PDA

View Full Version : Dziwna Sytuacja o poradzi??

Qren
24-07-2008, 23:07
A więc tak.. Kupiłem postać 224 EK nie będę opisywał szczegółów bo nie o to chodzi. 2 Dni później odezwała się do mnie pewna osoba z tekstem : ''Oddawaj moją kase" okazało się że poprzedni właściciel konta miał z nim konflikty i prawdopodobnie ukradł mu kasę. Jednak nie mam co do tego pewności czy mu ukradł może se to zmyślił jak zobaczył kasę w domku. I teraz nasuwa się moje pytanie czy co mam poradzić przecież mu nie dam czegoś za co zapłaciłem i nawet nie wiem czy to jego.

[Guest] Sam powinieneś przewidzieć konsekwencje kupowania postaci.. NIC na to nie poradzisz.
Zamykam.

Criss
24-07-2008, 23:12
A ja bym to zrobił prościej, dał email, albo gg poprzedniego ownera (tzn tego co go okradł), i niech on sobie z Nim tą sprawę załatwi.
@edit
Przecież nie Ty to zrobiłeś. To co się martwisz, olej sprawę, i tyle.

Qren
24-07-2008, 23:16
poprzedni owner już nie gra na Apo a jemu zależny na tej kasie, z tego co mi mówił to poprzedni own. mówił mu że sprzedaje tą postać i jak to określił "*** go to obchodzi co będzie z nowym ownerem"

Edit@
I co mam teraz poradzić on mi nawet nie daje expić ciągle mnie prześladuje chcąc mojego hunta =/

Jan Pan Banned
25-07-2008, 08:12
Skutki kupowania postaci, nie plac mu nic, olej go. na apo nie ma huntów bo sa sl'e, wiec olej go daj mu ignore i bb :)