PDA

View Full Version : Legenda forum, dobro i z?o, ogie? i woda w jednym czyli ^Crayon [By Wujek M.]

Wujek Margoth
24-07-2008, 17:02
Wujek Margoth: Witam Cię Crayon. Czy mogę przeprowadzić z Tobą wywiad?

^Crayon: Oczywiście.

Wujek Margoth: Więc zacznijmy. Standardowe pierwsze pytanie: Jak masz na imię, ile masz lat i gdzie się "kampisz" (czyt. mieszkasz xP)??

^Crayon: Yyy. Mam na imię Łukasz, chociaż wszyscy myślą, że jakoś inaczej się nazywam. Ile mam lat ? Nie powiem : ] Tettmeier wie(ale też nie powie !). Mieszkam w Piekarach Śląskich.

Wujek Margoth: Wszyscy wiedzą, że jesteś dość tajemniczą osobą... Z czego to wynika?

^Crayon: Z tego, że nikt mnie nie widział, i nie zna mojego wieku(prócz Tetta : P). Powiem, że możecie na darmo szukać mojego konta na N-K bo po prostu go nie mam...

Wujek Margoth: Ok. Może powiesz nam coś o sobie? Jakiej muzyki słuchasz?

^Crayon: Rocka, Punk Rocka, Metalu.

Wujek Margoth: Widzę, że o sobie nic nie chcesz mówić... przejdźmy do forum, apo i innych...

Wujek Margoth: Ile już grasz w Tibię, jak się dowiedziałeś się o APO?

^Crayon: W tibię gram od wersji 7.4 a o APO dowiedziałem się z google : P

Wujek Margoth: Wujek pomaga... xD Bywasz dość często na forum i widzisz co się dzieje... Co sądzisz o tej całej wojnie między Metalami, punkami itp między Cineq`iem i resztą jego ekipy??

^Crayon: Kiedyś Ty założyłeś temat "czy przeszkadzają ci metalowcy". Był to temat pełen nienawiści( ; o ) i sam przestraszyłem się jakie to polskie społeczeństwo jest. Cineq ? Nie będę się o nim wypowiadał. On nie rozmawia ze mną bo pewnie uważa, że nie jestem 'Prawdziwym Polakiem'. Proszę nie pytaj mnie o tego ksenofoba, homofoba, rasistę i antysemitę.

Wujek Margoth: Ok... Mam rozumieć, że tobie nikt "nie przeszkadza" i jesteś tolerancyjną osobą?

^Crayon: Czy ja wiem ? Przeszkadzają mi owszem osoby pokroju Takera, Dobre Chłopaki czy właśnie Cineq'a. Ale do każdego trzeba się przyzwyczaić. Mi to już obojętne czy 'forumowy nacjonalista' wygłosi w swoim poście kolejną wiązankę anty-niemiecką/murzyńską/żydowską czy cholera wie jaką.
Kwestia czasu i opanowania : ]

Wujek Margoth: Jeszcze jedno. Jeśli np. "pan w dresie" potrzebował by pomocy podał byś mu tą pomocną dłoń? ;>

^Crayon: A czemu by nie ? Trzeba akceptować ludzi takimi jakimi są. Gdyby potrzebował pomocy i mnie o nią poprosił...oczywiście by ją otrzymał : )

Wujek Margoth: Na naszym forum jest dość nieciekawie... pełno nóbków, spammerów i innych ludzi, którzy przeszkadzają/ pogarszają sytuację servera... Jak byś temu zapobiegł?

^Crayon: Po pierwsze ja nie jestem od zapobiegania takiego typu rzeczy. Do tego są moderatorzy. Moim zdaniem, trzeba egzekwować regulamin i się go trzymać. Czasami widzę pobłażliwość niektórych moderatorów, którzy 'delikatnie' warnują użytkowników. Chodzi mi o to, że czasami powinni mniej babrać się warnami i dać słusznego bana za niektóre rzeczy. Wtedy może zmniejszyłaby się plaga noobostwa na Forum. Ale to nie ode mnie zależy : )

Wujek Margoth: Z tego co napisałeś można wywnioskować, że nowi moderatorzy nie radzą sobie z opanowaniem "syfu". Może lepiej jakby Mortiis oddał posady Graydonowi i reszcie "old" ekipy, a może powinien zastąpić tych co są teraz?? Masz może swoich faworytów na tą posadkę?

