PDA

View Full Version : Wywiad z Rzulfem By Fifeks ;)

Fifeks
21-07-2008, 16:11
Fifeks
Rzulf

Witam, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu? ; )

Cześć, z miłą chęcią

Więc teraz jak to w wywiadach bywa, powiedz nam ile masz lat, jak masz na imię, do jakiej szkoły chodzisz, jakie masz zainteresowania? ; )

Nazywam się Maciej, mam 16 lat, po wakacjach idę do technikum, w którym spędzę kolejne 4 lata, interesuje się sportem, głównie piłką nożną, chodź nie przepadam w nią grać, bardziej pociąga mnie gra w siatkówkę. 8)

Hmm... Grasz w jakiejś drużynie? Lub może grałeś w drużynie szkolnej w siatkówkę i w piłkę nożną?

Tak jak mówiłem, w piłkę nożną nie przepadam grać, interesuje się bardziej oglądaniem meczy, a w siatkówkę gram w wolnych chwilach i z kumplami, nie wiąże przyszłości z tym sportem.

A co chcesz w przyszłości robić?

Nie zastanawiam się nad tym co będę robić za parę lat, żyje chwilą i ciesze się każdym kolejnym dniem. Skończę szkołę, pójdę na studia, zobaczymy jak to będzie, dużo się może pozmieniać w tym "poje****" kraju.

A teraz kilka pytań dotyczących APO.

Jedziesz.

Więc, jaki masz nick, level i profesje na tym OTS'ie?

Rzulf, 400 lvl, Pall.

Czy są osoby które darzysz zaufaniem na tym serwerze i czy uważasz, że jesteś lubiany?

Hmm, może zacznę od tego drugiego pytania, mianowicie "Czy jestem lubiany", to pytanie nie powinno być kierowane w moją stronę, gdyż nie mi to oceniać :) Nie jestem znaną osobą na tym ots i nie wiem jak ludzie mnie postrzegają. Zaufane osoby, jak wiemy jest to internet i osobom których nie poznasz na rl, strasznie ciężko zaufać, jak narazie to powierzył bym swoje "tajemnice?" Kodexowi i Tobie :* :) Jest jeszcze parę osób, którym był bym w stanie zaufać, ale... No właśnie, będzie kiedyś taki moment, że się przekonam czy są oni warci mojego zaufania.

Od jak dawna grasz na apo? I która to postać z kolei? ; )

Na APO gram od 2006 roku. Która postać hmmm... z 4... No to tak :
1-250 Sorc (Pierwsza postać)
1-290 Druid (Druga postać)
1-551 Knighta (WillOw - 3 postać)
1-....... Pall (Rzulf - obecna postać)
Dwóch name nie pamiętam :)

Co najbardziej denerwuje Cie w Apo?

Najbardziej ? Nooby, takie jak Ty :*
Neko Knight
Maradona itp. :)

Ekhm... A jak było z Real Tibią? Miałeś tam jakieś postacie? Jak tak to jakie lvl?

Za real nigdy nie przepadałem, pelno 15+ lvl, moja najlepsza postac to 38 pall na Pandori i 30 knight na Celescie

Dobra koniec pytań dotyczących gry ;P

Ile czasu spędzasz na komputerze dziennie? Czy jesteś od niego uzależniony? ;o ;D

To zależy od pogody. Jak jest słońce, to wybieram się nad jezioro, albo basen, a jak nie ma pogody, to wieczorami siłownia, a tak to skype

Masz dziewczynę?

Możemy ominąć to pytanie :) Moim zdaniem, jest to moje prywatne zycie, a dziewczyny nie ma sensu mieszać w gre :)

Dobra teraz przejdźmy do serii krótkich pytań ;D

Dajesz ;)

Jabłko czy gruszka?

Brzoskwinia ; D

Apo czy real?

Apo! ;D

Mama czy Tata?

Mama i Tata <3

Samochód czy rower?

Samochód

Kubek czy szklanka?

Kubek

;o czy ;s

;o

A teraz gra w skojarzenia ;)

Fifeks

Misiek

Apo?

