View Full Version : Pocz?tkuj?cy palladyn
Cfaniak2d
20-07-2008, 15:28
Witam! Chcę poruszyć kilka pytań odnośnie gry palladynem na APO. Jest to moja 3 już postać na tym serwerze. Wcześniej grałem knightem i sorciem. Oto moje pytania. Na większości zdjęciach widzę, że palladyn zamiast strzelać bolt/p bolt, potem c arrow, używa do tego sprite wand :) Moje pytanie od którego lvl'a używac tego wanda, który mlvl, by zacząć jej używać i czy są jakieś zróżnicowania co do używania na potwory. Z góry dzięki i pozdrawiam. Liczę na Waszą pomoc ;)
pogromcaszczurow II
20-07-2008, 15:35
Ze sprite wanda moga 'walic' tylko profesje magiczne , czyli Druid i Sorcerer.
Paladyni nosza sprite wanda dlatego , ze ma duzo defa (45) i kiedy zalozysz ja i blessedke , to masz duzo defa przed potworami. Czyli paladyni nei moga walic ze sprite wanda . Mysleze pomoglem :D
Pzdr.
Cfaniak2d
20-07-2008, 15:43
To by wszystko rozwiązywało :) A poradzicie jeszcze na którym lvlu opłaca się chodzić własnie ze sprite wand + blessedka? Czy już demony tak bić, czy może później?
Lu$hOoOoOfy Cineq
20-07-2008, 17:07
Zależy od potworka.
Myślę, że na większość potwórków silniejszych od ots kinga, włącznie z nim.
Ale np. na mistic scrabie z arrowsem/boltem polecam. Wieśka mi też wygodniej z bolta, ale wtedy z kamienia zamiast 4-6k jebnie 8-9.
Cfaniak2d
24-07-2008, 19:31
Mam już 100lvl i mam pytanko jeszcze na jakie potwory używac SD? Czy tylko wtedy, gdy nam ktoś bloczy? Pozdro ;0
PS: Kiedy zacząc nosic b robe i m turban? :P
Nie wal już z sd chyba że ktoś ci bloczy. Już teraz możesz chodzić w m turban i b robe.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.