View Full Version : Ostatki kultury na rooku zmar?y ?mierci? naturaln? ?
Witam wszystkich.
Z reguły nie piszę na forum dużo i głównie zajmuję się jedynie jego czytaniem jednak niedawno, po półrocznej przerwie, odzyskałem na maila zapomniane passy do mojego Rookstayera i po 2 dniach gry jestem przerażony, tym co się z tym Rookiem stało.
Pomijając już fakt, że masa ludzi powyżej 15 lev (bo rookstayerami ich nie nazwę ze względu na ich zachowanie) lata wszędzie kradnie loot wyzywa i przypisuje sobie expowiska, ciekaw jestem czy ostało się tu jeszcze kilka osób normalnych ?
Jeszcze pół roku temu spotkałem sporo osób które chętnie pomagały w questach, dało się z nimi porozmawiać.
Nie róbcie z rooka chały, zamiast pomagać nowym na wyspie trapujecie slimy na quescie na plate seta, a jak je zabijam żeby "młodzi" mogli questa zrobić to tylko słyszę wyzwiska pod adresem mojej matki, czego czasem nie wytrzymuję i sam posyłam wiązankę takiemu delikwentowi.
Sory ale coś tu jest nie tak o ile mi wiadomo, to główną ideą Rookstayerów było pomaganie nowym, a nie trapowanie ich.
Ja większą satysfakcję czerpię gdy pomogę komuś zrobić quest niż jak strapuje na niego stado slimów. Dobra mniejsza o to.
Jeśli na wyspie istnieją jeszcze osoby o poziomie intelektualnym powyżej granicy zera krytycznego i potrzebują pomocy w questach, lub zwyczajnie chcą pogadać zapraszam na priv, trzeba jakoś zwalczać to noobostwo bo strach pomyśleć jak ten rook będzie wyglądać za na przykład rok.
Pozdrawiam tych normalnych.
Moze i te slowa sa mondre ale niektuzy prosza sie o blokanie ja naprzykad ani razu nie blokalem ale zdazaja sie sytuacje typu
typek: Pomoz w questac, daj cos
Ja: niemoge niemam czasu (bo afk mam )
typek: to spier** szma** idz do matki niech ci zrobi *****
i to jest tez troszke nie fer
ja osobiscie ngdy sie niespotkalem z taka sytuacja zeby lvle 50+ blokowaly slabsze lvle ponizej 50 lvlka to sa same nooby!
mozesz do mnie napisac na priv jak chcesz pomocy w questach
nick znajdziesz w podpisie
Pozdrawiam
wszystko co piszesz to prawda.. trapy potrafia robic nawet i lvle 60+ nie wiem po jaka cholere moze dla tego jalbka w bp? :) ja jak moge zawsze pomagam chyba ze jakis cham prosi to nie.. albo np ostatnio siedzialam w trainerze i afkowalam przychodze po 9 min pociagnac za dzwignie a tam "ty szma** kur**" itp dlaczego..? bo sie nie odzywalam ;) ale najbardziej mnie wkurza jak odzywaja sie ludzie nie po to zeby sobie pogadac tylko zebrac itemy :/
Atticus III
25-07-2008, 22:04
wszystko co piszesz to prawda.. trapy potrafia robic nawet i lvle 60+
Zgodze sie z Tobą... np: taki Heroes Rooker 124 lvl chyba, chwalił mi sie ze trapuje 10 - 20 lvl'e na cyclopach...
Troche kiepsko sie teraz tutaj gra, kradna loota nawet z ratow ....
Wyzywaja za darmo, oszukają, kradną.Szkoda gadać co teraz sie z tym rookiem stalo...
Old Dzolo/Seba :)
25-07-2008, 22:27
Ehh, nie tylko z rookiem ;| to samo dzieje się na main. Może nie tyle trapów etc. ale kradną loota, wbijają na respa, to jest niewyobrażalne. Powinno być 10 GM'ów i powinien być porządek na APO. To co było rok temu to było cudo do dzisiejszych czasów. Ja powoli kończę kadencję na APO, nie da się wytrzymać, nooby zawładnęły ots'em i nie ma jak grać. Pamiętam jak były równe szanse, jak miałem 600 lvl ek to w solówce dawało rady top 40 reszta (nie mówię, że ja wygrywałem ale mnie nie mogli zabić) się męczyła i nie ubiła. Taka była prawda ;| Teraz scary, anarchy itp. Mortiis nie panuję na APO, powoli, powoli i apo \/ down. Takie jest moje zdanie.
