View Full Version : Grom nei zamykaj tematu tylko posluchaj...
pogromcaszczurow II
17-07-2008, 21:12
A wlasnie ze nie wyzywalem ciebie tylko Twoja Viki... A co to ona jest K****a Game Masterem ? Pomysl poprustu to twoja znajoma i bronisz jej. Ciebie nie smialem nawet wyzywac bo przecierz wiedzialem ze moge delete dostac...
jest to odwolanie do tego tematu >>http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=30955
Fajnie Delete acc , wszystko stracilem , bo raz wyzwalem twoja ulubienice -.-
@Foleyek
Zgadzam sie w 100%...
@Chir
Nie wiesz jak to bylo... To byl 1 post w ktorym napisalem 1 slowo 'ostre' .A jak ty bys stracil wszystko to pewnie nie zakladalbys takiego tematu? Pomysl nastepnym razem o sobie...
Brain Banned
17-07-2008, 21:14
Zgadzam się. Dostałęm ban na konto Brain ale wisi mi to. Może tylko Grom mnie odbanować żebym mógł wziąść swój boski avek :)). Viki to głupia pinda ;**. Jeśli dostane teraz bana będzie on nie słuszny :<<. Za obraze dostaje się 1 więc mnie cmokni :***.
Cineks 2
17-07-2008, 21:14
***** nie zdążyłem odpowiedzieć w tamtym temacie, więc piszę tu.
Mortiis proszę skasuj GM-a Gromowi, bo za kilka dni może być za późno .
Oczywiście zamykam. No i warn za dublowanie tematu.
Brain Banned
17-07-2008, 21:19
Ja bym Ci dał warna za to, że żyjesz :/. Za głupote również. Umiesz zamykać temat? Gz mózgu. Najlepiej już odejdź na zawsze i nie wracaj.
@Down
Nie trzeba było się rodzić :/ Też radzę odejść z forum. Myślisz, że GM'a dostaniesz? To się mylisz :).
i nie liż dupe mu plax :(
@Cineks 2
Grom nie jest już GM - sam zrezygnował
@topic
Trzeba było nie łamać regulaminu.
@up
A ty idz się utop bo bana na ots dostałeś :/ Masz racje, myśle, że gma dostane pisząc te posty. Koleś złamał regulamin i dostał bana. Jesteście jebnięci i piszecie, że powinni mu go zdjąć a ja napisałem, że ban słuszny bo złamał regulamin. Mógl nie wyzywać Viki i nie byłoby bana. I gdzie ty tu widzisz lizanie dupy?
@down
Tak, takiego długiego bana. Będzie miał nauczke na przyszłość. I możesz mi powiedzieć dlaczego twoim zdaniem liże dupe? Bo nie zgadzam się z waszym zdaniem? Przykre
@Edit
Po Mortiisie też tak ,,jeździliście" bo według was gówno robił dla tego ots. Teraz nie mieliście się do kogo przypierdolić to zaczeliście zakładać 10 tematów dziennie o tym jakim złym gm jest Grom. Kogo następnego będziecie obrażać? Tygrysa? A potem jak wam się znudzi to przerzucicie się na moderatorów?
@down
To nie jest delete konta tylko ban na rok. Po roku konto mu się odbanuje. Nie wiem, jak pogromcaszczurów obrażał Viki, ale pewnie używał dużo ,,ostrych" słów skoro dostał tak długiego bana.
@up:
Takiego długiego bana? Zastanów się najpierw a potem liż.
@topic:
Myślałem, że Grom odejdzie w dobrym stylu a tu d*pa. I jeszcze to zamykanie "niewygodnych" tematów... <respect>
@Chir:
W każdym temacie mówisz o sprawiedliwych banach - czy ten jest sprawiedliwy? Za obrazę innego gracza delete konta? Od kiedy?
Pierdolcie sie ode mnie...
Nie mialam nic wspolnego z banami oprocz 5 ostatnich;/ lub 6 ;/ pierdolicie w kolko to samo... jebie mnie juz wasze zdanie i sikam na apo....
Serdeczne wypierdalaj wszystkim idiotom.... ;****
http://i36.tinypic.com/2w341nn.jpg
Oto dowód jak szanowny gracz "Viki" przeklina ban na 11 lat na forum jak i w grze
NARA. GROM Won won won nie lubie cie pocaluj ode mnie w dupe cineq`a od niego cale apo ma boty i powinien za to dostac delete konta ale nie bo on ma wtyki z gromem nie pozdrawiam nara \,I,/ \,I,/
Jak viki sika na apo to delete chara jej !!!!
A jezeli nie dostanie delete to prosze o oDBANOWANIE Wszystkich graczy ktorzy w dniu dzisiejszym i wczorajszym zostali zbanowani przez groma (nie slusznie)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.