View Full Version : Brak vipów
Po ostatniej awaria serwera wyparowała mi cała lista vipów.
W związku z tym mam pytanie do administratorów serwera czy dało by się to jakoś przywrócić ?
Mój nick to:
Skazany Na Smierc
Mc Maciek
23-07-2008, 22:24
Każdemu skasowało listę i nic na to nie poradzisz - błędy serwera niestety się zdarzają tak jest i już...
Głupie, przecierz Mortiis mówi, że robi kopię serwa, przed każdym restartem, powinno wszystko działać, to się zapisuję:
data/vip
Nie rozumiem dlaczego tak jest, niech się jakiś admin wypowie.
Elite Pablo&Master Bombka
24-07-2008, 09:08
To chyba w ty rzecz że wszystko było cofnięte do 00:15 a ser działał do 11.30 czy coś takiego do tego czasu może kogoś:D:D:):) dodałeś i jak cofka była to się usunełą VIp lista mi też się skasowała ale nie cała PozdrO
Może administratorzy zamiast dawać mi namelocka wzięli by się do roboty i przywrócili ludziom ich listy vipów, bo na banowanie macie czas i od innych wymagacie stosowania się do regulaminu, ale sami od siebie to wiele nie wymagacie, proponuje się wziąć wpierw za siebie i solidnie pilnować swoich obowiązków i dopiero później pilnować innych a nie na odwrót.
Ja mogę zrozumieć jeszcze gdybyście to robili za darmo ale dostajecie pieniądze od ludzi (niby za pacc ale tak naprawdę one idą na utrzymanie serwera) wiec wypadało by zatrudnić jakąś kompetentna osobę która czuwała by nad APO i robiła PEŁNE kopie bezpieczeństwa a nie takie bez listy vipów.
Shodreis
25-07-2008, 09:15
@Up
Debilu to sam utrzym przynajmniej taki server. Co myślisz że Mortiisowi jest tak łatwo? Co ma jeszcze robić?! Ludzie robią tematy:
Kiredy bedzie update?!
Mortiis sie nie angażuje do pracy przy servie
Dodajcie trainery na rooku!!
I on to wszystko czyta!! + dodaje różne nowosci czyli wlasnie zapis serva
wydaje duzo pacców pewnie ponad 15+ w jeden dzien i o różnych porach dnia
Musi patrzec czy nie nastąpił crash, a gdy owy był szybko musi włączyć server...
Musi pisać newsy na forum!!! Musi czytać propozycje i sie wypowiadać!!
I co jeszcze do tego ma być stróżem otsa 24/7?! Pomysl zanim cos napiszesz.
A szukanie "stróża" też zajmuje czasu i to dużo bo trzeba jeszcze temu komuś zaufac... w tym czasie np mógłby dodać jakieś dobre monstery, a bedzie tracił czas na szukanie jakiegoś stróża...
BO TAK TOBIE SIE PODOBA...
@Topic
Mi też i nie placze :o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.