Taki se pazdzioszek
23-07-2008, 16:02
Przeprowadziłem wywiad z graczem o nicku Qal Amhal Queen (Speed Fireman). Bardzo mnie o to prosił, nie mogłem się oprzeć jego ślicznej żółtej brodzie. :rolleyes:
Doświadczenia w tworzeniu wywiadów nie mam, ale surowa krytyka zawsze się przyda. :o
Ja
Qal Amhal Queen
Witam Cię krasnalku, mogę przeprowadzić z Tobą wywiad?
Oczywiście, że... tak xd
Pierwsze pytanie to już tradycja: Jak masz na imię, ile masz lat i gdzie mieszkasz? :)
Mam na imię Damian, mam 15 lat i mieszkam w pięknym Gdańsku
Dobra, Tibia na pierwszym miejscu :D Od kiedy grasz na apo?
Moja przygoda zaczęła się od Rl tibii. Zacząłem grać w nią 3 lata temu, a na APO gram od 2 lat :)
Jaki najwyższy level osiągnąłeś na rl tibii? :D
9 druida jak połowa apo? xd
Moim największym lvl byl 19, tylko dlatego, że kupiłem go na 17 lvlu od kolegi za 10 zeta xd
Nieźle ;d
A na apo jak Ci idzie przez te 2 lata? Mam nadziejś, że wbiłes więcej leveli niż tylko 2. :]
Moimi największymi osiągnięciami na APO są : Druid- Qal Amhal Queen 374 lvl i ukochany najt Speed Fireman 137 lvl. Speedem wbijałem bardzo dużo lvli. Dziennie około 1 i następnie w tym samym dniu padałem jeszcze 2 razy o_0
Hmm Speed Fireman? Jesteś szalonym piromanem?!
Szalonym to mało powiedziane . Na sylwestra wydałem 150 zł na sztuczne ognie i 2.50 na korsażyki
Łooo
Mimo tego "niezbyt" dużego levela jesteś znany wielu osobom na apo :)
nom :) Pzd Elvan.
Lizodup.
Jak oceniasz pracę Mortiisa i Tygrysa, podobał Ci się ostatni update? :)
Mortiis chociaż trochę udowodnił swoją pracą, że nie wydaje pieniędzy za nasz Pacc na glany. Co do pracy Tygrysa również jestem zadowolony i stwierdzam, że zrobił więcej niż Mortiis :)
Teraz trochę o rl życiu. Czy masz dziewczynę? Może wolisz chłopców?
Ofc Dziewczyny. Swojej wybranki szukam xd ale mi sie nie spieszy. Jak to powiedział Pandora "Na miłość przyjdzie czas" o_0
A ja mam jakieś szanse? :confused:
u mnie nie bo masz za duży nos i wodogłowie
Ojojoj bo sie pogniewamy :mad:
Co robisz w wolnych chwilach? :) Jakieś sporty uprawiasz może? :>
Może jesteś znanym hakerem?
Trenuję od 7 lat Pilkę nożną w klubie Lechia Gdańsk, moim hobby też jest jedzenie śniadania na czas.
Lubię też grać w siatkówkę.
Oglądasz jakieś seriale? Może Naruto albo Power Rangers?
Hmm oglądam: "Na Wspólnej" w Turcji z nudow zacząłem oglądać "2 strony medalu" i "Skazanego na Smierc"
:o Co robiłeś w Turcji? Wakacje? ; >
Wakacje 2 tygodnie. W 4 dzien o 7 nad ranem od słońca dostałem ataku padaczki o_0
:eek:
Dobra, to teraz... SERIA KRÓTKICH PYTAŃ!!!111
Jesteś gotowy?!
Hmm 3 2 1 start xd
Jagody czy porzeczki?!
Czereśnie.
Siatkówka czy piłka nożna?
Piłka nożna.
Neko Knight czy Abu Hamza Al Muhadzir? ;D
Skocio :* or Abu hazma al Mee Mee.
Nie wiedzialem, że krasnal potrafi lubić elfa! o.O
Dobra, dalej: Kochasz mnie?
TAK.
O jak milo. :)
Mortiis czy Tygrys?
Graydon.
Ok, chciałbyś kogoś pozdrowić? :):)
Ciebie, Don Mateo, Paulinke :D, Aziel Vara, Sarumar, Tenchu, User, Wiceps, Styler, Leonka, Alberciora, Master Of Pk, Goth Argo, Lethorna, Mortalixa, Quoziego, Raidena, Royal Back, Viki, Ziomaczas, Skocio, Pagon, Aerox, Raiden, Bashando
Dobra, dzięki za wywiad.
