Zaloguj się

View Full Version : Baczeq-hacker?

Jan Pan Banned
19-07-2008, 09:28
[19/07/2008 01:33] Adios -> Baczeq was banished because of Hacking.

Czy tak o to sprawuje sie Moderator forum? hackuje?
Może to nie sluszny ban, moze sie wypowiedziec w nim pan Splaxor?, jestem ciekaw troszke czy to prawda czy tez nie.

Nie wiem co wy macie do tego Adios'a, jak juz nie banuje on podobno za boty, bo nie ma tego calego smiesznego programiku do ich wykrywania, tak wywnioskowalem z rozmowy z nim.
Ja osobiscie nic do Adiosa nie mam. Przyjemnie mi sie z nim rozmawialo.

@do pana Rybki
mogl bys sie nie wypowiadac w moich tematach? i nie pros o zamkniecie tematu bo ty sie w nim wypowiedziales. Jedynie ja moge poprosic o zamkniecie tego tematu, dlaczego? bo jestem jego zalozycielem.
Twoje denne i puste posty sa zalosne i coraz bardziej zaczynam watpic w to czy masz te 12 lat chociaz. owszem interesuje mnie i to bardzo czy pan Baczeq (Splaxor) jest zeczywiscie wałkiem czy tez nie, zapewne nie tylko mnie to interesuje. Jak narazie to tylko ty nabijasz posty w kazdym nowym temacie co zobaczysz. nie zmienilem tematu na Adiosa tylko skomentowalem post tego czlowieka co ma cos do Adiosa "czyt. pana pode mna". jak narazie to tylko ty w tym temacie nabiles posta, bo nie widze w twoim komentarzu nic sensownego na moj temat.

Master Fish
19-07-2008, 09:53
Powiem Ci jedno Adios to taki troche chory umysłówo gm daje bany z nic =**

ale może to prawda Nigdy się nie dowiemy Adios będzie siebie bronic a baczeq siebie

karol powrocil
19-07-2008, 11:09
Jak dlamnie baczeq nie jest hakerem ale nie znam go z rl wiec nie recze za niego.
jest tez 2 mozliwosc ze ktos mu zakosil konto i robil co chcial:rolleyes:

Rybka
19-07-2008, 11:24
Może i Baczeq jest Hackerem.
Co ci do tego ? Co cię to interesuje czy ktoś jest hackerem ? A skąd wiesz czy Splaxor nie sprzedał Baczqa ? Temat do zamknięcia splaxor nie musi się tu wypowiadać to nie wasza sprawa. Piszesz że BaczeQ Hacker a zachwile już zmieniasz temat że Adios jest . . . ? Zamknijcie temat bo tu będzie wielkie nabijanie postów.

Azian
19-07-2008, 11:37
Nie da się zrobić tak, żeby zablokować 'Rybce' możliwość wypowiadania się we wszystkich działach? No może poza screenami, bo jak ja czytam co ten de*il pisze to ogarnia mnie chęć wymordowania wszystkich dzieci poniżej 12 lat ;(

A co do tematu, to mam nadzieje, że to Splaxor i że go wywalą!11

#down
A za co niesłusznego Ty dostałeś od niego bana? _._

Malkin
19-07-2008, 11:44
#Rybka
O, widze że intelogentny jesteś.
#Góra
Ja mam nadzieję, że Tobie dadzą bana ;<
#Temat
Adios się nie nadaję na GM'a, daje bany za free, oraz nie słusznie.

Viki :o
19-07-2008, 12:26
Nie Splaxor jest hacer'em tylko Splaxor zostal hackniety...
Wczoraj w nocy w city lezalo full listow... "Pozdro od hackera.. hahahah " podpisane Baczeq.... Mysle ze Adios dobrze zrobil banujac Baczeq'a

Psujekbanned
19-07-2008, 12:55
No właśnie... ale ja trochę nie mogłem uwierzyć w to że baczeq został hacknięty, bo jak włączyłem PK to baczeq mi pomagał więc dlatego nie mogłem uwierzyć w to że hack ;p

Turek
19-07-2008, 13:57
U to widzę, że moderatorzy forum. Niby to przeszli test informatyczny a nie umieją ochronić swojego dupska... Tak, tak widzę, że Mortiis i Tygrys mają wyszkolonych ludzi..

Laluś
19-07-2008, 14:01
@up
Nikt z nas nie przechodził 'testu informatycznego' jak to nazwałeś. Poza tym niezbyt twój post nawiązuje do tematu. Upomnienie.
@topic
Wszystko zostało wyjaśnione przez Viki. Zamykam.

P.S. Jeśli Splaxor będzie chciał się tutaj wypowiedzieć to zrobi to bez problemu, ale wy nie będziecie gdybać i nabijać postów. ;)