i elite epoka. ty miałeś 100 lvli wiecej od nas, Epoka 70, Maffer 30 mniej. Kozacy? dziwne ze jak Pih, Frinks z pk podbiegnie to spierdalacie. Wyjatek to black, który zawoła showtka, Akuzinha... albo sam zacznie walić, choć padnie. Podniecacie sie, jak jeden showtek odpalił pk, i kosi 1k ed/ms, z 6 uherami i 3 sioherami. To mnie rozjebało. Żeby nie było. Lał go Pih, Frinks i Spy. Wow, i do tego mu potrzeba 9 uherów? Respeckt. Czy wy udajecie takich Deb&li, czy wam za to płacą? NLN rox? Nawet jeśli, to rox tam jest Akuzinho/showtek. wy... mieścicie sie w końcu układu pokarmowego.
Co do gildi, to rozpisałem sie up. myśle że to wystarczy.
@Do piesków z nln: może z mojej wypowiedzi wynika inaczej, ale showtek nie jest dla mnie jakimś super pro iful prayerem. Te 2 osoby to Akuzinho i Dymian. Reszta (tak, showtka też!) mam w dupie.
Gildia najwiekszych pedalow swiata; > Procz niektorych ,temat do zamkniecia gildia posrana i niezgrana; )
Duffenzho
13-07-2008, 22:51
@Up
Nie byłeś w gildii to nie komentuj Cioto ;). A jeżeli nawet chciałbyś w niej być to za chuja by Cię nie przyjeli.
@Orson
Taki jesteś kozak że all niedojebani tylko Showtek, Akuzino (i oczywiście ty) to chodz spróbujemy się solo ;).
Nln 4 ever :p
@Srakuś: Tylko ty widzisz te gh. Inva tam mają tylko Ci, którzy se na to zasłużyli. Za to w nln spotkałem 2 normalne osoby, które mnie przewyzszaja intelektem. Reszta to 0. Przynajmiej tak sie zachowujecie. Zobaczcie wreszcie, ze o sobie tylko wy dobrze mówicie. Reszta serva ma was w dupie. Atakujecie nas jak nie ma h lvl on line, jak sie zalogują to wymyślacie że schody, że w 3 lejemy (ostatnio mnie i Folga zaatakowaliści ty maffer i elite epoka. ty miałeś 100 lvli wiecej od nas, Epoka 70, Maffer 30 mniej. Kozacy? dziwne ze jak Pih, Frinks z pk podbiegnie to spierdalacie. Wyjatek to black, który zawoła showtka, Akuzinha... albo sam zacznie walić, choć padnie. Podniecacie sie, jak jeden showtek odpalił pk, i kosi 1k ed/ms, z 6 uherami i 3 sioherami. To mnie rozjebało. Żeby nie było. Lał go Pih, Frinks i Spy. Wow, i do tego mu potrzeba 9 uherów? Respeckt. Czy wy udajecie takich Deb&li, czy wam za to płacą? NLN rox? Nawet jeśli, to rox tam jest Akuzinho/showtek. wy... mieścicie sie w końcu układu pokarmowego.
Co do gildi, to rozpisałem sie up. myśle że to wystarczy.
Nie ma to jak lizanie dupy h-lvlom, Showtek sam to stwierdził
Mogę dołączyć? 401 ek nick jak na forum <znaki>
Wcale_Nie_Rabbit
17-07-2008, 16:06
Ja was lekceważę i na was sikam ciepłym moczem. Jesteście bandą noobów, którzy udają wielkich kozaków. Noob guild.
Ja was lekceważę i na was sikam ciepłym moczem. Jesteście bandą noobów, którzy udają wielkich kozaków. Noob guild.
Nom, a ty świata po za Tibią nie widzisz i to ty kozaczysz na forum grubasie, chyba już czas skończyć z tibią i pójść na siłownie gruba świnio
Moim zdaniem gildia jak gildia:)
--------------------------------------------------------------------------
Wcale_Nie_Rabbit
18-07-2008, 09:02
@Rembik
Jak ja jestem gruby to twoja matka sprząta w noclegowni. Przeczytałeś postawi Viki i tym się sugerujesz? Huehuehuheuhuehehuehuhe!1111!11 A guildia jest gówem. ^^ Sam bym was tam wszystkich wybił, takie macie zgranie. ^^
@debil niżej
Nadal tu siedzę? Czyli gdzie 'frajerze'. Zwroty, które ojciec do ciebie stosuje powinny zostać w twoim domq. Z apo skończyłem, a na forum siedzę dla polewki z takich jak ty psów. ; ]
PS:
Co to znaczy 'mo' na początku twojej wypowiedzi? Kozacze w necie? Katowice nie są daleko od Kutna 'frajerze'. Śmierdzący 13 latku udający wielkiego kibica, który składu nawet nie zna. To, że twój ojciec jeździ na ich mecze i bierze swojego wafla (czyt. ciebie) nie znaczy, że ty jesteś kibicem.
