Zaloguj się

View Full Version : Powracam ...

Scix
23-07-2008, 02:21
Otoz powracam po 2 tyg przerwie w expieniu. Od paru dni Tylko Slysze ze "Jestes nowym ownerem" lub "Allegro kid" Wkurza mnie takie gadanie, poprostu musialem odpoczac ;/ Od teraz znowu jade z lefelem bo juz dosyc tego dobrego... Za duzo sie porobilo dzieci z allegro z wyzszymi lvl odemnie i za bardzo kozacza ;/ Czas ich przegonic i ogarnac ;p A wiec Cya In TiBia :*

Pozdro For:
*Antygona
*Evil Sonic
*Cleberinio
*Styler
*Showtek
*Undead Palladin (ManiAQ)
*Sargo Pall (Dajesz te PG !?!)
*Guildmage(MisIAAq)
*Methods Men
*Flyf (Nie ma MisQa )
*Arcusia
*Cala Gildie NLN
I wszystkich tych o ktorych zapomnialem !! AaAaAa pozdro dla tych NabSow z Kazadum ;d

Undead
23-07-2008, 02:24
HaHa Wujek Samo Zlo!!!!!!!!! HAHAHAH XD wypie~ jeszcze na 2 tyg to cie z lv dogonie xD haha xd nie no tera to ma byc PG a jak nie to masz w pi~ czaisz?xD

@busst ale mu chodzi o to ze... on maniaczyl expa... zrobil przerwe i w hu~ osob tera sapie ze new owner....

Splaxor
23-07-2008, 02:28
Czas ich przegonic i ogarnac

Zacznij ode mnie :)

Pozdro i witaj po semi retired :)

Busst
23-07-2008, 02:45
W tym dziale możecie się pożegnać kończąc grę itp, oraz opisywać swoje powroty.

Czyli wracasz po 2 tyg. przerwie do expienia? Ale czy musisz czymś taki zaśmiecać forum? Po prostu wejdź na postać i graj. 98 % osób z forum w ogóle Cię nie zna lub z Tobą nie gadało.
Pomyśl co by było, jakby każda osoba, która nie expi od 2 tyg. zrobiła jeden wątekt. :eek:

"Cześć. Nie expiłem 2 tygodnie, ale teraz zacznę expić. Pozdro dla Was moje ziomki."

Destroyer Pall
23-07-2008, 09:44
Masz wonty do Brata Flyfa ! pytam sie ! ;< Gildia Kazadum r0X !
Fajnie ,ze "wracasz" jezeli mozna to nazwac powrotem ;P Ja tam nie expilem z 5 miech i nic nie pisalem ;>

Grulix
23-07-2008, 09:54
Kazadum Rule... Właśnie po co taki temat tworzyłeś jak ty nigdzie nie odchodziłeś? Dla mnei ten temat jest bezcelowy.