^Crayon: Nie mówię, że nie radzą sobie. Chociaż niektórzy moim zdaniem trochę nadużywają pozycji. Trochę denerwuje mnie to ich dopisywanie się do cudzych postów([Modek]Warn za obrazę). Po co to pisać ? Przecież oni wiedzą za co dostali ostrzeżenie ; <
Co do Graydona....był dobrym modkiem. Teraz wrócił ale coś się zmieniło. Nie wiem co ale nie jest już tym samym osobnikiem : q
Nie mam faworytów na tą posadę. Moim zdaniem mogą zostać ci których wybrał Mortiis. Chociaż kilku z nich musiałoby zmienić swoje zachowanie...

Wujek Margoth: Właśnie. a jak Ci się podoba zachowanie Mortiisa? Co sądzisz o nim?

^Crayon: Ja na niego nie narzekam. Musimy pamiętać, że to on stworzył APO i gdyby nie jego praca prawdopodobnie nie rozmawialibyśmy teraz : )

Wujek Margoth: Tak... 90% APO`wiczów sądzi, że Mortiis nic nie robi ale z tego co w jakimś tam temacie napisał Tygrys powstaje mapa pod 8.1 a Mortiis zabiera się za skrypty. Jak myślisz, powstanie apo 8.1(+)?

^Crayon: Trzeba mieć nadzieję =] Ja chętnie zagrałbym na takim serverze pod warunkiem, że nie byłoby tam tylu noobów ile na 7.6 : )

Wujek Margoth: Wracając do 4um… jak oceniasz jego poziom?

^Crayon: Mógłby być wyższy : )

Wujek Margoth: Łukasz, wróćmy jeszcze do twojego życia prywatnego. Powiesz nam może co robisz poza siedzeniem na forum i przed komputerem? ;P

^Crayon: Bawię się w ASG, gram w piłkę nożną ( stoję między słupkami : ] )
Opiekuję się jeszcze braćmi 2,5 roku (Mateusz) i 3 miesiące(Bartek - > Bartłomiej. Po Tettmeierze xD)

Wujek Margoth: No to masz wesoło w domu ^^ Masz nerwy do takich małych dzieci? xD Jesteś oazą spokoju? ;>

^Crayon: Tak. Jestem oazą spokoju. Pier*olonym ku*wa zajebi*cie wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora ( :

Wujek Margoth: hahah xD Jesteś osobą na zasadzie bomby zegarowej- ^^ Jesteś spokojny a po czasie wybuchasz... : ) Jaki jesteś z charakteru? Jakieś cechy specjalne?

^Crayon: Ironia i sarkazm. Tyle mogę o sobie powiedzieć : )

Wujek Margoth: Tzn. zÓo chodzące po ziemi ^^ Po twoich wypowiedziach można stwierdzić, że twoje IQ jest tym z wyższej półki. Jak Ci idzie w szkole? Jak średnia ocen?

^Crayon: W szkole idzie mi dobrze. Na oceny nie narzekam. Średniej nie zdradzę : ]
O dziwo mam czwórkę z języka polskiego. Nauczycielka mnie nie lubi /o/

Wujek Margoth: TY MASZ CZTERY Z JĘZYKA POLSKIEGO?! Noł koment :P

^Crayon: Taa…

Wujek Margoth: Może jakiś przedmiot jest dla Ciebie wyjątkowo ciężki?

