View Full Version : Dosta?em bana
Porządny gośc
18-07-2008, 13:07
Dostałem bana na postać Jakiziom za obraźliwe wyzywanie choć to nie do końca prawda, ponieważ ja pierwszy zostałem obrażony więc nie rozumiem tego bana, więc proszę o odbanowanie mojej postaci
Temat nie ma najmniejszego sensu. Postać nie zostanie odbanowana, powód? Brak dowodów + ban był słuszny. Zamykam.
//Layer
Pownieneś napisać w dziale ,,Skargi i Odwołania". Postaci ci nie odbanują.
Po co piszesz że to nie prawda skoro pare słów dalej napisałeś że ty i tak pierwszy zostałes obrażony. Masz na to dowody? Zapewne nie, dlatego postać nie zostanie odbanowana. Jeżeli wyzywałeś go to ban był słuszny.
Porządny gośc
18-07-2008, 13:26
Tak, tak jaki ten ots jest z......... bo jak takie dzieciaki mnie wyzywają to co kur..... a ty moderetor s... pys.... bo takiego śmiechu dostałem jak przeczytałem ten posta że hej takich deb... mam głeboko w dup.... więc się nie wysilaj sku.....
Nie sikaj. Śmiechu dostałem jak zobaczyłem twoją ortografie.
//Layer
Twoja wina czemu screna nie zrobiłeś ? Typek wyzywał cię (może) pierwszy ale zrobił ss wysłał raporta i cię zbanowali. To jest pech. Jak grasz w tibie chodź z otwartym programem do robienia zdjęć gm przychodzi podajesz mu link i po sprawie.
Porządny gośc
18-07-2008, 13:27
Gdyby każdy był banowany za obrażanie to by nikt nie grał dekl....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.