Zaloguj się

View Full Version : Pandora, drastycztyczne fakty z jego ?ycia!

Mejger
23-07-2008, 10:55
<<Wiem, jestem pr0, ale jak myślisz, że tytuł jest prawdą, to nawet nie czytaj>>

Witaj! To chyba oczywiste, że chcesz żebym przeprowadził z Tobą wywiad, przedstaw się nam, powiedz ile masz lat oraz gdzie mieszkasz?
Witam. Mam na imię Przemek , mam 16 lat i mieszkam w Gubinie 60 km od Zielonej Góry (granica polsko-niemiecka).

Tak więc Przemku, mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoim życiu prywatnym. Czym zajmujesz się na co dzień, opowiedz o swoim hobby? Może masz swoją drugą połówkę, czy jeszcze polujesz?
Hmm... Na co dzień mulę się przed komputerem, lub na dworze. Lubię grać w siatkówkę plażową. W szkole nie mam za dobrych ocen ale za to zachowanie mam dobre. Nie mam swojej drugiej połówki. Na to przyjdzie jeszcze odpowiedni czas.

Ciekawe, mówią, że na miłość zawsze jest czas, ale mniejsza z tym. Teraz mógłbyś nam opowiedzieć, jak to się stało, że zagrałeś w Tibię?
Moja przygoda z Tibią zaczeła się 3 lata temu. Do gry namówił mnie mój przyjaciel Marcin. Na początku grałem na Rl, wbiłem 11 lvl ale zrezygnowałem.

A jak trafiłeś na APO? Może pochwalisz się jakimś osiągnięciami?
Był to luty 2006 roku. Moja pierwsza postać to Przemek Wymiatacz (Paladyn) i byłem wtedy strasznym noobkiem . W miesiąc wbiłem 69 lvl. Później szło jakoś lepiej. Posiadałem postać xXxLaskaxXx ( wbiłem 200 lvl ). Następną postacią był Sped Men (302 Rycerz) przestałem nią grać rok temu ale coś mnie wzięło, żeby powrócić do gry i planuje kupić sobie PACCA. Mam również konto na Rookgaardzie (Speed Men, 86 lvl).

Trochę długo tu już siedzisz, czy myślisz, że to pomogło Ci w zdobyciu pozycji moderatora?
Raczej tak ale zależało też od tego wiele innych rzeczy. Mam moderatora na kilku innych forach, troche w tym siedzę xD. I dziękuje Tygrysowi że mnie wybrał mimo że myślałem że mam małe szanse na osiągnięcie tej rangi.

A co czułeś, gdy dowiedziałeś się, że to właśnie ty dostałeś tę posadę?
Stałem się głodny. Zrobiłem sobie pomidorówkę z Amino. Pamiętam że dolałem za dużo wody i była nie smaczna. Layer napisał mi na gg: „Gratulacje moderatora na APO”. Myślałem że robi sobie jaja, ale gdy odwiedziłem forum zatkało mnie. Miałem wtedy dobry dzień.

Może zdradzisz nam, co w Twoim podaniu zachwyciło Mortiisa i Tygrysa? Zdradź choć kawałek recepty na sukces?
Napisałem ładne opowiadanie (nie napisze jakie!), odpowiadałem mądrze, pełnymi zdaniami, a o reszcie zadecydował Tygrys and Mortiis. Ich się spytaj.

Czy nie przeszkadza Ci to, że kilku użytkowników ma w podpisach zdjęcia z Twoimi błędami?
Mam przez to płakać ? Nie! Człowiek uczy się na własnych błędach, użytkownicy tacy pomagają mi w poprawnym pisaniu, za co bardzo im dziękuję.

Ciekawe rozwiązanie. W takim razie, powiedz nam co sądzisz o innych ludziach na forum?
Jest za dużo kozaków zza ekranu. Wyzywają innych oraz ich rodziny nie wiedząc tak naprawdę pogrążają tylko siebie. W końcu wychowanie wynosi się z domu ... Co do reszty użytkowników, nie mam nic do powiedzenia.

A którego z użytkowników szczególnie cenisz? Kto na tym forum jest Twoim autorytetem i dlaczego?
Jest nim Angel Death. Zawsze mi imponował swoją "gadką"oraz poprawnym pisaniem.

Co do poprawnego pisania, to był on kiedyś dużym analfabetą, ale nie o nim tu rozmawiamy. Powiedz, jakiej muzyki słuchasz na co dzień? Jaki styl muzyczny preferujesz?
Tak na prawdę wszystko, co jest na szczytach list przebojów. Najbardziej to techno oraz hip hop.

