View Full Version : Pytanie?
tedziq08
26-07-2008, 11:14
Witam!:)
Mam pytanie czy jeżeli mam zakupiony domek na apo i dostanę namelocka zminię nick to co będzie z domkiem czy będzie na mój nowy nick czy na stary?
Z góry dziękuje i jeżeli mój temat jest bez sęsu to prosze go usun±ć tylko proszę o szybk± odpowiedĽ. Pozdro.:D
Moim zdaniem nazwa Domku automatycznie zmienia sie na twoj nowy nick ! ... Jezeli nie ? Mortiis załatwia takie sprawy ...
Wojtasss
26-07-2008, 13:11
Mam takie same zdanie jak kolega up^
Mysle ze po zmianie nicku domek automatycznie przechodzi na nowy nick...
Jezeli nie to masz ctrl+r i opiszesz wszystko co i jak i wszystko GM wylozy ci jak na dloni :D
A ja jestem innego zdania. Mi się wydaje tak (mogę się mylić), że gdy jaki¶ GM daje komu¶ namelocka i gdy nie sprawdzi czy dana osoba posiada domek to go traci, a jak sprawdzi to daje na nowe imie.
$$<JONEQ>$$
29-07-2008, 22:01
Mi sie wydaje ze to jest tak ze albo sie samo zmienia bo na drzwiach to tylko zeby inni wiedzieli kogo to domek a sam domek jest zapisany pewnie na jakis unikalny kod nie zalezny od nick badz moze byc tez cos takiego ze po namelocku trzeba sie zglosic do mortiisa i on zmini wtedy na domq
pozdro
^all up:
Ale pierd*licie! Nie wiecie to na ch*uj nabijacie posty??
^temat:
Jeżeli dostniesz "namelocka" i masz domek to ten nowy nick ukaze sie na drzwiach po restarcie serwera! W ten sposób okradzion Władce Rooka na rooku. Dostał namelocka, zmienil nick i nie mogl wejsc do domku, a ktos zrobił chara i wszedl legalnie do jego domku. Niesety wszystko odzyskal :/ Tak więc radze ci zmienic nick 3 minuty od restartu, w taki przypadku nie zostaniesz okradziony.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.