Fifeks
21-07-2008, 16:11
Fifeks
Rzulf
Witam, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu? ; )
Cześć, z miłą chęcią
Więc teraz jak to w wywiadach bywa, powiedz nam ile masz lat, jak masz na imię, do jakiej szkoły chodzisz, jakie masz zainteresowania? ; )
Nazywam się Maciej, mam 16 lat, po wakacjach idę do technikum, w którym spędzę kolejne 4 lata, interesuje się sportem, głównie piłką nożną, chodź nie przepadam w nią grać, bardziej pociąga mnie gra w siatkówkę. 8)
Hmm... Grasz w jakiejś drużynie? Lub może grałeś w drużynie szkolnej w siatkówkę i w piłkę nożną?
Tak jak mówiłem, w piłkę nożną nie przepadam grać, interesuje się bardziej oglądaniem meczy, a w siatkówkę gram w wolnych chwilach i z kumplami, nie wiąże przyszłości z tym sportem.
A co chcesz w przyszłości robić?
Nie zastanawiam się nad tym co będę robić za parę lat, żyje chwilą i ciesze się każdym kolejnym dniem. Skończę szkołę, pójdę na studia, zobaczymy jak to będzie, dużo się może pozmieniać w tym "poje****" kraju.
A teraz kilka pytań dotyczących APO.
Jedziesz.
Więc, jaki masz nick, level i profesje na tym OTS'ie?
Rzulf, 400 lvl, Pall.
Czy są osoby które darzysz zaufaniem na tym serwerze i czy uważasz, że jesteś lubiany?
Hmm, może zacznę od tego drugiego pytania, mianowicie "Czy jestem lubiany", to pytanie nie powinno być kierowane w moją stronę, gdyż nie mi to oceniać :) Nie jestem znaną osobą na tym ots i nie wiem jak ludzie mnie postrzegają. Zaufane osoby, jak wiemy jest to internet i osobom których nie poznasz na rl, strasznie ciężko zaufać, jak narazie to powierzył bym swoje "tajemnice?" Kodexowi i Tobie :* :) Jest jeszcze parę osób, którym był bym w stanie zaufać, ale... No właśnie, będzie kiedyś taki moment, że się przekonam czy są oni warci mojego zaufania.
Od jak dawna grasz na apo? I która to postać z kolei? ; )
Na APO gram od 2006 roku. Która postać hmmm... z 4... No to tak :
1-250 Sorc (Pierwsza postać)
1-290 Druid (Druga postać)
1-551 Knighta (WillOw - 3 postać)
1-....... Pall (Rzulf - obecna postać)
Dwóch name nie pamiętam :)
Co najbardziej denerwuje Cie w Apo?
Najbardziej ? Nooby, takie jak Ty :*
Neko Knight
Maradona itp. :)
Ekhm... A jak było z Real Tibią? Miałeś tam jakieś postacie? Jak tak to jakie lvl?
Za real nigdy nie przepadałem, pelno 15+ lvl, moja najlepsza postac to 38 pall na Pandori i 30 knight na Celescie
Dobra koniec pytań dotyczących gry ;P
Ile czasu spędzasz na komputerze dziennie? Czy jesteś od niego uzależniony? ;o ;D
To zależy od pogody. Jak jest słońce, to wybieram się nad jezioro, albo basen, a jak nie ma pogody, to wieczorami siłownia, a tak to skype
Masz dziewczynę?
Możemy ominąć to pytanie :) Moim zdaniem, jest to moje prywatne zycie, a dziewczyny nie ma sensu mieszać w gre :)
Dobra teraz przejdźmy do serii krótkich pytań ;D
Dajesz ;)
Jabłko czy gruszka?
Brzoskwinia ; D
Apo czy real?
Apo! ;D
Mama czy Tata?
Mama i Tata <3
Samochód czy rower?
Samochód
Kubek czy szklanka?
Kubek
;o czy ;s
;o
A teraz gra w skojarzenia ;)
Fifeks
Misiek
Apo?
Nooby ;)
Pall?
Srall
Mortiis?
Apo :)
Forum?
Głównie dzieci.
