PDA

View Full Version : Ciekawy bug ;D

Dran Frek 2
23-07-2008, 23:46
Otóż wychodząc z areny z monsterami pozostał mi napis "Poczekaj az skonczy sie walka!", widniał on do momentu przelogowania ;] Buga zamieszczam jako ciekawostkę, więc wszystkim "inteligentom" którym sie nie podoba bądź twierdza ze to fake dedykuje dwa ciepłe anglojęzyczne słowa "Fuck off" ;] Pozdro by Dran

http://i36.tinypic.com/166bpts.jpg

DaDaX
23-07-2008, 23:51
To przez To ze Napie*rdalałeś w dźwignie jak ktoś walczył...
To nie bug. Po co klikasz na dźwignie po 100 razy jak ktoś walczy?

Dran Frek 2
24-07-2008, 00:28
Po 1 nacisnąłem jeden raz, po 2 napis został jakieś 15 minut do przelogowania po 3 na ch.. sie przypierzasz imbecylu po 4 zajebiście mnie podnieca klikanie w dźwignie nawet nie wiesz jak ;]

Bizzle
24-07-2008, 01:04
Przeciez Ty nawet liczyc nie umiesz...
po 1 po 2 po 2 i po 4? Own3d

Fajny bug, po relogu tak miales ?

Dran Frek 2
24-07-2008, 16:14
Up@ Hahaha rozwalają mnie takie dzieciaki co już szczekają jak ktoś zrobi literówkę a w moim przypadku "cyfrówkę?" haha? Rzeczywiście liczyć nie potrafię bo się pomyliłem dając 2 zamiast 3... żenua A tak przy okazji czytałem twoje "tylko" 4 posty które jakże "inteligentne" i "bez błędów"...Oto parę twoich przykładów:

"Zamknac ***** mordy, sami wypierdalajcie, nie ma Cie co robic tylko ***** pisac 'jak tjen pan up wypierdalaj!' jebane psy, sami pewnie tego key'a nie macie i nigdy nie bedziecie mieli ciecie zajebane...

*Topic*
Key nic nie oznacza, zorb klapki to bedzie cos..."

No rzeczywiście tobie oceniać innym poziom inteligencji i poprawność pisowni...

Next przykład wrodzonej głupoty:

"Do swiatla? Zkad mamy pewnosc?"

A ja pozdrawiam Twoja stara ktora wymienia opony w tramwaju.

Moze zglosc sie na Gm'a

I wiele więcej przykładów...dalej jesteś taki skory do cwaniaczenia? Następnym razem zastanów się jak wytkniesz komuś błąd...mam nadzieję że dotarło to do twojej bańki...Pozdro by Dran

booombello
24-07-2008, 16:24
Ale polewka z kolesia, to nie jest bug Hauahau own3d

Dran Frek 2
24-07-2008, 18:02
up@ To może być nawet twoja stara, gówno mnie to obchodzi szczerze mówiąc,
pierwszy raz tak miałem a gram tu od 2006 że napis pozostał mi przez 15 minut...więc zamknij twarz plx ;]

Maly mistrz miecza
28-07-2008, 12:47
Mam duży problem po 2 fazie gdy włączam tibie i zrobie 5 kroków tibia się zcina i się potem wyłącza i tak cały czas PROSZE HELP!!! :)