Zaloguj się

View Full Version : Wyniki konkursu EURO 2008!

Busst
13-07-2008, 23:08
Mam przyjemność poinformować, że znane są już wyniki konkursu EURO 2008!
Przed ogłoszeniem zwycięzców oświadczam, iż efekt końcowy jest bezdyskusyjny oraz nie ma możliwości zmiany punktów danej osobie!

Oto lista czterech osób, które zdobyły największą ilość punktów.

1. CRAKERS - 18 pkt.
2. PITEK KNIGHT - 17 pkt.
3. PACX KNIGHT - 16 pkt.
4. WICEPS - BICEPS - 15 pkt.

Oto nagrody.

Pierwsze miejsce - 120 dnia pacc'a na serwerze APO.
Drugie miejsce - 90 dnia pacc'a na serwerze APO.
Trzecie miejsce - 60 dnia pacc'a na serwerze APO.
Czwarte miejsce - 30 dni pacc'a na serwerze APO.

Aby nagrody zostały zrealizowane, należy poprzez prywatną wiadomość, podać swój nick na serwerze APO. Powtarzam! NA SERWERZE APO!
Wiadomość proszę przesłać do mnie.

Dziękuję osobom, które wzięły udział w zabawie. Dziękuję także za cierpliwość i zrozumienie mnie, gdy nie miałem czasu, aby dokończyć konkurs.

Nagrody ufundował: Mortiis.

Projekt konkursu: Busst
Realizacja: Busst
Pomoc: Mariox, Bald Drah

karol powrocil
13-07-2008, 23:15
O co chodzilo w tym konkursie ja nawet nie wiedzialem ze cos takiego bylo:(
NO szkoda
A zwyciesca gratuluje.

pitek knight
13-07-2008, 23:22
2 Miejsce Omfg
Dzieki busst za dokonczenie konkursu
Ale na moje nagrody nie przemyslane bo nie wszyscy na forum graja jeszcze na tym servie

Napisze tu i na pw ci
45dni na Styler
i 45dni Na Kopikon
jezeli nie da rady rozdzielic to tylko na Kopikon

Chciałem jeszcze Sunrise(kkrusz :*) ale on ma duzo dni

Fee conte
13-07-2008, 23:28
Gratuluje pitkowi, a tobie mowie, ze nie masz prawa oglaszac swojego prywatnego konkursu na stronie glownej apo. ;0
Poza tym wrociles, by dokonczyc konkurs. Jako, ze wlasnie to zrobiles odchodzisz na zawsze, tak?

Ciach, ciach. Ja natomiast nie wyrazilem zgody na dopisywanie czegokolwiek w moich postach. Po raz 3 pytam, odchodzisz?

Nie tylko nie wybaczam, ale takze nadal podtrzymuje moj sprzeciw przeciwko zasmiecania mojego postu przez twoja zalosna osobe. ^^

Lu$hOoOoOfy Cineq
13-07-2008, 23:32
Haha, szczyt idiotyzmu.
Zanim odejdziesz (bo przecież przyszełeś tylko załatwić do końca konkurs) odpowiedz mi, jak sponsorem PACCa może być Mortiis? Sam do siebie przelew wysłał? To by było w jego stylu.
To co? Mam już zacząć wymyślać co ci napiszę w dziale Powitania/Pożegnania? ^^
Ahh, bo zaraz, że offtopic, gratuluję ofc. zwycięzcy, marnuj swoje życie przez te 120 dni. ^^

Ile razy mam powtarzać, nie chce, żeby niemiec edytował moje posty. A już usuwał ich treść. Kolejny dewiant.

[Ciach, ciach] No wiesz, Roger też myśli, że jest Polakiem.

