Zaloguj się

View Full Version : Myszka a4 tech

Destroyer Pall
19-07-2008, 13:20
http://i37.tinypic.com/23m8q2t.jpg

Wczoraj zakupilem nowa myszke wlasnie taka tylko ,ze jest jeszcze 1 przycisk 2x taki ,ze nie musze klikac 2x lewym tylko moge 1 (2x) ale nie oto chodzi

Mam problem poniewaz moja myszka sama idzie do gory tzn xd <><> /\ mozna powiedziec ,ze taki jest jej tor lotu idzie do gory gdy wezme na najwyzsza czolosc lata jak szalona ? co mam zrobic ? czy wrocic do sklepu i oddac myszke czy cos ? poniewaz gram w cs i czesto sie tak robi jest to bardzo wkurzajace.

Prosze o pomoc.
Z gory dziekuje.

Crayon
19-07-2008, 14:21
Oddaj ją i wymień na inny produkt A4Tech a mianowicie X750 BF w panterę !

http://www.4max.pl/default.asp?produkt=2470
Mam ten model, ładnie się prezentuje w dłoni, no i ma zmienne dpi(do 2,5k !)

@Down
Recoil przy 3x fire clicku jest niszczący. Kolega gra 3 lata i tak nie potrafi serią normalnie strzelić : d

Pietro
19-07-2008, 15:54
#up

Racja, ta myszka jest świetna ^^. Naprawde, dobrze leży w dłoni, dodatkowo można swobodnie przełącząć DPI + przycisk ( ten obok rolki ), dzięki któremu w grach ( np. CS ) broń oddaje trzy strzały ( z deagle są tak szybkie, że normalnie ręką byś tak nie zrobił ;s ).
Polecam.

Jaroz27
19-07-2008, 16:09
Dupa ! Sam mam tą myszke A4 Tech i jest good... u mnie all dziala...

i fajnie świeci <wiocha> xd

pozdro..ustaw ma mniejszą częstotliwość.

Pontius
19-07-2008, 19:46
Ja też mam podobny model i jak ją podłączyłem to mialem tak samo, że latała jak głupia (czasem). Po jakims czasie poprostu przestała tak latać i to się mi więcej nie powtórzyło :)

Destroyer Pall
20-07-2008, 15:44
Sory za double.
Ale jak narazie nikt nie pomogl
nadal mam ten sam klopot jezeli chce kliknac np. na ta mala mapke w tibi lub rozciagnac bp to zal ...

Prosze o Pomoc !

Cfaniak2d
20-07-2008, 17:25
Ja też mam tą myszkę A4Tech 750 BF i dla mnie się super gra :) Co do tego przycisku 3x to w cs'ie na ligach jest to nie dozwolone :P:P Jednak dla zaawansowanych graczy w cs'a polecam już jakiegoś logitech'a albo razera :) Razer lepszy :P