To już koniec moich pytań. Dziękuje Ci bardzo za poświęcenie mi chwili na przeprowadzenie tego wywiadu ;) Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
To ja dziekuję, za chęć przeprowadzenia ze mną wywiadu :)
Pozdrawiam :
Kodex :*
Ciebie :*
Listek :*
Dede :*
Margoth :*
Trikul :*
Ania :*
Mikuś :*
Przepraszam za wszystkie błędy, niestosowną treść czy różne inne błędy bo to jest mój 1 raz ^^ ;) liczę na waszą wyrozumiałość ;) ;**
Rzulf
Witam, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu? ; )
Cześć, z miłą chęcią
Więc teraz jak to w wywiadach bywa, powiedz nam ile masz lat, jak masz na imię, do jakiej szkoły chodzisz, jakie masz zainteresowania? ; )
Nazywam się Maciej, mam 16 lat, po wakacjach idę do technikum, w którym spędzę kolejne 4 lata, interesuje się sportem, głównie piłką nożną, chodź nie przepadam w nią grać, bardziej pociąga mnie gra w siatkówkę. 8)
Hmm... Grasz w jakiejś drużynie? Lub może grałeś w drużynie szkolnej w siatkówkę i w piłkę nożną?
Tak jak mówiłem, w piłkę nożną nie przepadam grać, interesuje się bardziej oglądaniem meczy, a w siatkówkę gram w wolnych chwilach i z kumplami, nie wiąże przyszłości z tym sportem.
A co chcesz w przyszłości robić?
Nie zastanawiam się nad tym co będę robić za parę lat, żyje chwilą i ciesze się każdym kolejnym dniem. Skończę szkołę, pójdę na studia, zobaczymy jak to będzie, dużo się może pozmieniać w tym "poje****" kraju.
A teraz kilka pytań dotyczących APO.
Jedziesz.
Więc, jaki masz nick, level i profesje na tym OTS'ie?
Rzulf, 400 lvl, Pall.
Czy są osoby które darzysz zaufaniem na tym serwerze i czy uważasz, że jesteś lubiany?
Hmm, może zacznę od tego drugiego pytania, mianowicie "Czy jestem lubiany", to pytanie nie powinno być kierowane w moją stronę, gdyż nie mi to oceniać :) Nie jestem znaną osobą na tym ots i nie wiem jak ludzie mnie postrzegają. Zaufane osoby, jak wiemy jest to internet i osobom których nie poznasz na rl, strasznie ciężko zaufać, jak narazie to powierzył bym swoje "tajemnice?" Kodexowi i Tobie :* :) Jest jeszcze parę osób, którym był bym w stanie zaufać, ale... No właśnie, będzie kiedyś taki moment, że się przekonam czy są oni warci mojego zaufania.
Od jak dawna grasz na apo? I która to postać z kolei? ; )
Na APO gram od 2006 roku. Która postać hmmm... z 4... No to tak :
1-250 Sorc (Pierwsza postać)
1-290 Druid (Druga postać)
1-551 Knighta (WillOw - 3 postać)
1-....... Pall (Rzulf - obecna postać)
Dwóch name nie pamiętam :)
Co najbardziej denerwuje Cie w Apo?
Najbardziej ? Nooby, takie jak Ty :*
Neko Knight
Maradona itp. :)
Ekhm... A jak było z Real Tibią? Miałeś tam jakieś postacie? Jak tak to jakie lvl?
Za real nigdy nie przepadałem, pelno 15+ lvl, moja najlepsza postac to 38 pall na Pandori i 30 knight na Celescie
Dobra koniec pytań dotyczących gry ;P
Ile czasu spędzasz na komputerze dziennie? Czy jesteś od niego uzależniony? ;o ;D
To zależy od pogody. Jak jest słońce, to wybieram się nad jezioro, albo basen, a jak nie ma pogody, to wieczorami siłownia, a tak to skype
Masz dziewczynę?
Możemy ominąć to pytanie :) Moim zdaniem, jest to moje prywatne zycie, a dziewczyny nie ma sensu mieszać w gre :)
Dobra teraz przejdźmy do serii krótkich pytań ;D
Dajesz ;)
Jabłko czy gruszka?
Brzoskwinia ; D
Apo czy real?
Apo! ;D
Mama czy Tata?
Mama i Tata <3
Samochód czy rower?
Samochód
Kubek czy szklanka?
Kubek
;o czy ;s
;o
A teraz gra w skojarzenia ;)
Fifeks
Misiek
Apo?
Nooby ;)
Pall?
Srall
Mortiis?
Apo :)
Forum?
Głównie dzieci.
To już koniec moich pytań. Dziękuje Ci bardzo za poświęcenie mi chwili na przeprowadzenie tego wywiadu ;) Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
To ja dziekuję, za chęć przeprowadzenia ze mną wywiadu :)
Pozdrawiam :
Kodex :*
Ciebie :*
Listek :*
Dede :*
Margoth :*
Trikul :*
Ania :*
Mikuś :*
Przepraszam za wszystkie błędy, niestosowną treść czy różne inne błędy bo to jest mój 1 raz ^^ ;) liczę na waszą wyrozumiałość ;) ;**