Heroes Rooker
25-07-2008, 22:34
Przestałem z trapowaniem Atticus III...
Dla mnie powinien być porządek na rooku , coraz więcej jest ludzi np.
na p set quest jest więcej trapów w tym lurują slimy czy zakładaja stealth ring i wtedy taki newbie ucieka przed valkrią i o wtedy ładny loot
Co do pana u góry mam racjię..
Powinno się to zmienić.
Widzę, że jeszcze nie wszyscy godni noszenia nazwy Rookstayera ludzie wyginęli.
Fakt, że niewiele można zrobić. Jadnak nie warto się poddawać, warto mimo wszystko dawać dobry przykład ludziom, bo nie oszukujmy się, często mamy do czynienia z dziećmi poniżej 7 roku życia, jeśli zobaczy że taki wysoki level trapuje, bluzga to często przejmuje jego zachowanie i w przyszłości postępuje podobnie. Trzymajcie się razem a wtedy nikt Wam nie podskoczy, mówię tu o Rook bo myślę, że sytuacja jest jeszcze do opanowania czego niestety o mainie nie mogę powiedzieć, dlatego zaprzestałem tam dalszej gry.
Twórzcie na Rooku zgraną paczkę a wtedy dostrzeżecie jaką frajdę można czerpać z gry, kiedyś troszkę pogrywałem na real Tibii, miałem na rooku wielu przyjaciół wspólnie biegaliśmy na mino hell pomagaliśmy słabszym w zrobieniu questów i fajnie później było dostawać wiadomość od takiej osoby z maina widząc, że wysoko skoczyła z levelem, a mimo to pamiętała o tych którzy wyciągnęli do niej pomocną dłoń w pierwszej fazie gry.
Jeszcze jakiś czas temu zaczynając grę tutaj masa możliwości kreśliła różowe perspektywy, nowe stworki większe możliwości w doborze eq kusiły i dlatego nie zaprzestałem mojej przygody z APO i liczę, że mimo wszystko nadal będę mógł ją kontynuować.
Klimat Tworzą ludzie. Widzę, że jest tu parę osób, które potrafią z sensem się wypowiedzieć i zależy im na tym aby na naszej wysepce gra sprawiała prawdziwą przyjemność, dlatego nie poddawajcie się i trzymajcie poziom !
Trzymam za Was kciuki :)
Pozdrawiam.
Heh
Ja mam słabe nerwy :/ (to moja wada :P)
Jeśli jakiś noob 1lvl+ cały czas pisze do mnie na PW daj itemy za free to go trapie (w regulaminie o tym nic nie piszą xD)ale jak ktoś zachowuje się normalnie i pyta czy pójdę z nim na qest to oczywiście ale tylko jak mam czas.
Czasami może przeklnie się raz czy 100 razy ^^ ale tu gra dużo ludzi którzy uprzykrzają grę!
Wkurza mnie też taki:
Atticus III inaczej new char na rook postać Pi****coś takiego zapomniałem nicku. Ale po co cały czas się chwali że miał największy lvl na rook? To chyba nie jest gra życia że masz big lvl i rządzisz..albo small lvl i jesteś traktowany jak [cenzura]..Albo nolia która daje kumplom domki za free a kupuje lepsze (regulamin Beybe).
Dobra już się nie będę tu rozpisywał.
@down
Na forum przeklinać nie będę bo wiem jacy są moderatorzy ale tak:
Naucz się polskiej ortografii!
Nigdy nie będę chciał domku za free bo to nielegalne z regulaminem!
To co wtedy pisałem to prawda i nie tylko ja tak uważam (heh ^^) nie powiem ci kto jeszcze!
I jak najęty nie pisałem a qest już wykonałem!