Jeśli chciałeś napisać 'Bo', a napisałeś 'Mo' to powiem ci, że zdania się nie zaczyna od 'bo' więc daruj sobie swoje badziewne nauki.
@Rembik
Jak ja jestem gruby to twoja matka sprząta w noclegowni. Przeczytałeś postawi Viki i tym się sugerujesz? Huehuehuheuhuehehuehuhe!1111!11 A guildia jest gówem. ^^ Sam bym was tam wszystkich wybił, takie macie zgranie. ^^
Mo my nie gramy już praktycznie frajerze, nie kozacz w necie, bo niby skończyłeś z APO, a nadal tu siedzisz, nie ma to jak uzależnienie
<Doktor>
18-07-2008, 14:57
@Rembik
@debil niżej
Nadal tu siedzę? Czyli gdzie 'frajerze'. Zwroty, które ojciec do ciebie stosuje powinny zostać w twoim domq. Z apo skończyłem, a na forum siedzę dla polewki z takich jak ty psów. ; ]
PS:
Co to znaczy 'mo' na początku twojej wypowiedzi? Kozacze w necie? Katowice nie są daleko od Kutna 'frajerze'. Śmierdzący 13 latku udający wielkiego kibica, który składu nawet nie zna. To, że twój ojciec jeździ na ich mecze i bierze swojego wafla (czyt. ciebie) nie znaczy, że ty jesteś kibicem.
Jeśli chciałeś napisać 'Bo', a napisałeś 'Mo' to powiem ci, że zdania się nie zaczyna od 'bo' więc daruj sobie swoje badziewne nauki.
Gz Grubasie!.
Topic
Polecam!!! .....................
Drako o.o
18-07-2008, 14:58
Mo my nie gramy już praktycznie frajerze, nie kozacz w necie, bo niby skończyłeś z APO, a nadal tu siedzisz, nie ma to jak uzależnienie
rabit jest narcyzem
on jest we wszystkim najlepszym
on ma najlepsze pvp
ps. na apo nie da sie miec pvp bo kazda profa ma czary obszarowe
a tak naprawde jest psem ktory padl na rs i sie zalamal :(
jakie to smutne
tak zwany piesek viki :<
lize jej dupe a ona i tak go ma w dupie XD
tyle thx, bb
@ niestety ja nie mam jak lizac dupe staremu bo nie zyje jak juz to starej
Wcale_Nie_Rabbit
18-07-2008, 15:33
@ Drako o.o
Zadam ci pytanie. Dlaczego zrobiłeś sobie nick na forum 'drako' skoro ty jesteś 3 ownerem Draka? ^^
''a tak naprawde jest psem ktory padl na rs i sie zalamal' Niby ja się załamałem? Skończyłem z APO w pięknym stylu.
'tak zwany piesek viki :<
lize jej dupe a ona i tak go ma w dupie XD' Ja jej dupe liżę? Spoko. To pewnie ten układ ci odpowiada: 'Jak ja liżę dupe Viki to ty swojemu staremu.'
PS:
Kto to jest 'rabit'?
'on jest we wszystkim najlepszym' <--- Przeczytaj to! ^^
'on ma najlepsze pvp' <-- 100 x lepsze od twojego skoro ciągle ode mnie temple zaliczałeś, a na Draku od Skocia się wyuhać nie mogłeś. Idź rób teledysk z kolegami z kamienicy pt. ' Reprezentuje biedę '.
Na APO nie da się mieć dobrego pvp? W twoim przypadku to widać najlepiej.
Nice offtop.
@topic
Sux guildia. W ogóle jej nie polecam. Zbiórka największych dzieciaków z APO. Brakuje tam trana 'pianki'. ^^
@Ko0oDeeXiiiK
Frajer = sprzedawca. Ja nikogo nie sprzedałem. Co do ciebie to bym się nie zdziwił śmierdząca konfituro. Dostałem pojazd od ciebie? Ha, ha, ha! Ty i twoje pojazdy to syf z malarią. Mały diss? Nie? To nie szczekaj jak masz kaganiec! Ja w hooy mądry? Na pewne tematy na pewno mądrzejszy od ciebie.
'Suck my dick' <---- Gej? Szukaj bojfrięda gdzie indziej.
Masz 675 ms'a? Suuuper. Możemy to rozwiązać na APO mam 1031 knighta~. Za ile kupiłeś/czym płaciłeś <retoryka, wiem, że pośladkami>. Po twoim nicku na forum można wywnioskować, że masz mózg, który się przycina jak twoja klawiatura podczas pisania.
Ty niby wielki Tupac jesteś? HAhAhHAhAHHAhHaH ! 1 1 ! Chyba: 'Snoop Dogg'
Nie polecam tej Gildi sa tam takie osoby co wbijaja sie na respa itd wyzywaja
Nie polecam!!
