Zaloguj się

View Full Version : Chce zamówi? pacc'a a stronka nie dzia?a.

booombello
23-07-2008, 15:18
Po zalogowaniu wchodze w zakładke PACC i nie 'laduje' się do końca ta strona! NO CO JEST!? nie mam jak pacc'a nawet zamówić..

Mortiis kiedy to będzie dzialać?

btw. to jest potrzebne do zamówienia?

Antic
23-07-2008, 15:45
Wiadomo jest przeciez, ze APO przez dluzszy czas moze niedzialac. Pewnie bedzie jeszcze kilka cofek, a niewiem czy Mortisowi znowu bedzie sie chcialo dodawac dni PACC.
Poczekaj, PACC ci nieucieknie :D

Malkin
23-07-2008, 17:35
Co Wy macie, mi chodzi wszystko wporządku, normalnie.

Najlepiej skontaktuj się z Mortiisem, albo poczekaj, aż się strona "naprawi".

booombello
23-07-2008, 17:38
Co Wy macie, mi chodzi wszystko wporządku, normalnie.

Najlepiej skontaktuj się z Mortiisem, albo poczekaj, aż się strona "naprawi".

ale NIE strona armia.toproste.pl tylko ta -http://armia.toproste.pl/pacc.php?o=o

Cfaniak2d
23-07-2008, 18:44
Jutro albo pojutrze będzie chodzic :| Dwa dni wytrzymasz bez PACC.

booombello
23-07-2008, 18:53
Jutro albo pojutrze będzie chodzic :| Dwa dni wytrzymasz bez PACC.

Nie wtrzymam! ide Mortiisa krzesłem pobić! ;(

Elite Pablo&Master Bombka
23-07-2008, 20:21
Po zalogowaniu wchodze w zakładke PACC i nie 'laduje' się do końca ta strona! NO CO JEST!? nie mam jak pacc'a nawet zamówić..

Mortiis kiedy to będzie dzialać?

btw. to jest potrzebne do zamówienia?

Może masz coś z antywirkiem a może dlatego że była cofka i ci nie działa nie wiem ale tak czy siak Mortiis to naprawi :):cool::cool::cool:

Bizzle
23-07-2008, 22:47
Nie wtrzymam! ide Mortiisa krzesłem pobić! ;(

Pujte z Tóbá! Popijemy ko rasem! xD

Ja tez probuje zakupic pacc'a ale niestety nie dziala mi stronka:/

*UP*
Omg co ***** ma antywirus wspolnego z tym, ze nie dziala komus zakladka PACC na stronie glownej. Bóóóóóóóól!!onene

deadheal
24-07-2008, 10:34
Tak samo jest z działem namelocki, jednak tam nie ma obecnie chyba pliku wszystko na to wskazuje. Gratisy też nie działają.

dubros
24-07-2008, 12:51
mi tez nie dziala ... ;/ kiedy bedzie dzialac ?!!!!!!

saori
24-07-2008, 14:07
mortiis nie wiem dlaczego nie dziala siedziba.prv.pl tam bylo wszystko na blankiecie napisane co i jak i by nie bylo problemu bo stronka armi ciagle sie pierdoli..;/

@jesus

no ale ***** nie widzisz ze strona nie dziala co jakis czas?
a z prv nie bylo problemow zadnych.

Jesus
24-07-2008, 14:09
mortiis nie wiem dlaczego nie dziala siedziba.prv.pl tam bylo wszystko na blankiecie napisane co i jak i by nie bylo problemu bo stronka armi ciagle sie pierdoli..;/

Teraz jest nowy sposób kupowania PACC. Na Stronie APO pisze krok po kroku. siedziba.prv.pl już nie jest potrzebna. Ja nie mogę nawet usunąć postaci, aby zrobić nową -.-

Też potrzebuje pacc, po co w ogóle zlikwidowali http://siedziba.prv.pl ;/

Omg. Widać, że nie czytasz wszystkich postów.

Adobe Man
24-07-2008, 15:59
Też potrzebuje pacc, po co w ogóle zlikwidowali http://siedziba.prv.pl ;/

booombello
24-07-2008, 16:10
Teraz jest nowy sposób kupowania PACC. Na Stronie APO pisze krok po kroku. siedziba.prv.pl już nie jest potrzebna. Ja nie mogę nawet usunąć postaci, aby zrobić nową -.-

Omg. Widać, że nie czytasz wszystkich postów.

Ale mnie nie chodzi o siedzibe tylko o ta strone jak się logujesz na acc na armia.toproste.pl klikasz w PACC to TA STRONA NIE DZIAŁA!! rozumiesz!???!!

Old Yavimava
24-07-2008, 18:08
Włączam stronke ... wpisuje passy... daje PACC i nic .... ;/ kiedy to bedzie naprawione !!!?? mortiis odpisz pliss.... bo padam bez pacc all czas ;/ a mam 450+ lvl ;/

dubros
25-07-2008, 07:26
Włączam stronke ... wpisuje passy... daje PACC i nic .... ;/ kiedy to bedzie naprawione !!!?? mortiis odpisz pliss.... bo padam bez pacc all czas ;/ a mam 450+ lvl ;/

TO SIE NAUCZ GRAC HAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHHHHAAHAH

Jan Pan Banned
25-07-2008, 08:57
mi tez to nie dziala i widac jakos pan mortiis nie pali sie by to naprawic. pozyjecie kilka dni bez pacc to sie wam nic nie stanie. troche dziwne dla mortiisa pacce sa bardzo wazne a ten nic z tym nie robi ^^ ma was tam gdzie kazdego gracza apo :P

saori
25-07-2008, 13:43
@ jan pall banned

a co ty kur wa myslisz ze on pracuje 24/7? kazdy ma prywatne zycie..chyba ty nie..

PallekFromDarkness
25-07-2008, 19:08
Chciałem wam tylko powiedzieć ,że ta strona już działa , a więc w końcu możecie zamówić pacc :) Ja osobiście też skorzystam :) ..powodzenia .