Zaloguj się

View Full Version : Usuwanie linków z podpisów.

Pandora
23-07-2008, 11:30
Do 1 sierpnia użytkownicy posiadający linki do stron ze zwierzątkami, grami typu bitefight itp. proszeni są o usunięcie linku z podpisu. Niestosowanie się do zaleceń będzie nagradzane warnem.
Gdyż moderatorzy nie mają zbytniego czasu na przeglądanie każdego użytkownika po kolei czy nie ma on w podpisie linków do podanych wyżej stron, proszeni są z dobroci serca o podsyłanie przez Prywatną Wiadomość (PM/PW) nicków osób, które posiadają wyżej wymienione linki w podpisie, wszystko będzie anonimowe.
PW proszę kierować do mnie (Pandora (http://forum.toproste.pl/member.php?u=282)) lub do Listka (Listek (http://forum.toproste.pl/member.php?u=5949))
Dziękuję za uwagę.

@Busst: Ok ! :)

Druid z Armi
23-07-2008, 11:48
Według mnie głupie zarządzenie, komu to przeszkadza i dlaczego??
Po następne
(...)do podanych wyżej stron, proszeni są z dobroci serca o podsyłanie przez Prywatną Wiadomość (PM/PW) nicków osób, które posiadają wyżej wymienione linki w podpisie, wszystko będzie anonimowe.
Kto będzie wydawał innych żal jeszcze wy moderatorzy namawiacie do trego. Jesteście ŻAŁOŚNI!!!

ps. jak wam na tym zależy to i ja zmienie.

Bitefight i te inne strony w podpisach są pewną formą reklam. Nie zgodzisz się ze mną ?
Moderator ma zawsze racje!!! :/

Jakie Linki Można mieć? Tylko nie związane z grami?

Flet123
23-07-2008, 11:51
Mam strzelać kolesia? Mógłbyś powiedzieć czemu to Ci przeszkadza?:rolleyes:
Dziekuje za uwagę:D

Pandora
23-07-2008, 11:55
Zabrania się zamieszczania w podpisie linków, ref-linków w celu reklamy!

Bitefight i te inne strony w podpisach są pewną formą reklam. Nie zgodzisz się ze mną ?

@Alucard: nie napisałem wtedy "menszczyzna" tylko "męszczyzna" -.- :D

~Johny Knoxville~
23-07-2008, 12:03
Witam,

Powiem tak, ja nawet nie miałem bite fight, zwierzątek itp.

Lecz Pandora, to był Twój najbardziej inteligętny post który napisałeś, można z niego dużo wyciągnąć.

Crayon
23-07-2008, 13:42
A linki z tibiastat.pl ?
To też jest w pewnym sensie forma reklamy swojej postaci.
Więc co ? Ustalamy co jest 'dobrą reklamą' a co 'złą' ?

@Down
Dobra nie bulwersuj się już tym 'menszczyznom' bo ci siusiak okiem wyjdzie :<

Alucard
23-07-2008, 14:23
#Up
Jak te zdanie zobaczyłem... Ty nawet nie wiesz co ja przeżywałem :P
Biały płyn strzelił prosto na nick pandory xD

#Topic
Głupi pomysł. Na 100% ty go wymyśliłeś. Kto takie tematy wymyśla? Tylko pandora. Temat "Depilacja u menszczysn" i ten pomysł. Żal. Kto cie na na Moderatora wybrał -.-
Zgodzę się z ^Crayonem. Obrazki tibiastat.pl też są formą reklamy.

Aha. Będę tak samo pomysłowy jak twój temat: w avatarze i podpisie masz obrazek, który w pewien sposób reklamuje CS'a.

Ps. Znając pandore mój post zostanie usunięty. Skopiuje go sobie.
Ten.... trudno go nazwać moderatorem... skasował mój post, gdy wytknąłem mu błąd ortograficzny. Hahaha. Napisał "menszczyzna" <lol>

#Down
Żaden sens.

Listek
23-07-2008, 14:49
Poprostu te wszytkie reklamy gier przeglądarkowych, zwierzątka mają zniknąć z podposów do 1 sierpnia i bez dyskusji. Jeżeli ktoś sie nie dostosuje będzie otrzymywał warny, proste !