Mafferek
20-07-2008, 16:23
Co to za frajer ten Rabbit?;] Mowicie ze niezgrana gildia? Dziwne, że jak cos sie dzieje to od razu jest 5 naszych obok ;]...
Po 2... jakos nasi od kassatóm nie padaja... tylko oni cipki padaja na kazdego fraga... ahh bym zapomniał sorry... raz padłem od Piha na fraga... 1000 vs 583 xD powinszowac pvp.
Dam nawet przykład. Wbijam na flubbery dobic lvl, widze 3 frajerów z kassatóm (folga, hope i jakis marcinosss czy ktos) od razu w moja strone poleciały teksty typu: zaraz padniesz, ssij frajerze itp itd. I wiesz na czym polega zgranie gildi?! Za chwile koło mnie był Black i Elite Epoka... 2 padło, 1 spierd...l .. i na tym polega zgranie gildi... a kazadum nooby cipki same, zerowe pvp..
No to by było na tyle
PS. Teraz ja mam lidera.. inv 400 lvl
Ko0oDeeXiiiK
20-07-2008, 16:46
#Rabbit
Jesteś największym frajerem na tym otsie, dostałeś pojazd ode mnie za najbardziej zjebaną i w ogóle nie śmieszną rozmowę w której udawałeś jaki to jesteś w chuj mądry i później mi coś pisałeś z myślą że pójdę płakac jak to zrobiłeś ty ;) Suck my dick
#Topic
Ja kce do Gildii ;< 675 msa mam ;<
Wlasnie pare dni temu dolaczylem do NLN. W gildi panuje mila atmosfera i jak sie poprosi o pomoc za chwile ona przybywa... Gdzie sa pk tam i my !!! Juz niedlugo przywroce dawny blask gildi NLN !!!!!!! Cya In TIbiA ;]
LOL LOL LOL NLN to PSY!!! tyle wam powiem o tej gildi same szuje sa w niej
Nie wiem jaka atmosfera panuje w tej gildi, ale po wypowiedziach niektórych jej członków (czyt. Mafferek, Blakuś) domyślam się, że sądzą, że ich gildia jest najlepsza, super, że oni sami są najlepsi, a inych uważają za śmiecie i osoby gorsze od innych. Ja bym raczej nie polecał chociaż w sumie niewiele mnie to obchodzi czy ktoś tam pójdzie czy nie.
@Karmus
Czego tak uwazasz jezeli nie byles w tej gildi?
@karmuss jestes zaje~ w du~ frajerem ktory kradnie ahh a tak czy siak ja mam klapy ktore zajebales ;< oj a jednak nie mam bo sprzedalem za 18kcc ;< ajajajaj
@topic XDDD Pozdro wszystkim guild zajebista beka na gc + debilowate i dobijajace na maxa teksty sevipera XDDDD hahahah POZDRO MISki xD :*
*viseko*
24-07-2008, 12:11
No to ja sie wypowiem tu:o
Na APO, teraz sa 3 guildie, wartosciowe.
NLN-W chooy tych "chanysów";d
Exclusive, czy ona jeszcze jest?Malo jest u nich teraz chyba;o
I Kazadum.Lepszych guildi nie ma.Wydaje mi sie ze Kazadum jest bardziej zajeta guildia, niz NLN.Kupuja GH, pomagaja sobie, zrobili swoja 4um itp.
NLN-Tylko expią albo wyzywaja:<
Pamietam, jak gralem Viseko poszedlem do NLN i na Gb ktos napisal ze maja ss'a w kosciele;o
Pobieglem tam, wszyscy z pk byli 400+ ja bylem 470 ek i all uciekli:<.
Potem 'dla zartow' zabilem kilka osob, bo mnie bili:<<<<I Casanova(Rembus) wyjebal mnie z guildi.Zlapal hunta wtedy;<<<
Wole isc do Kazadum niz do NLN.Tym bardziej nie nie przepadam za slaskiem.
Różowy Bombowy
Dobra gildia jeszcze jak grałem na postaci Elite Grulix była wojna z kazadum wtedy dużo na sl wydałem. Razem z gosiunia i Hope nawalanka była.
Podszywam sie pod Gall Jopek
25-07-2008, 09:58
@Viseko, a byłeś w nln, że wiesz, że sobie nie pomagamy? Człowieku... 1 osoba napisze, że ktoś np. z Kazadum (bądź innej gildii) ma pk to już jest kolejka do zabicia go. Nie mów że nie pomagamy, bo pan Lord Pih jak wczoraj szpanował z pk pod dp to padł w 5sec ode mnie i 750rp. Po co forum? Od czego jest gc na tibii? A gh też po co? Nie możesz sobie kupić własnego domku? Powiesz... ale w gh masz trainy... w city obok dp też je masz :) To na tyle...
NLN KoX
kazadum SUX!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.