PDA

View Full Version : Magic Sapphire Helmet, a legs....

Strycnine
15-07-2008, 21:01
Witam :)

Posiadacze Magic Sapphire Helmet'u muszą miec na sobie cały set, żeby ten hełm działał???

Nie którzy mówią, że potrzeba cały set, żeby hełm miał własciwości.... To prawda??? Jeśli ktoś posiada MSH to Nie ma on żadnych właściwości???

Może zostanie ujawnione, jakie to właściwości?? :D

Pozdrawiam :)

EDIT!!!!!!!!!! - Ale to troszke dziwne.... Co sie stanie z Pandemą, Klapkami?! Będą chodziły za BEZCEN..... Dziwne troszke....

Wiceps-Biceps
15-07-2008, 21:03
Musi być założony cały set by zadziałało. Legów nikt nie ma i nie prędko ktoś będzie miał bo item potrzebny do legów można zlocić z apocalypto b. rzadko :)

>< MASTAH ><
15-07-2008, 21:04
Podobno jak sie ma caly set Jest tak

6 % wieksze obrazenia z magii

i 10 % obrazenia mniejsze od Monsterow/playerow ( tak jak p.a )
Podobno : ]

Strycnine
15-07-2008, 21:10
No to na jedno wychodzi..... Klapy + M turban = 6% Zadajemy mocniejsze obrażenia..... Panda 10%..... Mogło by byc 13% mniejsze obrażenia... To byl by + Dla postaci magicznych.....

Don Gibon
15-07-2008, 23:09
Musi być cały set aby miał właściwości magiczne (czyt. legi, armor, magiczny helmet) inaczej nie działa! panda + mystic turban = 3% magi + -10% obrażeń, sapphire set = 6% magi i -10% obrażeń!

Maks
15-07-2008, 23:22
Niewierze w to...albo jest jeszcze jakiś inny resp apo, albo to nei ten... nie wierzę, że przez 2 dni huntu ( bo przecież tam nonstop ubija ktoś apo, jak nie Bart, to choćby ja) nikomu jeszcze nic nie poleciało, jeśli tak jest naprawdę, to życzę powodzenia, a ja za te 3% różnicy magii więcej wolę nosić pa i klapy niż siedziec w tej dziurze 3 miechy , bo jeśli dalej tak będzie to ten secik za pół roku będzie miało może z 5 osób, apropos, quest na legi jest od 700 lvla, znajdź mi 700 lvla który ubija apo, to trochę nie logiczne, przynajmniej dla Mnie... więc sory ale mnie to nie przekonuje, jak dla Mnie Mortiis specjalnie puścił plotę, żeby expić tam jak debile, a założe się, że to wszystko jest całkiem gdzie indziej odkryte.....

Splaxor
15-07-2008, 23:41
@Maks
W sumie w tym co piszesz może być wiele racji, ale podobno Brox wylotował broszkę, ale szczerze jakoś mało chce mi się w to wierzyć.

Ten secik brzydko wygląda. Tylko helmet jest ładny, ale całość to wygląda koszmarnie. Jak dla mnie ekipa poszła na łatwizne, ponieważ mogli zrobić całkiem nowy wygląd itemu.

@topic

Ja osobiście nie wierzę, aby ten set miał aż takie dobre właściwości bo wtedy Pandemonium Armor będzie praktycznie bez wartości. Chyba, że ekipa nie pomyślała...

[Guest] Całkiem nowy wygląd przedmiotu = własny klient.. Tak więc odpada ^^.

Strycnine
15-07-2008, 23:51
Dokładnie będzie tak jak mówiłem..... Pandema po 5kcc.... Miejmy nadzieje ze to tylko plotki ze tylko z APO leci....

Edit: Czyli łącznie z klapkami będą 9% mocniejsze hity?

Tyriusz 2.0
16-07-2008, 01:20
Nie gdyż klapki zwiększają ataki magiczne o 6 % czyli 12 % wraz z sapphire setem. Na to samo wychodzi mając klapki + b robe + m turban tylko ze w sapphire secie dochodzi armor zmniejszający ataki magiczne o 10 % od potworów :p:p

Marcelllo
17-07-2008, 13:50
A skąd jesteście pewni właściwości tego setu? Może tak sobie jest, a broszka jak już to znając życie leci ze słabych potworków oprócz z apo. Jeśli ktoś wie jak ona wygląda to niech mi znajdzie ją w spr i tu zamieści to może ktoś znajdzie ją gdzie indziej - lub może ten przedmiot jest z jakiegoś questu? ;P Tylko Mortiis kita puścił :P ale wszystko się okaże :)