View Full Version : Chce zamówi? pacc'a a stronka nie dzia?a.
booombello
23-07-2008, 15:18
Po zalogowaniu wchodze w zakładke PACC i nie 'laduje' się do końca ta strona! NO CO JEST!? nie mam jak pacc'a nawet zamówić..
Mortiis kiedy to będzie dzialać?
btw. to jest potrzebne do zamówienia?
Wiadomo jest przeciez, ze APO przez dluzszy czas moze niedzialac. Pewnie bedzie jeszcze kilka cofek, a niewiem czy Mortisowi znowu bedzie sie chcialo dodawac dni PACC.
Poczekaj, PACC ci nieucieknie :D
Co Wy macie, mi chodzi wszystko wporządku, normalnie.
Najlepiej skontaktuj się z Mortiisem, albo poczekaj, aż się strona "naprawi".
booombello
23-07-2008, 17:38
Co Wy macie, mi chodzi wszystko wporządku, normalnie.
Najlepiej skontaktuj się z Mortiisem, albo poczekaj, aż się strona "naprawi".
ale NIE strona armia.toproste.pl tylko ta -http://armia.toproste.pl/pacc.php?o=o
Cfaniak2d
23-07-2008, 18:44
Jutro albo pojutrze będzie chodzic :| Dwa dni wytrzymasz bez PACC.
booombello
23-07-2008, 18:53
Jutro albo pojutrze będzie chodzic :| Dwa dni wytrzymasz bez PACC.
Nie wtrzymam! ide Mortiisa krzesłem pobić! ;(
Elite Pablo&Master Bombka
23-07-2008, 20:21
Po zalogowaniu wchodze w zakładke PACC i nie 'laduje' się do końca ta strona! NO CO JEST!? nie mam jak pacc'a nawet zamówić..
Mortiis kiedy to będzie dzialać?
btw. to jest potrzebne do zamówienia?
Może masz coś z antywirkiem a może dlatego że była cofka i ci nie działa nie wiem ale tak czy siak Mortiis to naprawi :):cool::cool::cool:
Nie wtrzymam! ide Mortiisa krzesłem pobić! ;(
Pujte z Tóbá! Popijemy ko rasem! xD
Ja tez probuje zakupic pacc'a ale niestety nie dziala mi stronka:/
*UP*
Omg co ***** ma antywirus wspolnego z tym, ze nie dziala komus zakladka PACC na stronie glownej. Bóóóóóóóól!!onene
deadheal
24-07-2008, 10:34
Tak samo jest z działem namelocki, jednak tam nie ma obecnie chyba pliku wszystko na to wskazuje. Gratisy też nie działają.
mi tez nie dziala ... ;/ kiedy bedzie dzialac ?!!!!!!
mortiis nie wiem dlaczego nie dziala siedziba.prv.pl tam bylo wszystko na blankiecie napisane co i jak i by nie bylo problemu bo stronka armi ciagle sie pierdoli..;/
@jesus
no ale ***** nie widzisz ze strona nie dziala co jakis czas?
a z prv nie bylo problemow zadnych.
mortiis nie wiem dlaczego nie dziala siedziba.prv.pl tam bylo wszystko na blankiecie napisane co i jak i by nie bylo problemu bo stronka armi ciagle sie pierdoli..;/
Teraz jest nowy sposób kupowania PACC. Na Stronie APO pisze krok po kroku. siedziba.prv.pl już nie jest potrzebna. Ja nie mogę nawet usunąć postaci, aby zrobić nową -.-
Też potrzebuje pacc, po co w ogóle zlikwidowali http://siedziba.prv.pl ;/
Omg. Widać, że nie czytasz wszystkich postów.
Adobe Man
24-07-2008, 15:59
Też potrzebuje pacc, po co w ogóle zlikwidowali http://siedziba.prv.pl ;/
booombello
24-07-2008, 16:10
Teraz jest nowy sposób kupowania PACC. Na Stronie APO pisze krok po kroku. siedziba.prv.pl już nie jest potrzebna. Ja nie mogę nawet usunąć postaci, aby zrobić nową -.-
Omg. Widać, że nie czytasz wszystkich postów.
Ale mnie nie chodzi o siedzibe tylko o ta strone jak się logujesz na acc na armia.toproste.pl klikasz w PACC to TA STRONA NIE DZIAŁA!! rozumiesz!???!!
Old Yavimava
24-07-2008, 18:08
Włączam stronke ... wpisuje passy... daje PACC i nic .... ;/ kiedy to bedzie naprawione !!!?? mortiis odpisz pliss.... bo padam bez pacc all czas ;/ a mam 450+ lvl ;/
Włączam stronke ... wpisuje passy... daje PACC i nic .... ;/ kiedy to bedzie naprawione !!!?? mortiis odpisz pliss.... bo padam bez pacc all czas ;/ a mam 450+ lvl ;/
TO SIE NAUCZ GRAC HAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHHHHAAHAH
Jan Pan Banned
25-07-2008, 08:57
mi tez to nie dziala i widac jakos pan mortiis nie pali sie by to naprawic. pozyjecie kilka dni bez pacc to sie wam nic nie stanie. troche dziwne dla mortiisa pacce sa bardzo wazne a ten nic z tym nie robi ^^ ma was tam gdzie kazdego gracza apo :P
@ jan pall banned
a co ty kur wa myslisz ze on pracuje 24/7? kazdy ma prywatne zycie..chyba ty nie..
PallekFromDarkness
25-07-2008, 19:08
Chciałem wam tylko powiedzieć ,że ta strona już działa , a więc w końcu możecie zamówić pacc :) Ja osobiście też skorzystam :) ..powodzenia .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.