View Full Version : pacc przez poczte
Witam! Zamowilem w sobote pacc poczte w sobote . ile sie czeka na pacc wyslany przez poczte i czy pacc trzeba jakos wlaczyc ??
Z Gory dziekuje :)
Więc tak:
- Przez poczte około 3 dni, najczęściej 2 dni.
- Nie, Pacca nie trzeba włączyć, jeśli jesteś online będzie Ci pisać: [Twój Nick], Pacc aktywny, prosze sie przelogowac.
Pozdrawiam.
Silkroad
21-07-2008, 12:00
Up@ Zależy
Temat@
Zależy jak wysłałeś jeżeli wysłałęś starym sposobem Stąd (www.siedziba.prv.pl/) to możęsz czekać nawet tydzień a jeżeli nowym sposobem z Tej (www.armia.toproste.pl/) strony to powinieneś czekać max 2 dni jak napisał Pan up :) Nie, pacca nie trzeba aktywować jeżeli pacc wpłynie na twoje konto to odrazu masz go.
deadheal
21-07-2008, 14:15
2-3 dni trzeba czekać, nic nie trzeba aktywować.
herakles2212
21-07-2008, 16:56
nom maja racje
@up ;] pzodro
lol wkurza mnie te 40 znakow
Witam! Zamowilem w sobote pacc poczte w sobote . ile sie czeka na pacc wyslany przez poczte i czy pacc trzeba jakos wlaczyc ??
Z Gory dziekuje :)
Hahaha no przepraszam cie bardzo ale tekst który walnąłeś mnie rozbraja mówie o "Zamowilem w sobote pacc poczte w sobote" coś pokręciłeś może ja poprawie "Zamówiłem w sobote pacc przez pocztę".
@Topic
Otóż zależy, jak wysłałeś? Priorytet, Polecony lub Polecony Priorytet oraz czy Poczta Polska nadal ma te ich "strajki" przez co przesyłka może się opóźnić, choć nie wiem jak jest w przypadku pieniędzy bo chyba nie wysłałeś 10zł w kopercie? Bo jak tak to może być też tak że, listonosz "pożyczy" sobie twoją koperte i powie że nie dostał.
Lubie gdybać ale, to daje mi pewność że, odpowiem na wszystkie pytania które padną.
Pozdro
Daaron
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.