View Full Version : Sapphire Quest
Sokol from West
15-07-2008, 13:00
Elo All!!!
Mam pytanie :p wie ktos moze gdzie znajduja sie te nowe Questy na:
Sapphire Armor <Co jest Solo>
Sapphire Helmet <Co jest Solo>
Sapphire Legs <Co jest Solo>
Zegarek <Co jest Solo> i skad to wziasc??
i
Orange Key <Co jest Solo xD> i skad to wziasc??
Prosze niech ktos mi powie gdzie sie wykonuje te Questy :confused:
Wiem tylko tyle ze do Sapphire Helmet potrzebny Zegarek , a do Sapphire Armor Orange Key tylko nie wiem skad ten key wziasc
Bardzo prosze o pomoc :o
Z gory THX!!!
Destroyer Pall
15-07-2008, 13:23
Do Sapphire Helmet nie jest potrzebny zaden zegarek :>
Ja zrobilem ten quest na 511 lvl.Potrzebne sa 4 profy i 1 profa wybiera 1 dzwignie i ciagnie trzeba miec sczeba miec sczescie xdscie xd
Sapphire helmet:
Senja, 4 różne profesje 300+ <ms,ed,ek,rp> coś a'la desert na Rl ktoś kto nie wykonuje questa <osoba z zewnątrz> musi pociągnąć dźwignię, która znajduję się niedaleko ( obok quest na zegarek - który służy do wyznaczania godziny, która jestp otrzebna na queście na s helmecie, nie kumam jak to działa, ale działa)
Co to pokonania ? kilka kingów... trzeba uważać na zombi
Sapphire armor :
Pustynia Ank, w stronę MSC trzeba iśc klucz(orange key) trzeba odkopać obok piramidy, wewnątrz labirynt z zombi , do pokonania solo queen + 2x zombi, od 500+
Sapphire magic helmet:
Potrzebne jest 5kcc + sapphire helmet, trzeba znaleść odpowiedniego NPC zagadać do niego, znajduje się on na ANK, wystarczy poszukać, sam fakt, że mamy hełm i kase nie wystarcza - do zamiany wymagany jest lvl 800+
Sapphire legs:
<niewiadomo> krążą pogłoski, ale to tylko pogłoski ;)
!!sQaua!!
15-07-2008, 19:20
Wcale nie jest potrzebny do hhelmetu500+ -.- ja zrobilem 363 ed
nie wiem jak to mozliwe ale zabilem w srodku 7 kingow solo bo all padli!
mam screena jak mi nie wierzycie
Dragunov
15-07-2008, 19:46
na helmet potrzebny jest 300lvl, a nie 500
opis questu z armorem jest zbyt ogolny
Sapphire helmet:
Senja, 4 różne profesje 300+ <ms,ed,ek,rp> coś a'la desert na Rl ktoś kto nie wykonuje questa <osoba z zewnątrz> musi pociągnąć dźwignię, która znajduję się niedaleko ( obok quest na zegarek - który służy do wyznaczania godziny, która jestp otrzebna na queście na s helmecie, nie kumam jak to działa, ale działa)
Co to pokonania ? kilka kingów... trzeba uważać na zombi
Sapphire armor :
Pustynia Ank, w stronę MSC trzeba iśc klucz(orange key) trzeba odkopać obok piramidy, wewnątrz labirynt z zombi , do pokonania solo queen + 2x zombi, od 500+
Sapphire magic helmet:
Potrzebne jest 5kcc + sapphire helmet, trzeba znaleść odpowiedniego NPC zagadać do niego, znajduje się on na ANK, wystarczy poszukać, sam fakt, że mamy hełm i kase nie wystarcza - do zamiany wymagany jest lvl 800+
Sapphire legs:
<niewiadomo> krążą pogłoski, ale to tylko pogłoski ;)
@Dragonov,
a na co Ty liczysz?
