PDA

View Full Version : [Armia 7.6] Najleprzy Quest na Apo!

Smaczus I
22-07-2008, 10:59
Chciałęm powiedziec i zaproponowac ze na Armi przydal by sie Quest ktory byl by najsilniejszy nie jakies solo romy, misje do wykonania, chodzi mi o ostra jazde cos podobnego na Real Tibi Poi chyba kazdy wie co to jest za quest zeby mogl isc kazdy no moze nie mniej niz 500lvl.Mogly by sie tam znajdowac najsilniejsze potworki na Apo i nie 1 tylko coraz dalej sie dojdzie tym jest trudniej quest powinien byc strasznie dlugi.

Kto jest za taka propozycja zapraszam.
Na co by mial byc Quest to juz zostawie GM ale ja bym chcial Shield jakis xD co cos daje

[Splaxor] Na przyszłość proszę o poprawne zatytułowanie tematu.

J@zz
22-07-2008, 11:03
Pomysł ogolnie fajny ale watpie zeby Tygrys to zrobil i tak ma za duzo na glowie ale jagby sie udalo JESTEM NA TAK :)

*viseko*
22-07-2008, 11:03
Bez sensu.
Quest od 500 lvl'a z najlepszymi potworami?
Idź spać.
Widać, że inteligencja Neko Knight'a.

Grulix
22-07-2008, 11:05
Jestem na Niet! Kolejny ovnerze Neko Knighta , co kupiłeś go za sms'a z payala?
Że ty masz h lvl to nie znaczy że chcesz nowe qłesty.
Chcieć to móc , móc to chcieć.

Tygrys i tak ma dużo pracy nad Armia 8.1/+

Smaczus I
22-07-2008, 11:06
Ty jestes za przeproszeniem naab niepisz tutaj jak masz cos takie pisac wiesz coto poi quest na real pewno nie.... tez jest od 80lvl a sa najsilniejsze prawie potworki pomysli troszke kazde chce robic quest fajne ale jak ktos niemoze expic 10h jak ja xD.:D

*viseko*
22-07-2008, 11:11
Kolego up,
Na rl, na POI leci więcej osób niż gra na ****._
APO to nie Rl Tibia.

Strycnine
22-07-2008, 11:14
Hmm... No niby by to było ciekawe urozmaicenie, jak by niższe lvle sie zbierały i szedł by z nimi Jakiś hlvl bloker albo coś :) Ale ten plan na pewno nie wejdzie w życie, ponieważ Ekipa APO ma już i tak za dużo roboty :P

Pozdrawiam

Mistrz Sasori
22-07-2008, 11:20
ja też jestem na tak może tygrys zrobi coś takiego :):)

Smaczus I
22-07-2008, 11:24
Rozmawialem z Tygrysem na ten temat powiedzial ze to jest duzo roboty ale dla nas niezrobi tego xD jak go Ładnie Poprosimy

Wiec ja juz zaczynam prosic!!!

Tygrysku kochany PROSZE CIE BARDZO Z CAŁEGO MOJEGO SERDUSZKA SERIO I MORTIISA TEZ xD
POZDRO:D

RayKion
22-07-2008, 11:30
Kolego up,
Na rl, na POI leci więcej osób niż gra na ****._
APO to nie Rl Tibia.

HUAHAHSAUSAHSAUSA, 400+ osob na PoI? Na raz? Rotfl (^^,)

^ Topic

Pomysl fajny, ale powiedz mi jedno, dlaczego kur*a questy maja byc tylko dla 500+? Co to na Apo nie ma juz zadnych 100/200/300/400 lv? Moze raz cos dla mniejszych lvl'i, a nie tylko dla siebie.

Smaczus I
22-07-2008, 11:33
Tak moglo by tak byc ale pomysl 300 osob na quest xD i takie apo by wlecialo w srodek fajne zgonow by bylo ale niczym niejestem przeciwko tylko tygrys niech sie zgodzi na zrobienie tego quest...

kruszynka
22-07-2008, 11:36
koza do woza ja też bym chiał lecz np od 700/900/ lvl bo po co robic new questy od 200 strata czasu , ale jak bym miał powstaĆ to żeby można było wejśĆ tylko jeden jedyny raz bo byś tam expił !

karol powrocil
22-07-2008, 11:54
Pomysl fajny ale troszke przesadzony jesli chodzi o to ze niby najlepsze potwory.Zastanow sie od 500 lvl a ty chcesz najlepsze monster czyli Devil Atom a moze nawet jego silniejszy kuzyn.Wiec jestem za pomyslem ale gorsze potwory troszke.

Smaczus I
22-07-2008, 12:20
Sry za moje bledy otrograficzne juz taki jestem... nic nieporadze:(

Podszywam sie pod Gall Jopek
22-07-2008, 12:29
Może i ciekawe, ale na jaki item? Buty już sa: klapki, armor, legs, helmet to masz saphire set, shield to masz bh, bronie masz z qod. Więc nie dadzą Ci questa od 500lvla z lepszą bronią niż na qod. Chyba że chodziło by o jakiś ring, co daje loot jak rots, speed jak time ring, np. o 2% więcej z magi i podnosi skill jak sword/axe/club/emerald ring :) <-- To tylko przykład.