Azian
14-07-2008, 00:04
#up
A czego Ty się po nim spodziewałeś? Naprawdę, nie można wymagać od takich ludzi zbyt wiele..
#topic
Super, gratuluje. Teraz możesz już odejść ;>

Fern
14-07-2008, 00:39
LoL Co to za konkurs nawet niewiedzalem ..Byl to moze ten na ev czy co ?Ja tam niewiem ale zwyciesca gratuluje ! :D

Mortarius
14-07-2008, 01:01
Ja nie miałem zielonego pojęcia o żadnym konkursie ale to jest nieważnie xd.Gratulacje :P Haha Pacx załapał się na 3 miejsce xD Jego pewnie też amnezja złapała że mnie zna :| Gz dla całej czwórki ;d

Rokix
14-07-2008, 05:05
LoL Co to za konkurs nawet niewiedzalem ..Byl to moze ten na ev czy co ?Ja tam niewiem ale zwyciesca gratuluje ! :D

Omg co za naab przeczytaj jeszcze raz temat i tresc !

@topic
Gratulejszon

Bald Drah
14-07-2008, 08:06
Brawo wreszcie sie wzięliście do roboty .. Zostałem wyróżniony!! haha <zjara> A może pacc dla mnie??:d Gratuluję zwycięzcą i miłej gry :)

Cfaniak2d
14-07-2008, 09:45
LOL>.... Żadnego newsa nie było na głównej stronie, że taki konkurs będzie. Fajnie, że ktoś coś napisał.. Żal, połowa ludzi nie brała w tym udziału, bo nie wiedziała -.-

Bald Drah
14-07-2008, 09:50
LOL>.... Żadnego newsa nie było na głównej stronie, że taki konkurs będzie. Fajnie, że ktoś coś napisał.. Żal, połowa ludzi nie brała w tym udziału, bo nie wiedziała -.-

Haha jak nie było? Był! Wystarczyło wejść w hyde park i tam było około 4 tematów Euro w tym konkurs, wyniki itd. Wystarczy pomyśleć ... W konkursie wzięło udział około 30 użytkowników a zgłosiło się z 40-50 ..

skwara1994
14-07-2008, 12:03
Jakie ciecie - czego zadnego newsa nie bylo????

Nie wszyscy wchodza wsedzie na forum - jak takie nagrody to trzeba bylo napisac na stronie glownej ZAAL

Im gratuluje ale APO uuuch ciecie zasrane

zeby mi to bylo ostatni raz

Busst
14-07-2008, 12:13
#Pitek Knight
Możesz podarować pacc'a komuś, kogo znasz.

#Fee Conet
Owszem mam takie prawo.

#Cineq
Żadnego Niemca na tym forum nie ma, przynajmniej taki mi się wydaje.

#Azian
Specjalnie dla Ciebie, nie odejdę, będę jak tylko to możliwe łapał wszystkie Twoje wykroczenia i sowicie Cię wynagradzał.

#Cfaniak
Newsa nie było, lecz były 4 tematy w dziale Hyde Park oraz ogłoszenia na serwerze.

#Bald Drah
W konkursie wzięło udział ok. 50 osób.

kamillos75
14-07-2008, 12:59
Wielkie gratulacje dla osób które wygrały. Ja obstawiałem mecze tylko w toto-mix'ie i nawet wszystko siadało, ale jak bym miał obstawiac konkretny wynik to było by kiepsko

Chir
14-07-2008, 13:34
Gdybym nie wyjechał i brał udział w 2 cześci konkursu to może byłbym w pierwszej 3. No ale trudno i tak nie gram mi pacc potrzebny nie jest. Zwycięzcą gratuluje :cool:

Tyriusz 2.0
14-07-2008, 16:09
Co to za konkurs był i dlaczego nikt o nim nie wiedział??

Ps: gratulacje dla osób które wygrały na pewno przyda się im kilkanaście dni pacca :)

Bright Bringers
14-07-2008, 16:39
Ja nic o tym konkursie nie wiedzialem szkoda !