Dziękuję również.
Doświadczenia w tworzeniu wywiadów nie mam, ale surowa krytyka zawsze się przyda. :o
Ja
Qal Amhal Queen
Witam Cię krasnalku, mogę przeprowadzić z Tobą wywiad?
Oczywiście, że... tak xd
Pierwsze pytanie to już tradycja: Jak masz na imię, ile masz lat i gdzie mieszkasz? :)
Mam na imię Damian, mam 15 lat i mieszkam w pięknym Gdańsku
Dobra, Tibia na pierwszym miejscu :D Od kiedy grasz na apo?
Moja przygoda zaczęła się od Rl tibii. Zacząłem grać w nią 3 lata temu, a na APO gram od 2 lat :)
Jaki najwyższy level osiągnąłeś na rl tibii? :D
9 druida jak połowa apo? xd
Moim największym lvl byl 19, tylko dlatego, że kupiłem go na 17 lvlu od kolegi za 10 zeta xd
Nieźle ;d
A na apo jak Ci idzie przez te 2 lata? Mam nadziejś, że wbiłes więcej leveli niż tylko 2. :]
Moimi największymi osiągnięciami na APO są : Druid- Qal Amhal Queen 374 lvl i ukochany najt Speed Fireman 137 lvl. Speedem wbijałem bardzo dużo lvli. Dziennie około 1 i następnie w tym samym dniu padałem jeszcze 2 razy o_0
Hmm Speed Fireman? Jesteś szalonym piromanem?!
Szalonym to mało powiedziane . Na sylwestra wydałem 150 zł na sztuczne ognie i 2.50 na korsażyki
Łooo
Mimo tego "niezbyt" dużego levela jesteś znany wielu osobom na apo :)
nom :) Pzd Elvan.
Lizodup.
Jak oceniasz pracę Mortiisa i Tygrysa, podobał Ci się ostatni update? :)
Mortiis chociaż trochę udowodnił swoją pracą, że nie wydaje pieniędzy za nasz Pacc na glany. Co do pracy Tygrysa również jestem zadowolony i stwierdzam, że zrobił więcej niż Mortiis :)
Teraz trochę o rl życiu. Czy masz dziewczynę? Może wolisz chłopców?
Ofc Dziewczyny. Swojej wybranki szukam xd ale mi sie nie spieszy. Jak to powiedział Pandora "Na miłość przyjdzie czas" o_0
A ja mam jakieś szanse? :confused:
u mnie nie bo masz za duży nos i wodogłowie
Ojojoj bo sie pogniewamy :mad:
Co robisz w wolnych chwilach? :) Jakieś sporty uprawiasz może? :>
Może jesteś znanym hakerem?
Trenuję od 7 lat Pilkę nożną w klubie Lechia Gdańsk, moim hobby też jest jedzenie śniadania na czas.
Lubię też grać w siatkówkę.
Oglądasz jakieś seriale? Może Naruto albo Power Rangers?
Hmm oglądam: "Na Wspólnej" w Turcji z nudow zacząłem oglądać "2 strony medalu" i "Skazanego na Smierc"
:o Co robiłeś w Turcji? Wakacje? ; >
Wakacje 2 tygodnie. W 4 dzien o 7 nad ranem od słońca dostałem ataku padaczki o_0
:eek:
Dobra, to teraz... SERIA KRÓTKICH PYTAŃ!!!111
Jesteś gotowy?!
Hmm 3 2 1 start xd
Jagody czy porzeczki?!
Czereśnie.
Siatkówka czy piłka nożna?
Piłka nożna.
Neko Knight czy Abu Hamza Al Muhadzir? ;D
Skocio :* or Abu hazma al Mee Mee.
Nie wiedzialem, że krasnal potrafi lubić elfa! o.O
Dobra, dalej: Kochasz mnie?
TAK.
O jak milo. :)
Mortiis czy Tygrys?
Graydon.
Ok, chciałbyś kogoś pozdrowić? :):)
Ciebie, Don Mateo, Paulinke :D, Aziel Vara, Sarumar, Tenchu, User, Wiceps, Styler, Leonka, Alberciora, Master Of Pk, Goth Argo, Lethorna, Mortalixa, Quoziego, Raidena, Royal Back, Viki, Ziomaczas, Skocio, Pagon, Aerox, Raiden, Bashando
Dobra, dzięki za wywiad.
Dziękuję również.