Nooby ;)

Pall?

Srall

Mortiis?

Apo :)

Forum?

Głównie dzieci.

To już koniec moich pytań. Dziękuje Ci bardzo za poświęcenie mi chwili na przeprowadzenie tego wywiadu ;) Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

To ja dziekuję, za chęć przeprowadzenia ze mną wywiadu :)
Pozdrawiam :
Kodex :*
Ciebie :*
Listek :*
Dede :*
Margoth :*
Trikul :*
Ania :*
Mikuś :*

Przepraszam za wszystkie błędy, niestosowną treść czy różne inne błędy bo to jest mój 1 raz ^^ ;) liczę na waszą wyrozumiałość ;) ;**

Rzulf
21-07-2008, 22:56
Ze mną wywiad ? LoL
No cóż, dzięki, że w ogóle chciałeś ze mną przeprowadzić wywiad...

Pelson
21-07-2008, 23:05
Zmien kolory to moze przeczytam .

Ko0oDeeXiiiK
21-07-2008, 23:05
Oj no, wywiad z moim Tygrysem, mrau, buziam Cię xD
A tak poważnie to wywiad fajny, tylko kolory trochę rażące.. A pytania? Jak by je gdzieś już słyszał...

prO Tracer
21-07-2008, 23:37
2/10 ...

To troszke przesada. Wywiad z jakims 400 pallem ? Jeszcze takim co jak noob bez pytania wbija w resp ? To chyba jakiś żart jest. Co była umowa miedzy kolegami "Ty zrobisz mi wywiad ja dam ci 4 uh " ? Jest wiele innych "doskonałości" na APO, a aż 60 1k lvl ! Nimi się zainteresuj, a nie jakimis lov lvl który nawet nie jest w statach ! Równie dobrze mogłes ze mna wywiad zrobic bo mam !grubo! ponad 400.

Fssss... Nawet nie chce sie dalej czytac gdy przeczytałem to "Rzulf, 400 lvl, Pall."

*viseko*
21-07-2008, 23:43
Wywiad z 400 pallem?Czy on jest znany?Nie.

Na Chooy taki wywiad;/.

Jako że wywiad, to może byc, ale zastanów sie z kim przeprowadzac.

mikiel
21-07-2008, 23:59
On jest znany wśród , elity , a nie was jebane noobki up i 2xup kim wy w ogóle jesteście? Rzulfika znam a was nie hmm...a a na apo siedzie 2lata+.
Tak odemnie na przyszło wypierdalajcie co nie : )
^temat
PrO Wywiad bo robiony przez Sylwka z rzulfikiem xd

Rzulf
22-07-2008, 00:10
Równie dobrze mogłes ze mna wywiad zrobic bo mam !grubo! ponad 400.
Ty jesteś za głupi, żeby robić z Tobą wywiady...
Grubo ? masz 500 + i to jest grubo? (Za Tydzień będziesz mi lizał kutasa)
Będziesz jeszcze je*** ku*** prosił o to żeby Cię nie bić... :)

Pamiętaj, że lepiej robić wywiady z osobami, których jeszcze nie zna ten "świat", a nie z takimi, z którymi wywiad przeprowadziło 30+ osób...

Na koniec serdeczne "Fak JU"

Fern
22-07-2008, 01:30
Wywiad taki sobie i z osoba 400 lvl przesada. .2/10 Gdyby byl wywiad z kims innym znanym itp i lepszy to by byla wysza ocena..

Tre Cool
22-07-2008, 09:10
2/10 ...

To troszke przesada. Wywiad z jakims 400 pallem ? Jeszcze takim co jak noob bez pytania wbija w resp ? To chyba jakiś żart jest. Co była umowa miedzy kolegami "Ty zrobisz mi wywiad ja dam ci 4 uh " ? Jest wiele innych "doskonałości" na APO, a aż 60 1k lvl ! Nimi się zainteresuj, a nie jakimis lov lvl który nawet nie jest w statach ! Równie dobrze mogłes ze mna wywiad zrobic bo mam !grubo! ponad 400.