P.S- ORTOGRAFIA 11LATKU BO NIE LUBIE takich jak ty!! Precz analfabetyzmowi!!
Heh
..Albo nolia która daje kumplom domki za free a kupuje lepsze
co robi ? daje domki za free ? niby komu to miala dac ? Jak masz na mysli tetrisa to sie mylisz :) poprostu nolia pomogla Xavianowi :) przechowac domek bo mu sie skaczyl pacc i szkoda by bylo gdyby przepadl -.- a po 2 jak by nawet dawala domki za free ? to co ona traci nei ty !
a co do ciebie to jestes takim samym noobem jak te ktorzy prosza o pomoc a jak sie nie pomoze to zaraz wyzywasz
"idz lepiej lizac dupe noli" pamietasz te slowa ? bylo ich duzo wiecej
wyzywac zaczoles bo co ? Nolia chciala popisac na gg i nie miala czasu pomuc ci w quescie ? a ja ci napisalem zebys do niej nie pisal jak najety ?
gdybys byl cierpliwy to bys mial pomoc w quescie :)
Heroes Rooker
26-07-2008, 00:16
Hmm.Co w tej sytuacjii można zrobic Marik nic po prostu..
Poprostu Gamrook , napisał co myśli o Nolii i o tobie..
Pamiętaj ja nic nie mam do ciebie ani do Nolii , bo was lubię :)
Nie ma co juz komentowac :)
@down
Popraw błędy :)
wkurza mnei Gamrook bo zgrywa takiego warzniaka a nei jest lepszym graczem od przyslowiowych "noobow" niemowie ze jestem lepszy :) bo kazdy ma inne zdanie o graczach Gamrook niepotrzebnie wyzywal mnei i nolie !
tobie tez nei dalismy rady pomoc w quescie i co przeklinales na nas ? nie wiec niech sie chlopak opanuje :)
Heroes Rooker
26-07-2008, 00:45
Ogólnie sytuacja powinna być inna.
Każdy powinien sobie pomagać...Wiem jak jest na RL rooku tam sobie pomagają w all questach...
Tutaj jak spotykam to każdy ring zakłada i trap , tam samo na cycach
Uwolniłem jedengo Qcu knigth , dzieki mnie gra dalej...
Albo też na monkach , nie chcę ale noobów jest coraz więcej.
Ja też mam czas aby pomóc w questach...
Jak w pierwszym poście co autor ma racjię Rook też schodzi na psy
Kazdy prosi o items.Ja na priva mam : Cześć !! Dasz items albo dasz coś
W dp facc jest więcej noobów siedzą obok dp i proszą o itemy
Takie coś powinno przestać działać.Wiec zróbmy rook lepszym
po pierwsze masz racje jest duzo "noobow" ale co z nimi zrobisz ? kazesz wyjsc z serva ? a moze bedzie test w czasie zakladania konta ? albo ekipa APO bedzie sprawdzac kazdego i.. a to jest noob i ban a ten jest ok wiec zostawimy go? nigdy nie pozbadziesz sie ludzi proszacych o eq
to jest oczywiste jak wejdzie osoba 1 raz na APO chodzi sobie 1 lvl na rooku a nagle widzi jak go mija 100+ lvl to zaraz przychodzi jedna mysl "o poprosze o eq napewno mi cos da wkacu 100+ lvl
jedynym sposobem to chyba robic tak jak nooby chca ;/ ... bo chyba nie ma innego wyjscia ja zawsze jak wracam z darkow wyrzucam noble armory lub jak ide z bk dark armory zbieram to dlatego ze "mysle" o noobach ;]
PS oj ale nam sie tu nawiazala rozmowa :) az sie rozpisuje jak nigdy ;pp
pozdrawiam :)
Marik
Moim zdaniem nie postępujesz prawidłowo.
Ja zawsze wyznawałem zasadę, że mogę pomóc ale nie daję niczego gotowego.
Możesz pomóc komuś zrobić questa, ale dając itemy uczysz takich delikwentów, że żebractwo przynosi efekty.
