PDA

View Full Version : Wywiad z Mc Ma?kiem

Plener123
21-07-2008, 12:19
Plener123
Mc Maciek

Cześć, mogę przeprowadzić z Tobą wywiad?
Cześć, jasne ;)

Mogłbyś powiedzieć nam coś o sobie? Jak się nazywasz, czym się interesujesz?
Mam na imię Maciek (co chyba nie jest niespodzianką), w październiku skończę 18 lat. Interesują mnie przede wszystkim komputery (kształcę się w tym kierunku), sport, dobre jedzenie i sen ^^

Sport?.Może wymienisz kilka dyscyplin sportowych,którymi się interesujesz
Oczywiście siatkówka, w którą często gram. W zimie lubię szusować na nartach :) Pewnie się dziwisz, czemu nie napisałem o piłce nożnej - powód jest prosty: wolę oglądać mecze niż grać :)

Jak długo grasz w te "pixele"na tym OTS?
Swoją grę na APO zacząłęm we wrześniu 2006 pod wpływem znajomych, którzy niestety już tutaj nie grają.

Widać,że jesteś doświadczonym graczem.
Teraz co nieco powiedz o swojej postaci: który masz lvl, mlvl i czy jesteś 1 ownerem?
Poziom 525, poziom magiczny 12.Tak jestem pierwszym właścicielem postaci Mc Maciek.

Dlaczego akurat APO?
W Tibię gram dla przyjemności. APO jest wg mnie ciekawsze niż monotonne expienie na dwarfach w Kazo :)

Co myślisz o ostatnim update dodanie nowych questów na Sapphire Set?
Uważam, że ten update był bardzo potrzebny, ludzie skarżyli się, że Ekipa APO nic nie robi - jak widać, mylili się ;)

Powiedz nam, Kto jest na OTS Twoim najlepszym przyjacielem, który cię wspiera, pomaga...?
Bez wątpienia jest to Lord Pih :)

Przejdźmy teraz do Rl tibii, na jakich serwerach grałeś? Które poziomy osiągnąłeś
Moja pierwsza postać była na Isarze, a byłem wtedy kompletnym noobem ^^ Po tym jak mnie ktoś zabił, bo przypadkowo wbiłem skulla, przestałem tam grać. Kolejna moja postać była na Hibernie (hack). Później dosyć długi czas grałem na Titanii, gdzie poznałem Łesia (Lodr Pih). Miałem tam dwie postacie z 20 lvl. Aktualnie mam 27 druida na Honerze, którym nie gram. Jak widać, nie przepadam za RL Tibią :P

Co Ci daje Tibia? Masz jakąś satysfakcje gdy wbijesz lvl?
Tibię traktuję wyłącznie jako zabawę, nie jestem osobą, która siedzi przy kompie, bo musi wbić level. Myślę jednak, że satysfakcja jakaś jest :)

Wiadomo, że nie jesteś "maniakiem" który lubi przebywać po kilkanaście godzin przy komputerze.Więc co robisz w wolnym czasie?
Hmm w wolnym czasie najchętniej chodzę z dziewczyną na spacerki :) Jak nam nie dopisze pogoda, to albo zajmuję się Forum APO, albo siedzę przed TV.

A więc masz dziewczynę :) Można wiedzieć jak Twoja wybranka ma na imię?
Ewelina :) ;***

Jak to jest być moderatorem ? Setki PW dziennie...
Nie przesadzajmy, tych PW nie jest setki dziennie :) Dziennie otrzymuję około 5-6 PW. Jak to jest być moderatorem... Oprócz satysfakcji przynosi mi to również krytykę... Większość tych PW to są wyzwiska skierowane w moją stronę tylko dlatego, że ktoś dostał warna. Oczywiście nie wszyscy w ten sposób reagują, są też osoby "na poziomie" :)

Wydaje Ci się,że Tygrys dokonał właściwego wyboru przywołując tylu Moderatorów?
Na początku wydawało się, że jest ich zbyt wielu. Teraz jednak część z nich przestała się interesować forum jak na początku, więc ta ilość ma małe znaczenie.

Czy pełnienie roli moderatora jest według Ciebie ciężką pracą, czy raczej rozrywką?
Powiedziałbym, że traktuję to jako pracę, która dostarcza mi rozrywki - bycie Moderatorem to nie tylko warnowanie i upominanie, ale również pomoc innym Użytkownikom Forum, która sprawia mi satysfakcję.

Co myślisz o odejściu Grom'a ze swojej pozycji?
Powiem tylko tyle: chciał odejść w dobrym stylu, ale efekt osiągnął zupełnie odwrotny od zamierzanego...

