Zaloguj się

View Full Version : Pacc nie dochodzi...

>>Vegos<<
25-07-2008, 19:14
Witam was.
Dnia 17.lipca.2008 roku wysłałem PACC. Niestety nie doszło mi do dzisjejszego dnia.:( Ile dni można być bez pacc?:confused:
PS. Odrazu mówię że wysłałem w Banku PKO.Wszystko sprawdzilem dokładnie i w 100% zrobione jak na stronce.
Prosze o odpisy:D. Z góry thx:cool:.

Wojtasss
25-07-2008, 20:20
Witam was.
Dnia 17.lipca.2008 roku wysłałem PACC. Niestety nie doszło mi do dzisjejszego dnia.:( Ile dni można być bez pacc?:confused:
PS. Odrazu mówię że wysłałem w Banku PKO.Wszystko sprawdzilem dokładnie i w 100% zrobione jak na stronce.
Prosze o odpisy:D. Z góry thx:cool:.

A ty myslisz ze Mortiis siedzi tylko cały czas przed kompem jak niektore dzieci APO ? Ty pewnie tez sie do nich zaliczasz...
Wracając do tematu...
Nie siedz ciagle przed kompem i nie czekaj na tego pacc-a bo bedzie ci sie jeszcze bardziej dłuzylo... Narq

Vidly
25-07-2008, 21:25
A ty myslisz ze Mortiis siedzi tylko cały czas przed kompem jak niektore dzieci APO ? Ty pewnie tez sie do nich zaliczasz...
Wracając do tematu...
Nie siedz ciagle przed kompem i nie czekaj na tego pacc-a bo bedzie ci sie jeszcze bardziej dłuzylo... Narq

Dzieckiem tutaj jesteś tylko ty ^^ Wysyłając pieniądze przelewem powinien do 3 dni otrzymać pacca.

@topic:
Kontaktowałeś się z Mortiisem poprzez e-mail?

@down:
Nie nabijaj postów ^^ I mów do woli na mój temat - opinia zera mnie nie interesuje =]

Wojtasss
25-07-2008, 21:27
Dzieckiem tutaj jesteś tylko ty ^^ Wysyłając pieniądze przelewem powinien do 3 dni otrzymać pacca.

@topic:
Kontaktowałeś się z Mortiisem poprzez e-mail?

Pozwól ze na twoj temat nie bede sie wypowiadał...

Malkin
25-07-2008, 22:22
A Złożyłeś zamówienię?

#Wojtasss
Ile można na pacc czekać, jak wysłał 17.07, a do teraz mu nie doszło?

Najlepiej skontaktuj się z Mortiisem, bosch@o2.pl , pamiętaj, wyjaśnij całą sprawę.

Grulix
25-07-2008, 23:00
Na pacc z Pko czeka się około 48h. Wyślij na e-mail do Mortiis'a że coś ci pacc nie dochodzi sprawdź jeszcze raz czy wszystko ok. Jak jest prześlij mu druczek i opisz swój problem.

@edit
lol nawet maila nie znasz, a podajesz jakies glupoty :/ sprawdz dokladnie za nim cos napiszesz.