Fssss... Nawet nie chce sie dalej czytac gdy przeczytałem to "Rzulf, 400 lvl, Pall."

Czy uważasz, że Neko Knight to osoba interesująca? Wg Ciebie siedzenie po 25h na dobę jest interesujące?!

Na Chooy taki wywiad;/.

Ci co go znają, się cieszą... Uważasz, że jak nie znasz, powiedzmy Stephena Hawkinga, to on jest nieznany? :O

Wywiad taki sobie i z osoba 400 lvl przesada. .2/10 Gdyby byl wywiad z kims innym znanym itp i lepszy to by byla wysza ocena..

Kolejny mądry, dobrze, że ma bana. : O

#topic

Wywiad sóper kul, osoba świetnie dobrana, tylko ten reporter śmierdzi kopoł : // 11/2 za chęci.

Criss
22-07-2008, 09:41
Poco robić wywiad z 1k lvl, jak to większość allegro kid, więc lepiej zrobić z 400+, który gra od pierwszego lvl'a ...
@topic
W ogóle wywiad krótki, ale ciekawe pytanie, moja ocena to 9/10.

Ales Thon
22-07-2008, 09:46
Troche oczojebne te kolory ale przeczytałem. xd

Viseko, Fern, 'Pro'. Co do was n/c.

Spoko wywiad, z osobą znaną bardziej 'elicie' jak to Mikiel określił. ; d
Do teraz zastanawiałem się kim jesteś, ale teraz mniej więcej wiem. ; >

*viseko*
22-07-2008, 09:57
On jest znany wśród , elity , a nie was jebane noobki up i 2xup kim wy w ogóle jesteście? Rzulfika znam a was nie hmm...a a na apo siedzie 2lata+.
Tak odemnie na przyszło wypierdalajcie co nie : )
^temat
PrO Wywiad bo robiony przez Sylwka z rzulfikiem xd
Na przyszło...Aha.
Śmierdzisz gęstym moczem.Nie znasz mnie, bo ja nie mam zamiaru sie z Tobą kolegować.:<
Dojebałeś, ty jesteś w tej elicie?Jesteś taki pro?
Pokazujesz swoje niedojebane wyższości?
Śmierdzisz jak inni.
@Tre Cool
Uważam że nie jest on potrzebny do działu "wywiady".Jak to dla was ta "Elita" go zna, to sobie znajcie.Ale raczej nikogo 400 lvl nie interesuje, tym bardziej 1 owner to taki "koks" wbić 400 lvl?_._
Ja wbiłem 720 rp, 520 ek i 300 rp(300 rp gram teraz wbiłem w 1.5 tyg.)I to taki wyczyn jest:o?
Moim zdaniem nie.Nie siedze 25/8...
@Ales Thon
Też chciałeś pokazać swoją wyższość?No tak, trzeba polizać im dupy:<
@Criss
400 lvl, jako 1 owner to żaden wyczyn.

[Listek]
Otrzymujesz warna za obraze uzytkowników.

.Artas.
22-07-2008, 10:26
Fajny wywiad. :) Tylko kolory bardzo rażą w oczy. :S Jak byś mógł to zmień.
9/10
Pozdrawiam.

prO Tracer
22-07-2008, 10:33
Ty jesteś za głupi, żeby robić z Tobą wywiady...
Grubo ? masz 500 + i to jest grubo? (Za Tydzień będziesz mi lizał kutasa)
Będziesz jeszcze je*** ku*** prosił o to żeby Cię nie bić... :)

Pamiętaj, że lepiej robić wywiady z osobami, których jeszcze nie zna ten "świat", a nie z takimi, z którymi wywiad przeprowadziło 30+ osób...

Na koniec serdeczne "Fak JU"

Lizać to będzie Ci ta Twoja "Elita"... I Myślisz, że jak mi grozisz, zę bedziesz mnie ubijał staniesz się kimś ? I jak mnie juz ubijesz Bedziesz spamował na msg " Mash zhero pfp " ? SAm ci to powiem... NIe jestem dobry w pvp, jak wielu innych.