Silkroad
22-07-2008, 12:30
Smaczuś I Widać że jesteś Neko Knightem widać to po tym że nie wiesz co to opcja edytuj albo wiesz i nie wiesz jak jej używać. Oczywiście pomysł mi się nie podoba bo jest i tak bardzo dużo Questów Tygrys planuje Quest dla 100++ leveli Shielda masz można by było zrobić na coś innego np. na ringa co daje szybkość jak 10 razy bohy albo na 5% ataki magiczne. Jestem na nie.

~Johny Knoxville~
22-07-2008, 12:43
(Johny Knoxville)
Tygrys,
Przeczytałem Twoje posty w niektórych tematach, i doszedłem do wniosku że na APO brakuje:
-Rarytasów.(Cos co bardzo trudno zdbyć).
-Jakiegoś questu pod sorka/drut(sam wiesz, knight zabije queen(saphire armor quest) na 600 a sork na 700 moze miec trudnosci.
-Wiesek pod City.(trudne dojście)
To na tyle : P
Pozdrawiam old Knox.
------------------------------------------
(Tygrys)
Johny~
Co do rar... - owszem, masz rację :> Coś pomyślimy
Natomiast co do questa - masz też rację
Ale nie czaje, o co chodzi z tym Wieskiem pod City?:| ...
------------------------------------------
Sam widzisz, Tygrys będzie robił coś innego.
A Quest zbędny

Solex
22-07-2008, 13:40
jestem za nie teraz Tygrys powinien popracować nad Qestem takim jak :
że dla sorców i drutów bedzie on np. od 1k lvla a dla knightów i dla pallków od 1,3k lvla bo postacie magiczne sa takie słabe że BH musza wykonywac na 1,5k lvlu :(

Hupefupe
22-07-2008, 13:51
Można by zrobić np APO POI ;] Ale powiedzmy od 150lv+ i quest na 30min minimum ;] Fajnie było by zrobić takie skrypty jak są na rl poi ale to nie możliwe chyba na apo i do tego, żeby im się chciało bawić :P Sam quest jest fajny ale czemu 500+ ? Niech będzie tak jak pisałem 150+ ^^

Wiceps-Biceps
22-07-2008, 14:00
Tak, ten quest będzie najleprzy

[Splaxor] Poprawiłem tylko tytuł, aby był zgodny z regulaminem, ale oryginalną pisownię zostawiłem.

@Smaczus I
Człowieku ile ty masz lat? 10?

@topic
Taki trudny quest którego by się wykonywało ok. 5h ;)

Kellerman.
22-07-2008, 14:23
Oj, narazie po co już tych questow co chwile, niedawno zrobili od 1k levela tera na Saphire Set, narazie starczy moim zdaniem.
Pozdrawiam ;)

Wcale_Nie_Rabbit
22-07-2008, 15:10
@Neko Srajt

Tak! NajlepRZy to ty masz 'musk'.

@topic

Tak! A najlepiej zróbicie im questa na 5h od 1600 level'a. Wtedy się zacznie sharowanie 2x takie jak jest teraz.

Adasik
23-07-2008, 02:40
Pomysł ogólnie dobry ale nie kazdy ma high lvla :>
Więc jestem za ale qest powinien byc długi aby sprawic problem całej ekipie, a nie żeby czyscić i expić solo...

Bright Bringers
25-07-2008, 10:34
Dobra propozycja chociasz dla low lv tez by sie cos przydalo ...
Moglo by byc POI - 500lv+bramka+wieloekipowy+hardcorowy+urozmaicony
Jak i rowniez np. Orshabaal Quest - 150lv+bramka+wieloekipowy+hardcorowy na ten lvl+urozmaicony

Son Pall
25-07-2008, 15:10
tak tak , dobry quest , jak wspominała Kruszyneczka to żeby można była wykonywać go 1 raz . tzn 1 raz tam wchodzić .. ^

quest powinien być strasznie trudny , żeby chodziło na niego team liczący 15 + osób . ; d Pozdro.!

Kimlovs
25-07-2008, 17:35
Wsumie moglby powstac taki quest w pewnym sensie, obecne questy sa dosc krotkie a jesli wezmiemy pod uwage np. ots quest to jest on troche dlugi ale jest latwa droga. Wiem ze tygrys ma duzo pracy ale moglby pomyslec nad jakims questem w stylu poi.

Niepatrzcie na moja pisownie, mieszkam zagranica.

Blajdyh
25-07-2008, 18:00
kruszynka
koza do woza ja też bym chiał lecz np od 700/900/ lvl bo po co robic new questy od 200 strata czasu , ale jak bym miał powstaĆ to żeby można było wejśĆ tylko jeden jedyny raz bo byś tam expił !

ZAL ..... czemy kazdy mysli o sobie??? dla 700+ lvl masz od chuja questow gh/s set/i na bronie.... to cowy jeszcze chcecie moze all questy od 700+ lvl beda co???.
taki quest powinien byc bez ograniczen ale np z 3 solo room 1-ots king <zeby noby -130 lvl nie przeszydalej jak nie padna podrodze> potem next urge < i tam padna -230 > i ostatni zots queen np <i tu padana -350/400!! i to droga dla knighta by byla i pala a dla sorc/dru jakies slabsze potwory w solo room. i takiego questa by sie wykonywalo 5h+ jak poi na rl tibi.