View Full Version : Pacc nie doszed?
Czekam na pacca już 25h i nadal go na koncie nie ma chce mieć pacca do JUTRA max
3. Poczekać, aż przelew zostanie zaksięgowany na naszym koncie. Konto promocyjne zostanie aktywowane maksymalnie w ciągu 12h od wpłynięcia przelewu na nasze konto.
niby 12h chyba raczej 12 dni ??
Jaką masz pewność, że pieniądze już są na koncie bankowym??
Wysyłałeś poprzez pocztę czy bank? Gdy zadajesz pytanie to podaj więcej szczegółów, aby każdy z Nas mógł pomóc.
Wysyłałem poprzez bank do tego raczej przez ten sam bak co ma mortiis konto na nim bo nic nie płaciłem za przelew
SeRaFiN v1.2 BeTa
19-07-2008, 16:56
Wlasnie Splaxor. A wyczules w jego poscie nutke grozy? On nam grozi. Omg. -.-
Czlowieku wez sie opanuj to tylko pacc a nie jakies tabletki. Nie zalezy od tego twoje zycie. Poza tym pacc powinien dojsc jak najszybciej. Jezeli nie dojdzie napisz do Mortiisa i nie placz.
Tak w ogóle. Pieniądze które wpłaciłeś za PACC są darowizną wiec jak Mortiis nie wyśle ci PACC to nie masz prawa stawiać jakichkolwiek żądań On to robi tylko dla tego że, ma taką ochote to nie jest przymusowe. 25h O rany aż 25 godzin kto da rade nie grać 25 godzin? Może od razu bez przerwy? Uspokój się i póki PACC nie ma możesz skorzystać z FACC area i bądź cierpliwy Mortiis jak już miliony razy mówiono to nie bot czy inna maszyna.
Pozdro
Daaron
Inposible Solider
19-07-2008, 22:02
Czekam na pacca już 25h i nadal go na koncie nie ma chce mieć pacca do JUTRA max
3. Poczekać, aż przelew zostanie zaksięgowany na naszym koncie. Konto promocyjne zostanie aktywowane maksymalnie w ciągu 12h od wpłynięcia przelewu na nasze konto.
Po 1.
Jakbyś przeczytał tam pisze do 12h od wpłynięcia pieniędzy na konto.
Po 2.
Zależy czym wysyłałeś pieniądze na pacc,
Poczta 3-5 dni
Bank 1-3 dni.
Wiceps-Biceps
19-07-2008, 22:06
W weekend nie pracują banki. W poniedziałek zaksięgowanie pieniędzy jest pewnie o 10:00 :p
Techniks
20-07-2008, 04:32
Bo co będziesz płakać?
Ja nigdy nie wysyłam pacc'a w czwartek ,piątek bo potem musisz czekać jeszcze 2 dni 'nie robienia' banków.
Dostaniesz pacc poniedziałek~wtorek max.
Również długość oczekiwania zależy od 'placówki' czy to bank czy poczta.
Pamiętaj nie tylko Ty wysłałeś pacc w tym dni i nie tylko ty czekasz na aktywacje!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.