^Crayon: Nigdy nie przepadałem za Fizyką : [

Wujek Margoth: Masz może swoją drugą połówkę?? ;> Jeśli tak to zdradź nam jej imię :P

^Crayon: Mam swoją damę : ]
Tylko ona mnie akceptuje takiego jakim jestem <3
Imienia nie zdradzę, ale Tett wie jak wygląda ; P ( nie zasypujcie Go privami z pytaniami o nią proszę... )

Wujek Margoth: Może powiesz nam coś o swoich 4umowych przyjacielach? Jak długo z nimi się znasz? Za co ich cenisz?

^Crayon: Cenię ich za szczerość i za to, że lubią mnie takim jakim jestem. Znam się z nimi około roku i jestem bardzo szczęśliwy że to właśnie oni a nie tamci : P

Wujek Margoth: Na pewno wiesz, że byłą rekrutacja na stanowisko Moderatora forum. Wysłałeś zgłoszenie??

^Crayon: Wysłałem. Jednak 'góra' uznała że nie nadaję się na stanowisko Moderatora ^^

Wujek Margoth: O boshe!! Heloł!! (Mnie też to spotkało xD). Szczerze [włażenie_w_dupe_mode_ON] miałem nadzieje, że będziesz moderatorem... a byłbyś chyba najlepszym ; / [włażenie_w_dupe_mode_OFF]. Miałeś chrapkę na tą posadkę?? ;p

^Crayon: Oczywiście fajnie byłoby być moderatorem ale to nie zależało ode mnie(no może w małym stopniu). Napisałem ładnie moje 'CV' ale admini uznali że nie jestem godny.
Szczerze to miło mi słyszeć, że ktoś uważa mnie za dobrego użytkownika ; P

Wujek Margoth: Crayon... ciekawy nick... jakaś geneza?? xP

^Crayon: Kiedyś mój brat dostał kredki świecowe i pisało na nim pogrubioną czcionką 'Crayon'. I tak powstał mój nick. Dołożyłem do niego '^' jako haczyk : ) Można w ten sposób powiesić mój nick na jakimś drzewie albo cuś ; PP

Wujek Margoth: Teraz przejdziemy do SSP!! (Seria Szybkich Pytań!!)

^Crayon: Boję się : <

Wujek Margoth: PC czy Laptop?

^Crayon: PC

Wujek Margoth: Iron Maiden czy Metallica?

^Crayon: Metallica ofc.

Wujek Margoth: Crayon czy ^Crayon?

^Crayon: ^Crayon

Wujek Margoth: Stonoga czy kuternoga? xD

^Crayon: Stonoga : q

Wujek Margoth: Skin czy metal?

^Crayon: Metal! xD

Wujek Margoth: Gitara czy Perkusja?

^Crayon: Perkusja

Wujek Margoth: Cineq czy Wujek M.? (Bezczelne pytanie ale chooy tam xP)

^Crayon: Wujek M. w połączeniu z Wujkiem G. : )

Wujek Margoth: Pora zakończyć nasz wywiad… może chcesz kogoś pozdrowić?

^Crayon: Tettmeiera, Ciebie, Layera, Nixona, Oxiego, Graydona, Bussta, Splaxora, ByOuTa, Ake, BaXa, Blackd, Ales'a Thon'a, Braina, Czat Boksa( xD ), Elvana, GladQa : /, Guest'a, Jołka, KoDeXa, Malego Downa, Mejgera, Mikiela, Tre Coola, Wrobla, Johnego Knoxville'a, Mejger'a. Chyba nie zapomniałem o nikim : q

Wujek Margoth: Dziękuję za wywiadzik.

^Crayon: Do usług : )

^Crayon odpowiadając na te pytanie przesłuchał 3 całe płyty Metallicy xD

ByOuT
24-07-2008, 19:21
:oo

Nie czytałem ale wywiad fajny.