Fakt, że jeśli tylko Ty nie będziesz dawać ludziom itemów to takie działanie nie wywoła wielkiego efektu, ale gdyby większość Rookstayerów powiedziała twardo NIE, myślę że po jakimś czasie takich zaczepek ze strony low leveli byłoby mniej.
Noobów się nie pozbędziemy, ale pomagając im z questami i nie trapując na ich expowiskach możemy ich szybciej "wypchnąć" z Rooka. Wiadomo że przyjdą nowi, ale trzeba do nich przywyknąć nie przejmować się zaczepkami i najwyżej częściej używać funkcji "ignore". Na moje oko najważniejsze to dawać dobry przykład a sytuacja sama systematycznie powinna się poprawiać.
Dobra już Wam nie truję, późno się zrobiło lecę spać.
Pa.
Dobra moze i masz racje z tym rozdawaniem itemkow a nawet i masz bo daje i sie naucza
jak mam czas to pomagam w questach ostatnio bylem na Dwarfish axe z 4 nie iwekszymi niz 5 lvl ;p
choc denerwujace jest to ze jak sie jest na afk albo ze sie nie pomoze to wyzywaja lub proboja przesunac w oddalone miejsce i zlurowac monstery
kiedys jak szedlem do WC (dlugie posiedzenie :) xD ) to zastalem moja postac obok wejscia na demce (widok z gory demonow) ;p zlurowanych z 5 ratow i 2 osoby w poblizu chbya czekaly az mnei raty zabija :) okolo lvla 100 wtedy mialem raz to na amazonce zastalem moja postac ;pppod sheepami tam na dachu ;p ktos mnei ropna na dach ;]
pozdrawiam :)
Atticus III
26-07-2008, 08:47
Atticus III inaczej new char na rook postać Pi****coś takiego zapomniałem nicku. Ale po co cały czas się chwali że miał największy lvl na rook? To chyba nie jest gra życia że masz big lvl i rządzisz..albo small lvl i jesteś traktowany jak [cenzura]..
Ee powiedz Ty mi kiedy Ci sie chwaliłem ze miałem duzy lvl na rooku?? a po za tym to chyba jest sie czym chwalic. ? ^.-
Jedynie kiedy mowie ze Atticus III here to do starych znajomych zeby znowu z nimi pogadac. Tak było z Rook Sexy, Hedsonem, Przystojniaczek. Gdyby nie to to nawet pewnie by nie odpisali i mieli mnie w dupie.
Ja ostatnio expie na ghostach/slimach Ty mi wbijasz mowie Ci żebyś wyszedł bo ja tutaj expie, a Ty nie. A za chwile wyjezdzasz mi z haslem (Co z tego ze miałeś najwiekszy lvl na rooku) czy cos takiego. Mi nie chodzi zebys mnie szanował ze wzlegu na wbity lvl na Atticus III tylko chodzi mi o teraz.
Pzdro
No to czas na mnie;).
#Eskel
ciekaw jestem czy ostało się tu jeszcze kilka osób normalnych ?
Tak, Ja:p.
Nie róbcie z rooka chały
Za późno..
#Atti
Witam, witam;)
#Gamrook
Jeśli jakiś noob 1lvl+ cały czas pisze do mnie na PW daj itemy za free to go trapie
No stary, 1lvl+ trapujesz : o Nauczysz mnie?
Nigdy nie będę chciał domku za free bo to nielegalne z regulaminem!
A zakład, że za długo byś się nie opierał?
To co wtedy pisałem to prawda i nie tylko ja tak uważam (heh ^^) nie powiem ci kto jeszcze!
To po cholere zaczynasz cokolwiek gadać?
P.S- ORTOGRAFIA 11LATKU BO NIE LUBIE takich jak ty!! Precz analfabetyzmowi!!
To pozostawię bez komentarza.
Teraz krótkie podsumowanie..
Niestety nic nie da się z tym zrobić.. Nie można ot tak sobie wywalić gracza z serwera. Jedyne co, to nagminne pisanie raportów, być może ktoś się tym zainteresuje:).
Gamrook - za kogo Ty się w ogóle uważasz? Pojawiłeś się na apo niewiadomo skąd i próbujesz coś pokazać.. Do tańca z gwiazdami jak chcesz zabłysnąć ! _/
Pozdrawiam.