Idziesz, za modą, ciekawe. Więc opowiedz nam, skąd wziął się Twój nick? Czy to jakiś pseudonim z podwórka? Może coś całkiem innego? A może po prostu jakiś nowy krzyk mody?
Rok temu, gdy nie jaki Dering założył Human OTS, chciał dać mi GMa. Chciałem mieć jakiś oryginalny nick. Pomyślałem o "Puszce Pandory", spodobał mi się i tyle.

Dochodzą nas słuchy, że oprócz Tibii grasz jeszcze w counter-strike? Może podzielisz się z nami jakimiś osiągnięciami?
Nie posiadam. Nawet nie mogę grać na cheatach, bo coś jest nie tak, jak trzeba z moim systemem operacyjnym. Kiedyś przesiadywałem dniami na Euforii 1#. Wciągająca gra.

Nastał czas na SSP czyli serię szybkich pytań!
Ulubiony moderator?
Elvan

Najlepsza gra?
Pasjans.

Czym dla Ciebie jest Tibia?
Pikselem

Najładniejsze damskie imię?
Iness

Ulubiona pozycja z Kamasutry?
Numer 327
<<[Tam nie ma tylu pozycji!
Ale ja mam swoją kamasutre. Testowałem z sąsiadkami -.-]>>

Nasz wywiad dobiega końca, masz teraz możliwość pozdrowienia kilku użytkowników, skorzystasz?
Chciałbym pozdrowić:Nerki Knight'a, Layera, SongoKuXa, Elvana, Ko0oDeeXiiiKa, Ormina, Catka, Marcina, Tett'a, Wicepsa, Angel Deatha, Barta, Psyhola, wszystkich Moderatorów, ekipę APO oraz wszystkich których zapomniałem wypisać i Mejgera który lubi być na końcu!

Bardzo dziękuje za wywiad. See Ya!
Cała przyjemność po mojej stronie. Do następnego warna!

Odpowiedzi na pytania udzielił Pandora (http://forum.toproste.pl/member.php?u=282)!

Księga skarg i wniosków dostępna w godzinach 12-15 w głównym budynku redakcji magazynu: "Biba".

Nerki Knight
23-07-2008, 11:27
Ale hujowy wywiad xDDD
Ale oczywiście mnie nie pozdrowił ,bo ja jestem zuy, i pewnie o mnie zapomnial.(jak każdy z resztą...)-.-

Pamalini91
23-07-2008, 11:31
Przejrzysty i bardzo ładny wywiad :) dowiedziałem się wiele, i oceniam go 10/10!
Konkretne pytania i konkretne odpowiedzi :)

DaDaX
23-07-2008, 11:41
Witam. Mam na imię Przemek , mam 16 lat i mieszkam w Gubinie 60 km od Zielonej Góry (granica polsko-niemiecka).

Cineq sie Do*jebie.

^tOpiC^
Temat Nudny, Kolory ch0o0o0jowe.

Hmm... Na co dzień mulę się przed komputerem, lub na dworze. Lubię grać w siatkówkę plażową. W szkole nie mam za dobrych ocen ale za to zachowanie mam dobre. Nie mam swojej drugiej połówki. Na to przyjdzie jeszcze odpowiedni czas.

Nastepny...:<

Napisałem ładne opowiadanie (nie napisze jakie!), odpowiadałem mądrze, pełnymi zdaniami, a o reszcie zadecydował Tygrys and Mortiis. Ich się spytaj.

Napisałeś na piękne Oczka, szkoda ze nie napisałeś Prawdy..:<

Stałem się głodny. Zrobiłem sobie pomidorówkę z Amino. Pamiętam że dolałem za dużo wody i była nie smaczna. Layer napisał mi na gg: „Gratulacje moderatora na APO”. Myślałem że robi sobie jaja, ale gdy odwiedziłem forum zatkało mnie. Miałem wtedy dobry dzień.

szkoda ze sie nie udławiłęś. :<

~Johny Knoxville~
23-07-2008, 12:26
Witam,

Nielubie Pandory, według mnie powinien nie mieć owego Moderatora na Forum.

Co mnie najbardziej w wywiadzie rozbroiło ?

Posiadałem postać xXxLaskaxXx ( wbiłem 200 lvl ) Tranzwestyta !

Mejger, dobry wywiad tylko z nieodpowiednią osobą.

Drastyczne fakty z jego zycia ?

Ja tu żadnych faktów nie widze. Wywiad jak wywiad, i tyle.

Lu$hOoOoOfy Cineq
23-07-2008, 14:10
Mam na imię Przemek , mam 16 lat i mieszkam w Gubinie 60 km od Zielonej Góry (granica polsko-niemiecka).
Cineq sie Do*jebie.