Supcio! Oby takich więcej.

silver ghostek
24-07-2008, 19:30
No no Wujciu... Wywiad ciekawy ;]

^Crayon: Tak. Jestem oazą spokoju. Pier*olonym ku*wa zajebi*cie wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora ( :
Prawie spadłem z krzesla. xD

jołek
24-07-2008, 19:32
Widzę ze ten pan zaczyna coraz więcej wywiadów przeprowadzać. Wywiad Ciekawy dowiedziałem się o Łukaszu troszkę chociaż tyle to wiedziałem, nie wiedziałem jedynie o czwórce z polskiego myślałem, że ma pięć xD Pozdro ^Crayon- świecówko

pogromcaszczurow II
24-07-2008, 19:35
A mnie to juz nie pozdrowiles? Osz ty Pauo!
Wywiadzik fajny , jak i osoba przeprowadzajaca , i udzielajaca go :D
Pozdro Krajon Nup

Knoox
24-07-2008, 19:45
Mnie też nie :<
Fajny wywiad! xD Czytelny. itp ;S

Splaxor
24-07-2008, 19:45
No, no. no. Drugi najlepszy wywiad jaki czytałem i znów zasługa jakże błyskotliwego reportera jakim jest ujek. Nie podobały mi się Twoje komentarze w tym wywiadzie. Na przyszłość nie dopisuj własnego komentarza do odpowiedzi rozmówcy.

Bardzo fajny ten wywiad. Może kiedyś "kredko świecowa" spotkamy się na RL? Jesteś jedną z nielicznych osób, z którą znalazłbym tematy do rozmów, a nie tylko Tibia i OTS, Tibia i OTS.

Teraz wiem jakiemu reporterowi chciałbym udzielić wywiadu...

Tre Cool
24-07-2008, 19:55
Wkońcu wywiad z kimś normalnym :) Teraz czekam na wywiad ze mną :D

Super! Wywiad pr0 uber iful. Oby tak dalej!

Brain :)
24-07-2008, 20:36
Wywiad bardzo fajny bo przeprowadzała go fajna osoba z fajną osobą. xD

^Crayon: Bawię się w ASG,
Fajna zabawa. Też się czasem w to bawie ^^.

No i dzięx za pozdro. Wbij czasem na Nebule xDD.

YouCan[t]SeeMe
24-07-2008, 20:40
No i mnie też >: :D

Fajny wywiad, ale szkoda, że nie zdradził swojego wieku, byłem i jestem bardzo tego ciekawy. ;o Dobre pytania, odpowiedzi na wysokim poziomie czego się po Krajonkó spodziewałem.

czymaycie sje ifule sóe ! :*

Mejger
24-07-2008, 20:40
Mejger, kuwa, lubi być na końcu. Proszę to zedytować, albo ne wyrażam zgody na publikacje (w tym wywiadzie) mojego nicku!1one

Mike
24-07-2008, 20:52
Ej dasz coś??pls

*****. zajebisty wywiad. nie żałuje tego że dostane warna komentując taki temat. ja pierdole. dawno nie czytałem czegoś takiego i chyba nigdy czegoś takiego nie przeczytam. *****. ja pierdole. normalnie sie uśmiałem jak zobaczyłem to: "3 miesiące(Bartek - > Bartłomiej. Po Tettmeierze xD)" albo..
" Tettmeier wie(ale też nie powie " to albo.. "mienia nie zdradzę, ale Tett wie jak wygląda " *****. ja pierdole. mam czuć się zzaszczyony? listek warn plx, i tak dostane więc mówię z góry że na ciebie sram. wywiad byl wyjebany w kosmos wykurwisty zajemadafakabisty jak to mówi bart.. co tu wiecej pisac *****. pozdrawiam Crayona ; ))

edit: który modek będzie pierwszy. zawody.

edit2: Splaxor wygrał. Ale tylko upomnienie więc sikam na to : >
Ej dasz coś??pls

Ales Thon
24-07-2008, 21:16
H@H@H@

Czytałem te pozdrowienia i nie mogłem siebie wyczytać. :> Chciałem już na gg napisać ale znalazłem siebie. :O

#topic
Super, pro, iful wywiad. :> Łukaszu 'mów' na mnie Becio, bo Ales mnie drażni. : d

Lu$hOoOoOfy Cineq
24-07-2008, 21:40
Wujku, chyba masz jakiesz uprzedzenia do mnie. :/ Ja nie wiem, a myślałem, że tacy ludzie jak ty, nikogo nienawidzą. Jesteśmy podobni. Czyż to nie piękne? <znów jebłem rotfla>

Ładny i składny wywiad z osobą, która ma coś do powiedzenia. Co prawda niektóre z pytań są tendencyjne i chodzi o to, by język drętwy powiedział wszystko, co pomyśli głowa ale...

