Zaloguj się

View Full Version : Warn za przywitanie si?. - Busst.

booombello
21-07-2008, 23:15
Cześć.

Niedawno powstał temat, w którym niejaki facet witał się z osobami z forum, więc napisałem kulturalnie "Witam cię. :)" i dostałem warna za nabijanie postów. To jakiś absurd - Ja nabijam posty? zobaczcie ile czasu jestem zarejestrowany na forum, a to jest mój drugi post. Myślę, że moderatorzy warnują za zbyt 'małe' wykroczenia - jeżeli można to nazwać wykroczeniem.

Link do tematu - http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=263859#post263859

Busst więc sądzisz, że ja nabijam posty? jestem na forum dość długo a to mój drugi post, zastanów się co robisz, chłopie.. :-)

Pozdrawiam.

Wiceps-Biceps
21-07-2008, 23:31
Jak piszesz tylko Witam Cię i dalej <znakiznakiznakiznaki> to jest nabijanie postów ;) chociaż mógł Ci dać upomnienie.

doniczekmateo
21-07-2008, 23:34
masz przeczytaj se ten pod punkt :

Posty nie wnoszące nic do dyskusji(typu Dzięki, Thx, Spoko) będą usuwane przez moderatorów. - Posty użytkowników, którzy np. gratulują tylko komuś awansu, zrobienia questu itp. i nie wnoszące nic innego do tematu, np. "gratz 1000lvl!!, oby tak dalej gogo 1500lvl!", "super postac, tylko skille daremne", itp. powinny być nagradzane w postaci wlepienia żółtej kartki lub też w ostateczności wręczany powinien być warn. Jeśli użytkownik nic nie wnosi innego, niż tylko pochwały za adv itp., lepiej niech się wstrzyma i nic nie piszę w tym temacie. Jeśli jednak chce napisać coś, co inni jeszcze nie napisali, niech pisze. Natomiast jeżeli napisze owszem mądrego posta, na temat tej postaci, ale tylko powtórzy większość, co już zostało napisane wcześniej przez innych użytkowników, należy takiemu użytkownikowi uświadomić, co też zrobił i w razie konieczności wlepić żółtą kartkę. Są też inne przypadki, gdzie np. Użytkownik o nicku XY, prosił o pomoc w swoim temacie i taką pomoc uzyskał, no i jako kolejny post napiszę tylko "dzięki stary za pomoc", lub też coś w tym stylu, powinien zostać upomniany lub też powinna zostać wlepiona żółta kartka takiej osobie.

Busst
21-07-2008, 23:41
Twój post wyglądał tak:

Witam cię.

<znaki24234234234234234234234234234>

Zgodnie z Regulaminem za coś takiego "nagradzamy" warnem.
Poza tym nie dostałeś warna (czerwona kartka), tylko upomnienie (żółta kartka).
Zastanów się najpierw, później rób tego typu tematy. :)

Mortarius
22-07-2008, 00:57
@up
Gdybym ja dostał to "upomnienie" też bym się burzył xd
@topic
No nie jesteś sam ;) Ja też dostałem "warna" nie "upomnienie" za coś takiego noi jakoś żyje xD Mam 4 warny i od pół roku trzymam ten wynik zacięcie.Jesli mnie zbanują to trudno :< New konta nie zrobie :P Także o "upomnienie" nie masz się co rzucać ;) Pozdro.