Taker 2.0
13-07-2008, 14:48
Taker
BVeto
chce zrobić z tobą wywiad na forum moge ci zadać pare pyań?? :D
Oczywiście :-) Akurat oglądam cz.1 Energopol Idiots ;d
No to podstawowe pytanie: imię, wiek, ile grasz w Tibie??
Nazywam się Kamil, mam 13 lat (nie wstydzę się tego), w Tibie gram jakieś... chyba 2 latka ;D
Jak trafiłeś na APO?? Znalazłeś na jakiejś stronie, wyszukiwarce, polecił ci znajomy??
Pamiętam to, jakby to było wczoraj :-) Deszczowy dzień, nudzę się z kumplami, gadamy w klatce bloku. Oni rozmawiają o jakiejś grze. Słucham, słucham i... podoba mi się! Pytam się o stronę, skąd ściągnać, gdzie zarejestrować i jestem :-)
Czyli mam rozumieć że twój pierwszy serwer w Tibi to Apo??
Tak.
Dobrze, a czy grałes na innych OTSach/RL??
Pogrywałem kiedyś na RL, głownie Hiberna, Danubia no i ostatnio Pacera.
Jeżeli chodzi o OTservy, to czasem się grało. Mile wspominam jeden OTserv 8.0, mianowicie Narutek OTS
A jakie jest twoje największe osiągnięcie na APO jak i na RL Tibi
Na APO, myślę, iż jest to 89 rookstayer Xardas of Rook, main... Kilka nisko lvl'owych postaci. Min. Veto, Falqon, Vito Pall, Xardas sorc ;D
Na rl nic oprócz 21 kinasa ;D
Hmmm ciekawe...A jakie są twoje inne zainteresowania niż Tibia??
Siatkówka (ogółem sporty), lubię pograć na komputerze w rózne MMO typu MU Online :D Muzyka (głównie metal, ew. hard rock).
Nie wiem co jeszcze :D
Dobrze, a czy sprowadziłeś swojego kolege do Tibi/na Apo?? Jak wrażenia??
<sry, ale nie rozumiem pytanie, chodzi Ci, czy wciagnalem jakiegos kumpla w to gowno znane tibia?>
Tak :D
Tak, kilku kumpli z klasy. Szczerze mi tego żal.
Bo tibia sux >.<
I jakie są ich wrażenia??
Grają w to "coś" całymi dniami xDD
Hmmm a czy twoi rodzice uskarżają się na grę wszystkim dobrze znaną - Tibie??
Kiedyś, kiedy kupowałem pacca tata mówił "Zamiast kupować jakieś durnoty do gier kupiłbyś sobie coś na dupe". Oczywiście miał wtedy na myśli ubrania :)
Haha ... A masz jakiegoś głównego wroga na forum/serwerze. Może jakiegoś moderatora albo Tutora??
Nie, jakoś nikt nigdy mi nie podpadł. Nie lubię się kłócić. Mogę się również pochwalić tym, iż jako jeden z niewielu użyszkodników forum nie otrzymałem ani jednego warna :)
Mortiis, przepraszam ale postać Różowe Glany Mortisa to byłem ja :< Przepraszam xD
Oooo skoro mowa już o tych glanach, kto podsunął ci taki pomysł??
Sam nie wiem, jakoś mi odje*ało xDD
Cieszę się, iż nie otrzymałem delete acc, ponieważ były tam moje wszystkie postacie xD
Ryzykowałem wszystko
Ahm, a czy miałeś kiedyś taki odchył żeby odejść z APO i nigdy nie wrócić??
Owszem, parę razy. Ale to "coś" i tak mnie wciągało z powrotem :< Teraz już nie mam nawet Tibii na komputerze. Jak wcześniej wspomniałem, gram teraz w MU i CS'ka :D
Dobrze, a czy chciałbyś spotkać się z którymś z ekipy APO i porozmawiać ustnie lub ręczenie z nim??
Ręcznie raczej nie, z ekipy... Wliczamy w to również moderatorów? Na pewno z Mortiisem, myślę, że z Gromem i Tygrysem również. Z szerokiego grona moderatorów - El<e>van, Splaxor, Nixon <mój czopek xdd>. To chyba wszystko.
Dobrze, teraz powiedz mi: Na jaką range byś siebie dał w serwerze jakby to od ciebie zależało (tutor,GM)??
Hoster xD Nie no, to są żarty. Wolałbym być moderatorem forum, ale jeżeli wybierać to tutor/senior tutor (jakbym był GM to boję się, że bym nie wytrzymał i coś zóo zrobił xD)
Dobrze m by było na tyle... Chciałbyś kogoś pozdrowić??
Wywołałeś reakcję łańcuchową xD Chwilę sobie poczekasz.