Wsumie z tego co mi się przypomina jeszcze nie wytknąłem Tobie twoje zboczenia (czyt. pouchwalanie się z Niemcami itp.) więc jesteś na dobrej drodze. Xd

Elvan
24-07-2008, 21:44
Bardzo fajny, długi wywiad. Długie, inteligentne wypowiedzi ^Crayon'a ... Nic dodać nic ująć.

Co do tej "Oazy Spokoju", to ja to miałem na starym forum w podpisie. Teraz też sobie chyba walnę. Bo miałem elegancką sygnaturkę z tym ;]

GladeQ
24-07-2008, 21:58
huhuhu ;D ładny wywiadzik ;] Mnie też nie lubi nauczycielka od polaka i też mam 4 xDD A dlaczego przy moim name w pozdrowieniach jest taki znaczek ": /"? xD

^Crayon daj mi twoje gg ;>

~Johny Knoxville~
24-07-2008, 23:01
-Pier**nołem
Wywiadzik zarąbiaszczy, Osoba która wywiad udziela oraz Osoba która wywiad przeoprowadza ^Crayon & Wujek Samo Zuoooo Margorath:>
No co by tu powiedzieć...
Dzięki za pozdro:>

Criss
24-07-2008, 23:05
Wywiad przejrzysty i to mi się podoba, a na dodatek ciekawe pytania.

Wujek Margoth
24-07-2008, 23:10
Wujku, chyba masz jakiesz uprzedzenia do mnie. :/ Ja nie wiem, a myślałem, że tacy ludzie jak ty, nikogo nienawidzą. Jesteśmy podobni. Czyż to nie piękne? <znów jebłem rotfla>

Jeśli Ty byś na mnie tak nie napier***ł to ja na Ciebie bym też nic nie pisał ;) proste... Ja mam w to wy***e czy jesteś murzynem, indianinem, białym czy innym... jeśli jesteś ok wobec mnie to ja też będe taki wobec Ciebie ;]

Pozdrawiam Cię Cineq (Bez złośliwości ;])

@topic
Bardzo fajny wywiadzik :D A ten reporter.. mmm xD

Ave Elaine
25-07-2008, 01:21
Bez przesady by Crayon'a nazywać jakąś legendą forum, słyszę o tej postaci może z 2x odkąd jestem na forum a jestem od zawsze ;'P legendą forum można nazwać Rolnixa ale na pewno nie Crayon'a ;'D ale co do wywiadu to jest świetny super spisałeś się w roli redaktora jak i Crayon jako osoba, która odpowiadała.

Busst
25-07-2008, 02:26
Jeden z lepszych wywiadów jaki czytałem na tym forum.
Co do Cinq'a... Całkowicie się z Tobą zgodzę ^Crayon.
Troszkę mnie zdziwiły pozdrowienia kierowane od Ciebie do mnie.
No ale cóż, fajnie. :p

=Aku$(^.<)
26-07-2008, 09:36
Hi. Nie było mnie 2 tygodnie i w chooy newsów itp, a jak jestem to nic się nie dzieje -.-

Co do wywiadu. ^Crayon ile mash laaat??? :P
1. Nie wiedziałem, że jesteś tak tajemniczą osobą (o0?)
2. Długi wywiad :>
3. Dzięks za pozdro, ale szczemu mój pierwszy nik :(?
4. eee kurde uciekła mi myśl omfg... pobyt nad morzem mi nie służy, za dużo się świeżego powietrza nawdychałem. :/

Drako o.o
26-07-2008, 10:04
wtf?

legenda

nie rob sobie zartow:(

wywiad fajny wiele info< chodziaz go nie czytalem bo mi sie nie chce xD>

Humu-un
26-07-2008, 12:57
Margoth, nie podoba mi sie jedno ... " Panowie w dresie " - ja rowniez chodze w Dresie. Dlaczego ? Nie lubie jeansów bo poprostu sa dlamnie nie wygodne !...