Powiedzmy, że jest w bezpiecznej odległości, aczkolwiek zdecydowanie za blisko.

Żałosne, i to tego gra w Tibię. Masz abrdzo barwne życie.

Ciekawe, mówią, że na miłość zawsze jest czas...
Lepiej żyć Tibią, prawda? :)

Posiadałem postać xXxLaskaxXx ( wbiłem 200 lvl ).
Masz problemy z własną płcią?

Trochę długo tu już siedzisz, czy myślisz, że to pomogło Ci w zdobyciu pozycji moderatora?
Wszyscy znają odpowiedz, dobre lizanie dupy nie jest złe.

Omfg, jebłem rotfla. Xd

Mam przez to płakać ? Nie! Człowiek uczy się na własnych błędach, użytkownicy tacy pomagają mi w poprawnym pisaniu, za co bardzo im dziękuję.
Sorry, ale cie w szkole pobili, żeby pokazać, że jesteś słaby. Więc dziękujesz im za to? Taki sam przykład. Oni wstawiają to, żeby ciebie wyśmiać a nie nauczyć...

Ulubiony moderator?
Elvan
Dojebałeś. Xd

Najlepsza gra?
Pasjans.
J.w.

Dziwny jakiś ten człek...

Psujekbanned
23-07-2008, 15:28
Niestety muszę się zgodzić z Cineq'iem.

Za pytania 9/10.
Reszty nie ocenie bo n/c.

Elvan
23-07-2008, 20:08
@Cineq
Masz coś do mnie, to mi to powiedz prosto w monitor.
A nie, czekaj. Przecież nie jestem prawdziwym polakiem, bo nie mam nic do żydów. Sorry, zapomniałem. Rozmawiasz tylko z "prawdziwymi polakami". To jest chore i nie ma sensu ... Jak Ty cały :/

@DaDaX
Co do kolorów ... Czy w gazecie czytasz wywiady "różowo-zielono-fioletowe"? To pewnie jakiś "Świerszczyk" czy inne pisemko dla dzieci. Ja tam zwykle czytam wywiady takie: Zadający pytania pisze "grubo" a odpowiadający pisze "cienko". Tadaaaa.

@Topic
Bardzo fajny wywiad, miło się go czytało. I to nie dlatego, że przeprowadzony z moim kumplem. Po prostu mi się podobał i tyle. Wróżę Mejgerowi barwnej kariery "wywiadoprzeprowadzacza". xD

YouCan[t]SeeMe
23-07-2008, 20:18
mnje taksze nje postrofił.

Fajny wywiad, dużo się dowiedziałem, także tego, że Pandora nie cheatuje xD

Ziom wbijaj na Euforie jest teraz tylko 1 serwer, aleza to dużo lepszy.

78.131.152.109:27040

Zapraszam poslapuję Cię <szpan> :D

Pandora
23-07-2008, 21:04
@Cineq: jak napisałem że mulę przed kompem to znaczy że moje życie to Tibia ? mylisz się. Ostatnio 3/4 czasu spędzałem na dworze. Moi rodzice że tak powiem zabronili mi wychodzić na razie do późna bo i tak mam już dużo problemów z policją. Dalej nie piszę o co chodzi bo są to tylko i wyłącznie moje sprawy. Ja twojego życia osobistego się nie czepiam prawda ? i tak na przyszłość: Nie jest żadną sztuką "łapanie" ludzi za słowa.

@do reszty: Dzięki za pozytywne komentarze. Mam nadzieję że dowiedzieliście się trochę czegoś o mojej osobie.

@Elvan: Podoba mi się twój post a szczególnie :
To pewnie jakiś "Świerszczyk" czy inne pisemko dla dzieci hah ;D
Pozdrawiam

Warlord
24-07-2008, 00:28
Nie no poradnik dobry :-) Ciekawe pytania i odpowiedzi. Jednym słowem niema nic do zarzucenia! Tak trzymać!

:)

Cygar do Cristo
24-07-2008, 08:25
Nie no poradnik dobry :-) Ciekawe pytania i odpowiedzi. Jednym słowem niema nic do zarzucenia! Tak trzymać!

ze co ? ze jaki poradnik ? ;o

wywiad jak wywiad w sumie wszytkie są podobne ; )

mrufka potenrzny zwież
24-07-2008, 09:47
dobry wywiad, lecz krótki a ta seria szybkich pytań....mogłeś ich więcej zadać

Malkin
24-07-2008, 12:11
Fajny wywiadzik, mogłeś kolorki jakieś dać, np. czarny vs zielony, i jak mówił kolega up, trochę krótka SSP.

Ocena : 8,5 / 10 .

Pozdrawiam.