Siz@r
21-07-2008, 08:54
A wiec tak jedna z wysp na APO została zapomniana jest to tiquanda z tego co wiem nic na niej nowego sie nie dzieje mógł by powstać jakiś resp MSC Mistic Scaraba lub nowego potwora z outfitem lizarda nowy quest dla 400lvl, w tej chwili jest raczej opustoszona przez graczy, wyspa mogla by być również miejscem dla nowego npc skupującego najlepsze przedmioty na ots, dostęp do npc musiał by zostać utrudniony kilka zagadek podobnie jak NPC Sonia.
Dodajcie swoje propozycje lub negacje dla tematu
EDIT@
Do Pana Malkina: Chodzi mi o modernizacje wyspy respy dla lowlvl i hlvl dodanie podziemi z ograniczeniami lvlowymi np.
-1-hydry jeden dwa hyedramusy
-2. hydramusy
-3 bramka i new monster lub jeszcze kilka w duł
W miedzy czasie wpadłem na pomysł nowego questa dla 2klvl poco? dla naczego maniaka (ABUa ba ;pi innych żeby ich męki zostały nagrodzone
Nagroda Nowy outfit Dwarf Geomancer Lub cos podobnego misje jeszcze wymyślam ale to tylko taka mała propozycja
Dla tygryska ;p
Osobiście uważam ze dość questów dla 1000lvl plx co to ma być tyle ludzi ma 1klvl zróbcie coś dla 2000lvl może zachęci to do gry
Dodajcie swoje propozycje lub negacje dla tematu
EDIT@
Do Pana Malkina: Chodzi mi o modernizacje wyspy respy dla lowlvl i hlvl dodanie podziemi z ograniczeniami lvlowymi np.
-1-hydry jeden dwa hyedramusy
-2. hydramusy
-3 bramka i new monster lub jeszcze kilka w duł
W miedzy czasie wpadłem na pomysł nowego questa dla 2klvl poco? dla naczego maniaka (ABUa ba ;pi innych żeby ich męki zostały nagrodzone
Nagroda Nowy outfit Dwarf Geomancer Lub cos podobnego misje jeszcze wymyślam ale to tylko taka mała propozycja
Dla tygryska ;p
Osobiście uważam ze dość questów dla 1000lvl plx co to ma być tyle ludzi ma 1klvl zróbcie coś dla 2000lvl może zachęci to do gry