Jest wiele ciekawych osób, a napewno nie jesteś nia Ty ! Wydrukuj ten wywiad i wywieś go sobie u siebie na wsi na jakims słupie, a nawet starej babci nie bedzie sie chciało przeczytać! A tak apropo tego wczesniej nie pisałem dla Ciebie tylko dla autora tematu więc po co wychodzisz do mnie ze swoim krzywym pyskiem ?

@Down

Nie chodzi tu o Neka... Np. Kulfon

Listek
22-07-2008, 10:51
@Pro Tacer
Chłopcze, powiem ci jedno Rzulfik jest bardziej interesującą osobą niż Ci wszyscy h lvl'e. Co ty chesz np. Od Neka ? Zapytać sie go ile miał ownerów ?
Zal.

@Topic.
Najs,najs,najs moje kochane pipki !
Love :*
Wywiadzik świetny 11/10.

Mike
22-07-2008, 11:29
Fajny wywiad, fajny Rzulf tylko Tettmeier się dziwi jak może go nie znać, skoro on zna Tre Coolów, Margothów, Kodexów i tych innych lolków.
Widziałem raz po raz wypowiedzi na forum, ale jakoś się w oczy nie rzucasz:D
Zaintrygowała mnie też odpowiedź "Nie przepadam grać w piłkę". Albo te zdanie powinno brzmieć (teraz ja nie wiem jak się piszę) "Nie przepadam za grą w piłkę" albo Crayon lubi hip-hop. Drobny błędzik : >

Fifeks
22-07-2008, 12:14
Tam do Up up up

Po pierwsze jest to mój 1 wywiad. I zrobiłem go właśnie z Rzulfem bo wydaje mi się interesującą osobą. A nie chce robić wywiadów z jakimiś 1k lvlami ;S co to za "przyjemność" robić wywiad z allegrokidami... :S wole zrobić z mniej znaną osobą wywiad niż tak jak już ktoś to powiedzial nie z takimi którzy mają już z 30+ wywiadów:S

I leje ciepłym moczem na tych którzy mówią że to syf itd.

Pozdrawiam ,,|,,

@edit

Żeby nie było nie wszyscy 1k lvle są allegro kidami... przepraszam jak kogoś uraziłem. Lecz duża ilość nimi jest ;o

prO Tracer
22-07-2008, 13:09
@up

Następnym razem zrób z ciekawszą osoba :) Bo wszystko jest spoko i fajne pytania :)

Criss
22-07-2008, 16:54
@*viseko*
Może 400 lvl to nie jest wyczyn, ale Ty nazywasz wyczynem kupienie za kieszonkowe zbierane xxxx lat hara 1k + lvl..

*viseko*
22-07-2008, 21:00
@*viseko*
Może 400 lvl to nie jest wyczyn, ale Ty nazywasz wyczynem kupienie za kieszonkowe zbierane xxxx lat hara 1k + lvl..

Nie?Napisałem cos takiego?No własnie...Idz sie wyspac:*

Gambo
03-08-2008, 21:40
Po co ten wywiad ? Nie potrzebny może zrobcie podobny wywiad z kazdym 400 + lvl'em to jest lipa on kompletnie nic nie zdobyl na Apo oprocz marnego 400 lvl'a

Likitiki
08-08-2008, 02:27
Wywiad ujdzie w tłoku, osoba fajna ;* [8/10]
To, że Rzulf ma 400 lvl, a nie 1000+ nie znaczy, że jest nie wart wywiadu. Ja go lópie i odczepcie się od niego brudne picze! xD
Rzulf nawet mnie nie pozdrowiłeś ;<

Undead
08-08-2008, 05:09

Na Chooy taki wywiad;/.

idiota... a czy ktos musi byc znany? lol styka ze ktos ma ciekawy charakter..

@topic fajny wywiad ;D

Sioher
08-08-2008, 14:39
Bardzo mily i przyjemny wywiad. Znakomicie dobrany kolor czcionki :)
Pozdrawiam...

Adzik
08-08-2008, 18:42
Hehe. Niezly wywiad, Fajne pytanka, dobrze, ladnie napisane :) Milutko