Zaloguj się

View Full Version : Komputer konczy zywot ?

prO Tracer
21-07-2008, 20:08
Witam wszystkich !

Mam taki problem ... A mianowice gdy uzywam kompytera to niekiedy pokazuja sie takie paski , rozmywa ekran lub miga... I nie wiem w czym to problem ! Wyglada to tak : http://images31.fotosik.pl/326/ab4270914f9e2be0.jpg (www.fotosik.pl)

Bedzie ktos łaskawy kto by pomogl ?

Cfaniak2d
21-07-2008, 20:15
Dokładnie to samo miałem pare dni temu, gdy grałem w Cs'a, a ktoś na GG robił się dostępny i ekran tak się rozmazywał. Jest to sprawa sterowników do karty graficznej. Instalująć nowsze sterowniki takie coś miało miejsce. Zainstalowałem stery z płytki i wszystko chodzi jak powinno. Pozdrawiam!

Deko$
21-07-2008, 20:15
Buhahah nie wiem czy uznac to za fake? :L

Nie wiem, to chyba karta graficzna, czesto Ci sie to zdaza?
Ja bym kupil new kompa...

Idz expic :D

Kuzaj
21-07-2008, 20:17
Ja widzę 3 możliwości.
Zjechana karta, złe (stare) sterowniki do karty, albo ci się komp totalnie przegrzewa. Mi ostatnio wszystkie wiatraki siadły, miałem podobnie ; P

prO Tracer
21-07-2008, 20:43
KOmp sie nie przegrzewa ... dzis czyscilem all wentylatory ... Od wczoraj co właczenie komputera. Pare dni temy bylo tek, ze reset pomagal... A mies temu tego nie bylo.

Edit: Nie tylko w tibi tak jest ... Jak przegladam forum to tez tak jest, ale nie tak bardzo.

Sopranis
25-07-2008, 09:12
To karta graficzna,kup sobie lepszą i problem zniknie:)Ja też sobie zbieram na lepszą:)

kajojek
25-07-2008, 10:52
Mialem cos podobnego i chodzilo to o to ze jak siedze powyzej kilku godzin na kompie to karta graficzna mi sie przegrzewala bo jej wiatrak sie zepsul.Potem spalil mi sie zasilacz co pociagnelo za soba spalenie plyty glownej i wymiany prawie calego kompa ;p Przynajmniej ojciec kupil mi nowy :D