Busst
14-07-2008, 16:49
Konkursu nie ogłaszałem za bardzo, ponieważ, aby zliczyć 50 osób, musiałem nieźle się namęczyć. Jak będę miał w ręku aparat, pokażę Wam kartkę z zapisem danych z konkursu. 4 strony. Jak Bozia da zdrowie, i jeżeli Mortiis zgodzi się, zrobimy kolejny konkurs. Nie teraz, może za jakiś miesiąc. :)

#Down
Wszystko było zorganizowane, a jeżeli by tak nie było, nie byłoby także tych osób, które miały być. Oczekiwałem 50 osób, i tylu właśnie zgłosiło się do konkursu.

Cfaniak2d
14-07-2008, 18:20
No i co, że były 4 tematy jak Hyde Park to wielka fabryka nabijania postów, więc ja i większośc osób tam nie wchodzi. Następnym razem było pisac newsa na stronie głównej. Co za pomysł walnięcie newsa ze zwycięscami, a wcześniej o samym konkursie to nie można było? Wielkie jedno niezorganizowanie tego konkursu.

Amorek
14-07-2008, 18:28
Cfaniak2d Zamknij sie bo ty gówno wiesz nie rozumiesz ze Busst też człowiek?? Kto by potrafił obsłużyć 300-400 osób do konkursu?? NIKT a jakby potrafił to musi być jakiś geniusz co nie ma co robić tylko 5 dni przed kompem siedzieć bez przerwy. Bulwersują mnie takie osoby jak ty Bo nie umiecie czytać a potem piszecie. Pozdro Busst konkurs 100% Wypas było.

@Edit

O konkursie wiedzieli tylko ci co co chcą się czegoś dowiedzieć. Wkońcu po coś są te tematy:). A po za tym to gdyby było to ogłoszone na Stronie głównej APO to pewnie było by pełno nobów co by se jaja robili lub coś w tym stylu.

JaCkAsS
14-07-2008, 19:41
@up
Jeżeli się nie potrafi obsłużyć całego serwera to niech się nie robi konkursu. Trochę bez sensu, zrobienie konkursu, podanie linka znajomym i to wszystko, a reszta nic nie wie bo nie każdy w chodzi w taki dział jak hydepark czy chooy wie jak, bo tam jest poprostu jeden wielki syf ;/

Dobra, trudno, żal i wogóle trochę nie wporządku.

Chir
14-07-2008, 20:41
@Busst
Ten następny konkurs będzie o Igrzyskach?

@Bald Drah
Dobry pomysł.

Busst
14-07-2008, 21:28
Nie mam pojęcia o czym będzie, ponieważ Igrzyska w ogóle mnie nie obchodzą.
Ktoś tam pisał, że nie wszyscy wiedzieli o konkursie. Tak więc mówię, że wystarczyło zjechać na dół strony forum i popatrzeć na Hyde Park, główny temat był właśnie o konkursie. Mało tego, wielokrotnie ogłaszałem konkurs na serwerze.
Druga sprawa jest ze zliczeniem punktów. Jest to bardzo monotonne i męczące, trzeba mieć niezłą banie, żeby to policzyć.

Bald Drah
14-07-2008, 21:46
W sierpniu startują ligi to może zrobimy puchar ekstraklasy i typujemy całą kolejkę??(kto nie wygra nie wynik)

skwara1994
15-07-2008, 12:22
dobry informatyk excelu by wszystko zrobil :D

Szkoda troche bo nic nie bylo wiadomo - a pozatym ja na hyde park nie wchodze bo tam praktycznie z 60% postow to nabijane przez noobow w grach typu x czy y

Ale teraz zaczne bo zem sie wnerwil!!!

~~Paweł~~
30-07-2008, 10:24
Gratulacje ja osobiscie nie bralem udzialu bo nie wiedzialem o nim moja wina trudno.
@skwara1994 trzba szukac ja tez na Hyde Park nie zaglodam ale to moj wybor szukaj i znajdz czy siedz i marnuj czas Pozdro:D

Ksiondz666
30-07-2008, 16:24
%up

Lol,noob.
.................................................. ....................

Scylla xD
16-10-2008, 19:12
Gratuluje zwycięzcom Busst szczerze to ci współczuje jak można sprawdzać aż tyle osób

Brawo dla Pittka