To, co się stało Z Rookiem jest przerażające!!
Dziś gram sobie i ktoś prosi żebym pomógł w q, bo przechodziłem akurat to pomogłem i mowie ze idę expic a ten zaczyna mnie wyzywac jeźdic mi po rodzicach! I to nie jest normalne!Jak tak można? Za moje dobre serce takie cos robią?!?
Knight Xed
27-07-2008, 10:16
Tak. Ostatki kultury na rooku zmarły śmiercią naturalną.
Tak jak ktos pisal up, wychodzi od mnie ziomek i się pyta czy pójdziemy na questa ( ja akurat dobijalem na amazonkach 15 ) To mu odpisalem zeby poczekal, mam 13%.. A tutaj juz wyjazd z takimi tekstami, że jestem szmata itp itd.
Pamietam, tez wszedlem aby sprobowac z hunterem na 8 lvl solo.
No ok, wszystko idzie git, a tu wchodzi jakis noobek i mowi zebym mu dal mojego shielda bo mnie bedzie caly czas trapowal. Olewam go. Daje loga. po 15 min się zalogowywuje. To on mnie wyzywa (caly czas) i mowi zebym mu dal shielda bo nie przestanie. Ignore.
Ech.. Właśnie dlatego zawsze wychodzę na maina..
Tak samo jest na mainie. Wczoraj pamiętam na Frezex Pallu, expiłem sobie spokojnie na Hero, nikogo nie bylo, luz. A tutaj wchodza mi jakies 2 noobki i wyzywaja mnie, bija mi stworki. Ja potem zaczalem im bić. Następnie oni mnie zaczeli nawalac i mowili ze jak nie wyjde to napisza do qmpli.. <lol2>
Mariuszns
27-07-2008, 15:26
A co do niektórych,którzy sami piszą,że jest pełno noobów,trapują,wyzywają itd,też sami nie są lepsi :).Przykladów podawał nie będę. :P
Przyznam,że sam trapowałem na 30 lvl + na dworcu vodo master,lurowałem pod schody war wolfy,slimy na p set qest.Teraz mam 100 lvl + i też czasami to robię bo się nudzę.
Lecz jak proszą mnie o pomoc w qestach nie zawsze pomagam,poprostu mówię,że mi sie niechce,lub nie mam czasu,i niektóre mówią "Też mi wymówka,albo po prostu okej,a dasz cos".Cos mam to daje.
Pzdr.
na rooku tak jest bo..po 1. nawet i wieksze lvle moga sobie w kazdej chwili zalozyc 1 lvl podejsc do ciebie i pojechac po tobie i po twojej rodzinie jak cos im sie nie spodoba ;) ja juz nie raz przez cos takiego przechodzilam.. zalosne jest tylko to ze sie ukrywaja pod tymi noob charami.. a po 2. na rooku zbluzga cie a ty jedyne co mozesz zrobic to dac mu ignora.. na main moze chociaz by dalo sie zabic.. a tak czuja sie bezpiecznie.. ja sie takimi ludzmi nie przejmuje.. jedyne co to mi zal ich kultury i starszych ;/ moja mala rada.. jak macie pacc starajcie sie unikac miasto facc.. ja tam chodze tylko jak ktos chce cos kupic :)a w miescie pacc jest troche spokojniej bo nie kazdy moze sie tam dostac..
slowo do Heroesa.. "z kim przystajesz takim sie stajesz" wiec uwazaj na Gamrooka bo jego poziom inteligencji jest zenujacy ;) i juz nie chodzi o to trapowanie dla jabluszka czy wyzywanie mnie i moich kolegow ale zeby sie smiac z czyjegos imienia to ZAL i BOL.. :)
Marcelllo
27-07-2008, 18:48
Ja też jestem jeszcze w miarę normalny lecz chyba się to powoli zmienia :)
Jeśli GM by się za to wziął to mam kilka pomysłów:
1. Postawienie 1 z GM w dp na rooku:
- Za każde pliss items - delete acc (całego acc - często ludzie tak zarabiają) + ban na IP- jeśli to nie pomoże (GM zapisują banowane IP i sprawdzają na jakie konta się dana osoba loguje i usuwają je)
- Za każde zaniżanie cen (pisanie na trade , lub a spuściłbyś coś?) - ban (kilka dni)
2. Zrobienie bramek lvl'owych na początkowe questy - serpent sword np od 10. Gdyż 1 lvl ciągle się pytają pomożesz w serpencie? Jak powiem , że nie mam czasu bo idę dobić lvl to odrazu wyzywają.