Dran Frek 2
23-07-2008, 16:02
Osobiście mi nie przeszkadzały linki do tych poke coś tam, ale bitefight wk.... mnie kurewsko, kretyni dawali odnośnik np "30 lvl solo orshabaal" a pod tym ta debilna gra... Ogólnie jestem za tym żeby usunąć wszystkie linki z podpisów, w jednych przypadkach są to nieszkodliwe linki lecz w innych linki do hakerskich stron...trudno usuwać tylko te szkodliwe więc chyba jakoś przeżyjecie dzieci bez podpisu z linkiem he? Pozdro by Dran

Ave Elaine
23-07-2008, 16:24
Poprostu te wszytkie reklamy gier przeglądarkowych, zwierzątka mają zniknąć z podposów do 1 sierpnia i bez dyskusji. Jeżeli ktoś sie nie dostosuje będzie otrzymywał warny, proste !

naucz się pisać i nie tłumacz się, że piszesz very szybko bo moderator musi pisać poprawnie.

Po prostu
Podpisów
Wszystkie

#Topic
Zabrania się zamieszczania ref-linków, nie wiem co wam przeszkadza to, że ktoś ma zwykły link do jakiejś gierki, ktoś Was zmusza do wchodzenia ? jeżeli nie chcecie to nie wchodźcie, proste ?

Shodreis
24-07-2008, 10:37
Wow :O Forma reklam? W pewnym sensie?
NIE!!
To pomoc innym graczom :p
A może, nawet bo dzieki jakiemuś ziomkowi z forum gram w bitefight ^^

lukasz mistrsz
24-07-2008, 10:38
@pandora
Usune link z podpisu jak ty usuniesz reklame cs!
@topic
n/c

Zaraki Kenpachi
24-07-2008, 12:08
Rotfl, UP, jaka reklamę cs? Tam jest sama morda kolesia i broń -.-

Arhadus
24-07-2008, 12:40
Tak więc:
- rozmawialiście o tym z Mortiisem, albo Tygrysem?
- dlaczego reszta moderatorów nie została poinformowana o tej "akcji"?
- co dadzą te warny? użytkownik dostanie jedno ostrzeżenie, a link i tak będzie widniał w jego podpisie.

Alucard
24-07-2008, 13:11
#Up
Właśnie miałem pisać do Mortiisa lub Tygrysa czy dostali "pozwolenie" lub czy chociaż pytali. Ale ty to prędzej napisałeś to narazie się wstrzymam.

I zgodzę się z Tobą. Dostaniemy warna a podpis zostanie (bynajmniej ja tak miałem zrobić).

#Topic
Jaki sens w tym pomyśle... Zręsztą już pisałem na ten temat. Co wam to da? Jak nie chcecie to nie właźcie w te linki. Ps. czytajcie regulamin!
Cytuję:

Nie zamieszczamy linków do innych serwerów, serwisów w celu reklamy. - Użytkownicy zamieszczający linki np. do innych ots'ów, serwisów itp W CELU REKLAMY, np. "wejdzcie! super ots www...", "tu znajdziesz wszystko co potrzebne do hackowania! www..." itp. należy odpowiednio karać, czyli wlepić żółtą kartkę takiemu użytkownikowi i napisać mu, iż tak nie wolno robić oraz usunąć link, ewentualnie zamknąć/usunąć temat. Oczywiście, można także dać w razie konieczności warna takiej osobie reklamującej. NIE WOLNO jednak dawać warnów/ostrzeżeń ludziom, którzy np. zamieszczają różne linki np. w swoich poradnikach, czy też tylko po to aby pomóc drugiej osobie, bo np. ktoś prosił o link do czegoś. Tacy ludzie nie łamią wtedy regulaminu, ponieważ nie zamieszczają tych linków w celu reklamy, a tylko, aby komuś pomóc. Wyjątkiem są linki do innych ots'ów, czyli np. Jeśli jeden użytkownik prosi o link do jakiegoś ots'a, a inny użytkownik mu ten link podaje, to należy tylko upomnieć tego użytkownika, który podał link, a link usunąć oraz ewentualnie zamknąć/usunąć temat, jeśli jego twórca w treści tematu prosił o takowy link.

Czy my mamy w podpisie "Włazić! Najlepsze zwierzaki bla bla bla..."?? NIE!

Busst
24-07-2008, 15:41
Linki zniknąć nie muszą.
Tzn. muszą zniknąć takie, które mają na celu zmylenie innego użytkownika.
Przykład: "Zobacz! Zdjęcie GM'ów" - a pod tym tekstem kryje się link do gier online lub "pokemonów".
Itp. Itd.
Reszta może zostać.
Decyzje taką podjął Mortiis.