PDA

View Full Version : Kim Grac??

J@zz
17-07-2008, 12:14
Witam mam na rl tibi Sorca Palqa i knighta
sorc ma 30 mlvl 28 lvl
palek skile 62/49 i 7 mlvl (wiem ze slaby)21lvl
a knight ma skile 42/42 i 3 mlvl 11 lvl
kim grac i gdzie expic w miare szybko dana postacia ??
ps jestem facc

Playboy
17-07-2008, 12:36
Podaj najpierw lvl'e postaci bo bez tego ani rusz...
ja bym radzil kupic Blackd Proxy wziasc knighta i na trolle go postawic z knifem full def i czekac az sie stamina skonczy
Jesli chcesz grac fair
Sorc robisz runki przywolujesz monka idziesz na Guardy
Pallem to nie wiem ;/

Mosuke
17-07-2008, 16:18
Mi sie wydaje ze na twoim miejscu zagralbym sorcem.Dlaczego?Mozesz isc na dwarfy guardy z monkiem lub na pojedynczy resp wyverny kolo venore,gdy masz pacca czesto sorcowie sa poszukiwani na hydry , z kumplami mozesz chodzic na dragi i bic z hmm lub czegos innego a gdy masz pacca jest bardzo duzo czarow ktore ulatwiaja gre..

Lu$hOoOoOfy Cineq
17-07-2008, 17:22
Polecam kupno Blackd Proxy, i graæ wszystkimi tymi postaciami na raz.

Sioher
17-07-2008, 20:03
Ja polecam ci sorka. W ogole teraz na rl tibi sa poszukiwani do roznych ;)questow i do pomocy w pk. Tez dobrze zarabiaja bo moga tworzyc m walle.
Mysle ze pomoglem :) Aha i skile sa nie tak wazne jak na innych profach procz drutka
Pozdro:cool:

Trampek
17-07-2008, 22:55
Najlepiej calkiem skoncz, tibia to zuo, ostatnio jak sie zalogowalem to mi cos w szafie w pokoju stukalo, odrazu dalem loga i wiecej w to nie zagram.

A tak na powaznie :P Jesli w przyszlosci chcesz expic z malymi nakladami, dlugo siedziec na respach, szybko expic - graj pallem, a jesli chcesz expic duzo szybciej, szybko zabijac potwory (duze hity), efektywnie pekowac - graj sorcem, ale osobiscie wolalbym palla