View Full Version : "Zepsute" Hotkeye
Karmelek
20-07-2008, 19:35
Mam pewien problem, nie działają mi hotkeye. Jak mam np. ustawiony "Utani Hur" na F3 to zamiast wykonania czaru wyskakuje do kogo chce napisa albo na F9 zamiast "Exevo Gran Mas Vis" wyskakuje Report Rule Violation. Proszę o szybką pomoc.
Pozdro
Karmelek
Ps. Nie mogę grać, a to zawsze 1 gracz mniej :D
Caaz 1.0
20-07-2008, 19:41
Wciśnij ctrl+alt+delete i tam wyłącz taki programik (nie pamietam nazwy, mój brat miał podobnie :/). To powinno pomóc. Jeżeli nie pomoże to zalecam reinstal Tibii :)
Karmelek
20-07-2008, 19:49
Wciśnij ctrl+alt+delete i tam wyłącz taki programik (nie pamietam nazwy, mój brat miał podobnie :/). To powinno pomóc. Jeżeli nie pomoże to zalecam reinstal Tibii :)
Ale jaki programik? To jest to pytanie. A tak w ogóle chodzi oto, żeby wyłączyć ten programik w zakładce "Procesy"? A Reinstall już robiłem 2 razy i nie pomogło.
Nie wiem o co chodzi z hotkeyami ale powiem ci tak do pisania sluzy tez opcja edit.
herakles2212
21-07-2008, 12:13
ee zawsze jak duzo razy nacisniesz klawisz shift to ci sie pokazuje takie okno i moze tam cos rozjebane ?
Znajdź przycisk "F lock" i naciśnij. Powinno pomóc
Karmelek
21-07-2008, 18:42
Znajdź przycisk "F lock" i naciśnij. Powinno pomóc
Okazało się, że to była wina mojej klawiatury :D Wystarczyło nacisnąć klawisz "Lock". Dzięki za pomoc. :) Temat do zamknięcia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.