Topick@
Jeden z lepszych wywiadow ...

Wujek Margoth
26-07-2008, 13:11
@up

Nie chciałem napisać "Drachy" czy inaczej. Ja też chodze w dresie jak pomagam np. ojcu gdzieś. To określenie nie miało za zadanie obrazić kogoś. :)

Dann
26-07-2008, 13:37
Ciekawy wywiad z ciekawą osobą, oby tak dalej;p
Widac, że Crayon jest tajemniczy i inteligentny.
Rób więcej wywiadów bo na forum nie ma co czytac.
Pozdrawiam, Dann

Spirit
26-07-2008, 15:50
^Crayon: Czy ja wiem ? Przeszkadzają mi owszem osoby pokroju Takera, Dobre Chłopaki czy właśnie Cineq'a.

Dzięki za pozdro! JA też cie nie lubie :P <dżołk> Wywiad fajny :-)

Oddajkonto
27-07-2008, 10:33
@up
Jaja Ci nie działają, hihi^^

wtf?

legenda

nie rob sobie zartow:(

wywiad fajny wiele info< chodziaz go nie czytalem bo mi sie nie chce xD>

Dojebałeś... xD

@topic
Super kul wywiad i ogólnie zajebioza, tylko czytać i czytać... 10/9

Psujekbanned
27-07-2008, 14:59
Co tu się będę rozpisywał, wyjebisty jak chuj!
Ocena? 99/10

Gratuluję, oby takich więcej :PP
Pozdrawiam.

Virson
27-07-2008, 18:40
Tak, tak.....bardz ładny wywiadzik......
Jednym słowem "bjutifulll"
Jest to jeden z lepszych jakich czytałem...
11/10
Pzdr.

*viseko*
27-07-2008, 21:16
Fajowy wywiad:o

Pozdro=]

<WcaleNieZnaki>

Jan Pan Banned
27-07-2008, 22:06
wywiad fajny i z ciekawa osoba, duzo fajnych pytan, tylko ^Crayon jest troche skryty i malo o sobie napisal :P
ogolnie 10/10 cisnij dalej z wywiadami robisz bardzo ciekawe.

Sopranis
29-07-2008, 22:42
HEhe.Maluj dzieciaczku z autyzmem,pomacham ci jeszcze:)<macha>

1/10:)

Adzik
11-08-2008, 22:30
Uuu.... no jest co poczytać. Ładnie napisane, kolorki mogą być, pytania bardzo dobre, a ^Crayon - ciekawe odpowiedzi :P dam 10

Leady Nighter
12-08-2008, 09:40
Uuu.... no jest co poczytać. Ładnie napisane, kolorki mogą być, pytania bardzo dobre, a ^Crayon - ciekawe odpowiedzi :P dam 10

Ty odswierzasz kazdy temat z 2 tygodni + nie? omg wez koles przystopuj

Crayon
12-08-2008, 11:12
@Leady~
Z tego co wiem to on odświeżył ten temat. W sumie mógł to zrobić bo jest ciągle na pierwszej stronie.

@Down
Jak będzie nabijał to dostanie warna. Proste logiczne.

Leady Nighter
12-08-2008, 16:28
@Leady~
Z tego co wiem to on odświeżył ten temat. W sumie mógł to zrobić bo jest ciągle na pierwszej stronie.

Taki szczegół to nie odswieżanie tylko nabijanie postów, zobacz jego profil..

Guildmage
12-08-2008, 20:28
Dużo czytałem wywiadów ale ten był zdecydowanie najlepszy z małą literówką ,ale co tam!

10/10..

wujek rox;D

Wujek Margoth
12-08-2008, 21:45
@up

Podasz mi tą literówkę?? Poprawię ją szybko :P

@topic

SÓPER FYFJAT!!!