3. Gdzieś widziałem pomysł że gdy przeklniesz przy latarni to Cię zabija :D Bardzo dobry pomysł - ale przydałoby się wstawić to na respy i zamiast przekleństw - wyzwiska.
4. Banowanie na ip (za pierwszego namelock'a) , za drugiego - nie dostaje się namelock'a tylko delete chara. :)
@Nolia
Podsunęłaś pomysł - wprowadzenie PvP na rooka - mogę się założyć, że wtedy by wszyscy zużywali fragi na tych noobów. (ja już bym latał z rs'em- i chyba bym się go nie pozbył :))
wprowadzenie PvP na rooka - mogę się założyć, że wtedy by wszyscy zużywali fragi na tych noobów. (ja już bym latał z rs'em- i chyba bym się go nie pozbył :))
masz z tym rs'em racje kazdy 50+ lvl by mial tam rs'a
ale za to bym zapewne przestal grac na rooku z powodu PvP pomysl nie jest dobry ;p
OMG Debilny pomysl byl wogule zeby dodac trainy na rooku ! niektuzy sie mecza i na amazonkach skiluja a ty kilka min i skill !
a co do pk DEbilny pomysl !
OMG Debilny pomysl byl wogule zeby dodac trainy na rooku ! niektuzy sie mecza i na amazonkach skiluja a ty kilka min i skill !
a co do pk DEbilny pomysl !
widac ze nigdy na trainerach nie byles
ja mam 23 axe i 1% leci okolo gdzies 25-30 min nie wiem dokladnie wiec trzeba dlugo skillowac zeby osiagnac niezly skill
[Guest] Używaj opcji edytuj..
Heroes Rooker
27-07-2008, 21:39
Hmm , z tym co mam powiedzieć jestem w szoku...
Jestem za tym aby pojawiły się bramki lvl , oraz tym samym trainery powinny być zlikwidowane raz na zawsze...
Z tego co ja widze nawet 30 lvl są na trainerach...
Można z tym coś zrobić Nolia masz racjię...
NO-SPAM
A ja z ciekawości skusiłem się na tego pacca, zobaczymy czy po tamtej stronie jest jakoś lepiej.
Co do tematu, nie reagując na takie zaczepki, obelgi kształtujecie swój charakter, cierpliwość, bądźcie sobą a Rook będzie lepszy.
Trzeba się trzymać razem i tępić tych którzy psują atmosferę na rooku.
Edit.
skoro będę już mieć tego pacca pomyślałem, że może warto by podjąć pewną inicjatywę, a dokładniej odezwał się dziś do mnie Zamber i doszliśmy do wniosku, że chyba najwyższy czas stworzyć na tym Rooku Gildię z zasadami, której członkowie przestrzegaliby zasad kulturalnej rozgrywki, w miarę możliwości pomagali tym którzy rooka chcą przejść i dawali popalić rookstayerom psującym klimat na wyspie. Co o tym myślicie ?
Pozdrawiam.
Heroes Rooker
28-07-2008, 13:24
Ci tak powiem , jest wiele gildii z dobrymi manierami oraz jest kultura...
Według mie na rooku coraz to łatwiej się gra no cuż się dziwić..
Więcej graczy jest takich co poprostu proszą o itemy...
Nie można to zmienić , wiele pomyslów jest na pvp na rooku
Nie zgadzam się z tym gdyż to jest niemoralne zabić 1 lvl czy 10 a ten high lvl jest happy..
