Zaloguj się

View Full Version : PACC za kase na Tibii

Czopeq
23-07-2008, 15:38
Elo ziomy. Jak zapewne wiecie jest możliwość (nielegalnie) kupienia pacca za kase na rl tibii. Moje pytanie brzmi: Ile trzeba zapłacić na RL tibii za PACCa, czy musze oferującemu cos podawac (moje dane osobowe itd.). Jaki jest przebieg kupna takiego PACCa?. Czy jest to bezpieczna opcja?.

Maatini Żałosny Ogryzek
23-07-2008, 15:40
Jak kupujesz od nieznajomego to masz kase w plecy i bana na charze (przeważnie tak jest) Ja bym radził Ci kupić normalnie za 75zł pacc bezpiecznie.. A co do cen to nie wiem bo mnie to wogule nie interesuje..

Ishaus
23-07-2008, 15:44
Kupno PACC'a za pieniądze w Tibii jest niebezpieczne i kilku hlvlów się już na tym przejechało. Jak masz za dużo kasy tibijskiej to sprzedaj ją na allegro, a za zarobione pieniądze kup PACC. O wiele bezpieczniej będzie.

Lu$hOoOoOfy Cineq
23-07-2008, 15:50
W miare bezpiecznie możesz kupić PACCa za gp przez www.tibiasoft.com, ale oni chcą cholernie dużo cc na każdym servie.

Adoxed
24-07-2008, 15:34
Wszystko zależy na jakim jesteś świecie. Ja polecam Ci Zacheja u niego wszystko na allegro, reklamuje sie jak kolega wyżej napisał na tibiasoft.com i sprzedaje chyba na wszystkich światach a ceny są (w zależności od świata) od 300-410k~ co chwile ceny skaczą w góre albo w dół. Bardzo to się opłaca większym lvlą. To na tyle pozdrawiam