Dzięki za wywiad. Możesz pozdrowić teraz parę osób.
Pozdrowienia dla Lorad Piha, Pagona, Kruszyna (Sunrise Hope), Lost Girl, Arcusi, Natki Blondi, Baczeq'a, Maga Alkaina i jego siostrzyczki Natusi, Szpaja, całej Gildii Kazadum, dla Ciebie i tych, o których zapomniałem :)

Splaxor
21-07-2008, 14:40
W zasadzie często w wywiadach, a nawet prawie zawsze najpierw czytam pozdrowienia, ale w tym przypadku zacząłem od początku do końca czytać.
Powiem, że jest to najlepszy wywiad jaki czytałem. To zasługa nie tylko Mc Maćka, ale także reportera, który zadawał ciekawe, trafne pytania. Wywiad jest krótki co sprawia, że dobrze się go czyta. Rozmowa ta ma swoją płynność. Dobrze dobrane kolory.

@Mc Maciek
Dziękuję za pozdrowienia w moim i jej imieniu, ale ona jest moja :)

Ocena: 11/10 :)

kruszynka
21-07-2008, 14:55
Acha więc temu nie chciałeś ze mna pisaĆ na gg : d ładne ale jak dla mnie to za mało pytań ; / Lesia poznałeś na rl tibi nie no nice : D Dzięki za pozdrowionka : *

Silkroad
21-07-2008, 14:59
No,no łądny wywiadzik dużo dowiedziałem się o naszym moderatorze Maćku :D ciekawe pytania :D Plener to twój pierwszy wywiad ? Jak tak to gz :D Chociaż jeden człowiek z wysokim levelem nie expi monotonnie :D

Mike
21-07-2008, 15:38
Fajny wywiadzik pytania dobrze dobrane Mc Maciek odpowiada jak na moderatora przystało..:D co tu więcej pisać.. rób więcej :)

Pagon
21-07-2008, 15:43
Wywiad bardzo ładny 10/10, oby więcej takich.
Dzięki za pozdrowienia :*.

Jaroz27
21-07-2008, 17:13
no wrescie jakis wywiad z modkiem a nie z jakims alfonsem z apo xd bo juz mnie nudzily takie,ten tez mnie niczym nie zaskoczyl ale dosc ciekawy byl ;p'

pozdro

.Artas.
21-07-2008, 19:15
Wywiadzik fajny, pytania i odpowiedzi odpowiednio dobrane. :) Oceniam na 10/10.
Pozdrawiam.

Grulix
21-07-2008, 22:21
Trochę taki sfingowany z czego wiem To Mc Maciek pije wódkę z Pih'em bo znają się z rl :)

Fern
22-07-2008, 01:28
Wywiad super..Bardzo mi sie podobal godny uznania troche krotki ale super sie czyta i dobrze dobrane kolory 50/10! :D

Kellerman.
22-07-2008, 17:58
No, teraz już wiemy coś o chodziaż moderatorach forum apo ;]
Pozdro dla was, fajny wywiad
11/10:)

Slepy Shooter
16-09-2008, 17:46
Super wywiadzik , świetnie dobrane kolory
Jednym słowem zaje... wywiad :D
Pozdro dla was ;P

MasterQ
16-09-2008, 18:17
Drobne błedy, fajnie czytało się temat, ogólnie spox.
9/10

Triko
16-09-2008, 18:49
Bardzo fajny wywiadzik , krotki troche ale kompletny ;p 5/5

Mo$uke
16-09-2008, 18:51
No fajny wywiad?
10/10
Co moge jeszcze napisac?
Chyba nic.

Osecik
16-09-2008, 19:32
Spoko wywiad :) Jestes moim zdaniem jednym z lepszy graczy na tym serwie nie manaczysz jestes SPOX!! :)

Heroes Rooker
16-09-2008, 20:18
No Mc Maciek ładnie się spisał podczas wywiadu..
Pozdrowienia odemnie
Ładnie wyszedłeś + sam autor ;=0 ^^

Quester
16-09-2008, 21:38
wes nie bede nawet tego czytac bo robisz wywiad z najwiekszym cwelem na forum

dran frek 3
17-09-2008, 17:49
@up
Musiało się dziecko wypłakać...;] Dostał bana i sapie ;p

@Topic

Ciekawy wywiad, przemyślany, szczerze to rzygać mi sie chciało jak w każdym wywiadzie było "jak się nazywasz i przyjdźmy do XY" Buuee...
10/10