Tak samo Tygrys złe zrobiłeś z tymi trainerami , lepiej wam powiem że się skiluje na amazonkach i valkiriach a teraz to tłok oraz duże zamieszanie
Jestem też za tym aby poprostu zlikwidować , co to jest 30 lvl skille sobie zrobi , jak nie może na ghulach oraz szkieletach
Pozdrawiam !!!
Mariuszns
28-07-2008, 21:22
A co do "noobów" to postarajcie się ich zrozumieć oto,ze np proszą o itemy.
Ja na początku apo lepszy nie byłem i sam prosilem o jakiś szajs na początek.
I wy napewno to samo,chyba ze dostaliscie cos od kumpli.Ja jak coś mam to daję,choć w regulaminie nie wolno,ale uwazam ze to glupie.
Tyle.
Pozdro.
Michalek120
29-07-2008, 20:39
Ja mam 30lvl i nie trapuje pomagam w quetsach bo se po expie przy okazji jak mowie ze niemoge czy niemam czasu to zroznicowanie.
Raz bylo tak ze gosc mnie poprosil zebym mu pomogl w s sword quest i poszedlem ale po 20 minutach bo z kolegami gadalismy w 5 i gosc nic niemowil dolonczyl sie do rozmowy a inni to juz np. a w p. set quest potem a w d. helmet ? a w dwarf shield a devil helmet a dark shield
@Topic
Rook zhodzi na psy ale nie kturzy sa mili i fajni :) jak Heroes Rooker biezcie z niego przyklad
Heroes Rooker
29-07-2008, 21:44
Masz racjię jest wiele takich graczy co liczą na pomoc...
Wele z nich znając to wyzywa czy potocznie obraża..
Takie są sytuacjie w dp facc...
Dzięki za pozdrowienia , mam nadzieję że są osoby co chętnie pomoga w questa.Np na p seta , tam jest dużo trapów oraz z tym slimem gólwnie ropiony
PS : To nie jest no-spam..
[QUOTE=Michalek120;268818]Rook zhodzi na psy ale nie kturzy sa mili i fajni :) jak Heroes Rooker biezcie z niego przyklad
ja ci powiem tyle on nie jest taki doskonaly nie raz trapowal gosci jeszcze mi sie tym chwalil a ty sciagasz nicki o lepszych (co chcesz sie podlizac) ?
a co do tematu nie mam juz co powiedziec ale rook nie schodzi na psy poprostu przybywaja nowi i widza 100+ lvle to oczywiste ze prosza o itemki :)
Pozdrawiam :)
Michalek120
17-08-2008, 12:58
ja ci powiem tyle on nie jest taki doskonaly nie raz trapowal gosci jeszcze mi sie tym chwalil a ty sciagasz nicki o lepszych (co chcesz sie podlizac) ?
a co do tematu nie mam juz co powiedziec ale rook nie schodzi na psy poprostu przybywaja nowi i widza 100+ lvle to oczywiste ze prosza o itemki :)
Pozdrawiam :)
Ja sie niepodlizuje ! poprostu heroes to moj kolega
No to po co tu się udzielasz ?.
Na rooku pomagam jak na main nie chce mi się grać bo np : Respy zajęte itp.
Mam 42 lvl i co nie wiem czy jestem rookslayerem bo moim zdaniem jest to osoba która chce tam grać, a ja gram tam tylko z nudów ;].
Do tematu to prawda żebrających o itmey jest pełno ale jak zobaczą cię jak pożyczasz koledze eq jak c helmet tp bo chce szybko na main wejść to jest :
Daj mi też coś!.
itp
do rookslayerów kto jest porządnym :
- Leon Rookslayer : tutaj sam widziałem jak były roolnięte potworki a on po prostu pomógł.
- Kelwin on Rook : Sam zapytał czy jak nabije 50 lvl będzie mi potrzebna pomoc w B robe quest.
- Do reszty nie wiem ;] bo nie spotkałem ich w takich sytuacjach.
@Off topic ile jest skull staff'ów na rooku ? z opowiadani wynika że jeden należący chyba do Włądcy Rooka ale widziałem 2 x 1 lvl które sprzedawały Skull staffa i Crown armor.
Pozdrawiam Sepacz ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.