Zaloguj się

View Full Version : Ban konta BassHunter

Cielak
17-07-2008, 21:19
Grom.. odbanuj mi BassHuntera, bo zbanowałeś go na życzenie cineq'a. Szanowałem Cię, aż do tej pory. A może mam bana, bo jestem Dj'em ? Wiem - jesteś taki jak cineq..

Brain Banned
17-07-2008, 21:21
Proste. Dla kumpli wszytsko się zrobi. Mi też zbanowano konto za obraze, ale nie żałuję. Dla mnie nie liczy się ilość postów ani nick. Powinno Cię odbanować. Gromowi całkiem odbiło.

deadheal
17-07-2008, 21:27
Dla mnie Grom był fajną osobą :)
Ostatnio miał pewnie złe dni, a wczoraj wieczorem puźnim zrezygnował z funkcji GameMastera.

Brain Banned
17-07-2008, 21:31
Cineq powiem Ci tylko, że jesteś pedałem. Poprostu masz zmienioną orientację seksualną. Weż wyjdź. Poprostu wyjazd z forum i gry. Za tobą będzie tęsknić tylko gildia Exlusive. Ehh... jakie to smutne. Idź do jakiegoś klubu "Jestem Gejem i się tego nie wstydze". Dobra? Będzie wtedy god ^^.

pogromcaszczurow II
17-07-2008, 21:34
Musisz sie pogdodzic z tym... Ja za wyzywanie ulubienicy Groma (Viki) dostalem delete konta i poszlo 17 kcc .
Zycie toczy sie dalej , chociarz jest jakas szansa...

Viki
17-07-2008, 22:02
Pierdolcie sie ode mnie...
Nie mialam nic wspolnego z banami oprocz 5 ostatnich;/ lub 6 ;/ pierdolicie w kolko to samo... jebie mnie juz wasze zdanie i sikam na apo....

Serdeczne wypierdalaj wszystkim idiotom.... ;****

Vidly
17-07-2008, 22:13
Nie mialam nic wspolnego z banami oprocz 5 ostatnich;/ lub 6 ;/ pierdolicie w kolko to samo... jebie mnie juz wasze zdanie i sikam na apo....

Nie sikaj na mnie, bo będzie śmierdziało... I nie mów do siebie :D

@topic:
Grom postanowił, że jednak nie pozostawi po sobie dobrego wrażenia. "Wyszło szydło z worka", że tak powiem. Samowolka, samowolka...

Foleyek
18-07-2008, 00:02

http://i36.tinypic.com/2w341nn.jpg

Oto dowód jak szanowny gracz "Viki" przeklina ban na 11 lat na forum jak i w grze
NARA. GROM Won won won nie lubie cie pocaluj ode mnie w dupe cineq`a od niego cale apo ma boty i powinien za to dostac delete konta ale nie bo on ma wtyki z gromem nie pozdrawiam nara \,I,/ \,I,/

Jak viki sika na apo to delete chara jej !!!!
A jezeli nie dostanie delete to prosze o oDBANOWANIE Wszystkich graczy ktorzy w dniu dzisiejszym i wczorajszym zostali zbanowani przez groma (nie slusznie)

Mosuke
18-07-2008, 12:19
Nie przejmuj sie....wiekszosc kogo zobaczyl Grom w ostatnich dniach dostawal bany.Na szczescie odszedl.(Ufff).Mnie zbanowal na noob harze ze chodzilem kolo dp w city i raz walnalem exori visa !!! Tylko raz a osoba bodajze 190 sorcerer cwiczyl mlvl przed dp i nie dostal -.-