Jedziemy:
Moderatorzy :DD
Elvan
Splaxor
Nixonek
Ekipa APO
Mortiis
Tygrys
Grom
Exodzik :D
Kumple z forum i gry
Nerkji Knait muj pr0
Daró Rókstlajer
Oxidosiss
Zaraki co lubi zjadać buraki<noł foh blix>
Ormin
Mikuś
Achar, może mnie pamięta :D
Alban (bardzo mądra osoba)
Dusza Maskótka
Cielaczek niewinny Buraczek
Cziter xd
Shadow Elementalist
Khuramek
BajOłt
Maatini rzałosnuy okryzio
MrJabba
Donio Pauka
Nosek
Sallen
Simina xd
Tetmójer
Moniś ;*
Obiecaj, jeżeli o kimś zapomniałem to dopiszesz na moje żądanie xd
No i osoba, która chciała ze mną przeprowadzić wywiad
Taker!!!! <aplauz blix>
BVeto
chce zrobić z tobą wywiad na forum moge ci zadać pare pyań?? :D
Oczywiście :-) Akurat oglądam cz.1 Energopol Idiots ;d
No to podstawowe pytanie: imię, wiek, ile grasz w Tibie??
Nazywam się Kamil, mam 13 lat (nie wstydzę się tego), w Tibie gram jakieś... chyba 2 latka ;D
Jak trafiłeś na APO?? Znalazłeś na jakiejś stronie, wyszukiwarce, polecił ci znajomy??
Pamiętam to, jakby to było wczoraj :-) Deszczowy dzień, nudzę się z kumplami, gadamy w klatce bloku. Oni rozmawiają o jakiejś grze. Słucham, słucham i... podoba mi się! Pytam się o stronę, skąd ściągnać, gdzie zarejestrować i jestem :-)
Czyli mam rozumieć że twój pierwszy serwer w Tibi to Apo??
Tak.
Dobrze, a czy grałes na innych OTSach/RL??
Pogrywałem kiedyś na RL, głownie Hiberna, Danubia no i ostatnio Pacera.
Jeżeli chodzi o OTservy, to czasem się grało. Mile wspominam jeden OTserv 8.0, mianowicie Narutek OTS
A jakie jest twoje największe osiągnięcie na APO jak i na RL Tibi
Na APO, myślę, iż jest to 89 rookstayer Xardas of Rook, main... Kilka nisko lvl'owych postaci. Min. Veto, Falqon, Vito Pall, Xardas sorc ;D
Na rl nic oprócz 21 kinasa ;D
Hmmm ciekawe...A jakie są twoje inne zainteresowania niż Tibia??
Siatkówka (ogółem sporty), lubię pograć na komputerze w rózne MMO typu MU Online :D Muzyka (głównie metal, ew. hard rock).
Nie wiem co jeszcze :D
Dobrze, a czy sprowadziłeś swojego kolege do Tibi/na Apo?? Jak wrażenia??
<sry, ale nie rozumiem pytanie, chodzi Ci, czy wciagnalem jakiegos kumpla w to gowno znane tibia?>
Tak :D
Tak, kilku kumpli z klasy. Szczerze mi tego żal.
Bo tibia sux >.<
I jakie są ich wrażenia??
Grają w to "coś" całymi dniami xDD
Hmmm a czy twoi rodzice uskarżają się na grę wszystkim dobrze znaną - Tibie??
Kiedyś, kiedy kupowałem pacca tata mówił "Zamiast kupować jakieś durnoty do gier kupiłbyś sobie coś na dupe". Oczywiście miał wtedy na myśli ubrania :)
Haha ... A masz jakiegoś głównego wroga na forum/serwerze. Może jakiegoś moderatora albo Tutora??
Nie, jakoś nikt nigdy mi nie podpadł. Nie lubię się kłócić. Mogę się również pochwalić tym, iż jako jeden z niewielu użyszkodników forum nie otrzymałem ani jednego warna :)
Mortiis, przepraszam ale postać Różowe Glany Mortisa to byłem ja :< Przepraszam xD
Oooo skoro mowa już o tych glanach, kto podsunął ci taki pomysł??
Sam nie wiem, jakoś mi odje*ało xDD
Cieszę się, iż nie otrzymałem delete acc, ponieważ były tam moje wszystkie postacie xD
Ryzykowałem wszystko
Ahm, a czy miałeś kiedyś taki odchył żeby odejść z APO i nigdy nie wrócić??
Owszem, parę razy. Ale to "coś" i tak mnie wciągało z powrotem :< Teraz już nie mam nawet Tibii na komputerze. Jak wcześniej wspomniałem, gram teraz w MU i CS'ka :D
Dobrze, a czy chciałbyś spotkać się z którymś z ekipy APO i porozmawiać ustnie lub ręczenie z nim??
Ręcznie raczej nie, z ekipy... Wliczamy w to również moderatorów? Na pewno z Mortiisem, myślę, że z Gromem i Tygrysem również. Z szerokiego grona moderatorów - El<e>van, Splaxor, Nixon <mój czopek xdd>. To chyba wszystko.
Dobrze, teraz powiedz mi: Na jaką range byś siebie dał w serwerze jakby to od ciebie zależało (tutor,GM)??
Hoster xD Nie no, to są żarty. Wolałbym być moderatorem forum, ale jeżeli wybierać to tutor/senior tutor (jakbym był GM to boję się, że bym nie wytrzymał i coś zóo zrobił xD)
Dobrze m by było na tyle... Chciałbyś kogoś pozdrowić??
Wywołałeś reakcję łańcuchową xD Chwilę sobie poczekasz.
Jedziemy:
Moderatorzy :DD
Elvan
Splaxor
Nixonek
Ekipa APO
Mortiis
Tygrys
Grom
Exodzik :D
Kumple z forum i gry
Nerkji Knait muj pr0