Że Ci ktoś poda krok po kroku co masz zrobić, albo nacisnąć żebyś sobie questa zrobił, celowo nie powiedziałem wszystkiego, żebys nie zrobił tych questów jak robot tylko trochę wytężył swoje szare komórki, przecież o to w tym chodzi, podstawowe info masz reszte próbuj sam...
Showtek dobrze mowisz po dupe mowisz im nawet podstawowe zeczy niech sami muzgi wyterza nooby ja pomyślalem i mam i niebedzie ciotom mowil. .Zal nobow
Dragunov
16-07-2008, 22:38
Showtek dobrze mowisz po dupe mowisz im nawet podstawowe zeczy niech sami muzgi wyterza nooby ja pomyślalem i mam i niebedzie ciotom mowil. .Zal nobow
Wracaj do podstawówki, nie umiesz gramatyki i za pewne ktoś ci powiedział gdzie i co zrobić. "cioto"
*Myssqa*
17-07-2008, 12:02
Do Saphire Legs potrzebna jest jakaś broszka która wypada z Apocalypto.
Na armorze jest do pokonania niewidzialna podłoga ;d jak na ciastku a potem Ots Queen.
Mam pytanie,jak już się ubije ots kingi na helmecie to którą nagrode wybrać,bo coś tam nie tak z tym..
Dragunov zamknij pysk cioto posrana ..Ty tak mowisz bob chcesz sie dowiedziec?Ciota ja wszystko sam rozszyfrowalem a nie bede sie prosil omg ..Ale noob..
Fern ma racje
Sam idź do podstawówki albo do przedszkola śmieciu jak nie umiesz wytężyć swoich szarych komórek a nie przezywasz innych
Czy to wina Fern'a że upośledzony jesteś???
Dragunov
18-07-2008, 01:23
@up
Od śmieci to możesz swoją rodzinke wyzywać.
No jestem ciekaw Fern staleś sobie w dp i pomyślaleś żeby pojść na Ank i sobie pokopać na pustyni tak? :) Jakoś mi sie w to nie chce wierzyć
Helm jest na senji i trzeba 300 lvl+ i 4 profy do pokoniania kilka kingow.
Armor jest na Ank w takiej piramidzie lvl 500+ SOLO ROOM ots queen i 2 zombi > moge pokazac gdzie to jest xD
Orange Key lvl 500+ ^^^ kolo piramidy wyzej sie kopie lopata
Legs > chyba trzeba wylootowac z Apocalypto jakas broszke ;P i zamienic ja na legi u takiego npc w Ank ( polnocno - wschodni kierunek od glownego miasta )
Magic Sapphira Helmet to tez u tego npc co wyzej /\ - trzeba dac 5kcc i ten Sapphira Helmet, aby wymienic trzeba miec lvl 800+
Pozrdo ;]
..Nieumiesz sam szukac i czekasz na kogos?Tak moze mnie wzielo na kopanie i co ? ; o A czy ja mowilem ze zrobilem caly quest czopku ..Nie wiec ucisz ambicje ..
Kozakpl thx za poparcie ale to noob; ] bb
Masz Up opsiane
--------------------------------------
Do Armora był poradnik Mojego Autorstwa, lecz został usunięty ;/
Helmet. Po pokonaniu kingów zależnie od Godziny którą mamy Dana profesja ciagnie daną dźwignie od lewej strony, np.
1 w nocy - 1 dzwignia od lewej strony
7 rano - 7 dźwignia od lewej strony
18 (inaczej 6 po południu) - 6 dźwignia od lewej strony.
Itd.
Mam nadzieję, że pomogłem :]
Dzieki to nam napewno pomoze ;p;p <<<<<<<leopold>>>>>>>
wielkie GZ!!!
Emilsson
25-07-2008, 14:12
@ Hrater Mam Pytanie Czy musi być równa godzina ? Czy sam początek ( np. 14:05 = 2 dzwignia od lewej strony i np lezy blessed i mls to ciagnie knight ? ) Ja juz tak padlem 6 razy nie wiem o co kaman . ;//
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.