Zaloguj się

View Full Version : Modernizacja stolicy, faza 2 - zako?czona!

Tygrys
26-07-2008, 16:34
Uwaga! Modernizacja City, faza 2 została zakończona. W tej fazie, zobaczycie całkiem zmienione (rozbudowane) miasto City od południowej strony.
Również zostały zmienione respy "Dragonów", "Giant Spiderów" oraz "Cyklopów" w okolicach miasta.

Jak ostatnio, również zostały przeprowadzone niewielkie poprawki na mapie oraz dodatkowo został naprawiony pewien bug z summonami.
Również czar haste i strong haste został naprawiony.

Niebawem faza 3 stolicy i zarazem już ostatnia.

P.S
NPC Fargum, znajduję się na statku na północ od depo w City.

Zmiany zostaną wprowadzone przy najbliższym restarcie serwera.

Życzymy miłej gry!
Zespół APO

deadheal
26-07-2008, 16:48
Pięknie Tygryś, widać że się postarałeś :)

Kimlovs
26-07-2008, 16:54
widac ze wkoncu na APO cos sie dzieje :) mozemy podziekowac tygrysowi i mortisowi ze wzieli sie ostro do roboty :) thx.

Son Pall
26-07-2008, 17:05
no Tygrysq .. ! Ty to umiesz cieszyć , miło patrzeć jak dbacie o ten server. : )

fajnie fajnie . : ) ciekawe jaka bd 3 faza , mam nadzieje , że bardzooo duża jak 1 .. ; D

Czapa^^
26-07-2008, 17:26
Tak Tak ekipa Apo wzieła się ostro do roboty i to mocno ciekawi mnie czy bedzie jakiś uptade z postaciami :)

Zieniu07
26-07-2008, 17:31
pewnie dostane warna i bye bye forum:(
Denerwuje mnie takie bezsensowne nabijanie postow, np: "O super Tygrys w koncu cos tworzysz, Mortiss ma nas w dupie"(wcale tak nie sadze) kazdy post brzmi tak samo. Fajnie ciesze sie i podziwiam Tygrysa ale no zamiast bezsensowego podlizywania napiszcie co sie Wam nie podoba, opisali jakies bugi, a nie tak jak napisalem wyzej bo to jest bezsens. Chcecie wyrazic wasze uczucia do Tygrysa to napiszcie w profilu, ahh sorry tam licznik postow nie chodzi:(...
Wedlog mnie ulepszanie serva 7.6 jest juz nie potrzebne bo tak jak "Dzakas" wspomnial takie sleczenie na bally, msach itp staje sie nudne.
Moim zdaniem powinniscie zainwestowac cos czasu na nowy server a w dodatku to jakos rozglosic zeby strat nie bylo...
pozdrawiam ekipe Apo...

.Bart.
26-07-2008, 17:34
Fajnie, że coś rusza, ale przydało by się, żeby był drugi taki sam resp z queenami jak na magic island i dodać ze 2 queeny do starego respu, naprawić statystyki, bo od paru dni nie działają i wprowadzić npc od usuwania fragów albo znikanie fraga co 12h :P

Swierszczu
26-07-2008, 19:06
Tygrys ty to umiesz mapy tworzyć :cool: zajebiaszcze...

Widać teraz, że Mortiisowi zależy na servie tak samo jak Tygrysowi.
Mapa się powiększa teraz czekać na ulepszenie postaci tzn. dodanie hp drutowi i sorcowi.

Pozdrawiam calą ekipe Apo:)

P.S
Jeszcze raz wielkie Gz Tygrys.

kruszynka
26-07-2008, 20:02
Ja jestem zawsze zachwycony tym jak ulepszasz otsa ; ) lecz nie tym razem za duza liczba domkow fakt ze hajs zleci z serva ale inne posiadlosci spadna z ceny zamiast robic domki na pacc arena ( oczuwisty zysk w PLN ) to robicie na faccu... znalazlem 1 blad i tych ktorzy go wykozystuja powinni byc zbanowani ... strefa no pz a z pk wszedl specialnie po tym jak nabilem yellow ...
http://i34.tinypic.com/294te0n.jpg

[Tygrys] Faktycznie, masz rację. Zapomniałem dać pz na schodach :/ Poprawi się.
A co do domków. No to może i masz rację... Ale co tam, jakoś trzeba było wypełnić miejsce, prawda?:P

Traus knight
26-07-2008, 20:14
Bardzo dobrze :) oby tak dalej nie moge sie doczekac fazy 3 :)

Kornas Pall
26-07-2008, 22:42
Fajne te update sa , ale wolal bym jakies nowe questy dla 300 lvl+ ;<

Szadoow
26-07-2008, 22:58
Witam.

Chciałem sie dowiedziec dlaczego Gratysy nie dzialaja i w jakim czasie bedzie to zrobione.

P.S

Podoba mi sie przerobiona mapka tylko sa problemy z odszukaniem róznych miejsc;(

Sunrise Hope
27-07-2008, 06:36
http://i38.tinypic.com/iqj05l.jpg

http://i34.tinypic.com/9i4w7c.jpg

[Tygrys] Nie, tutaj na schodach tak ma być. Specjalnie nie dawałem tam pz, bo bym musiał już dać na całym murze pz, a to już byłoby lekką przesadą...

Zezikan
27-07-2008, 10:39
Ciekawie zrobiona mapka ;] domki to troche lipa ... ;( sa duze i wszystkie pojda zapewne po 20 kcc hehe .

Tak jak koledzy up z ss ... To sa glupie miejsca i trap tylko tam ;[

Malkin
27-07-2008, 11:13
Bardzo ładna mapka, zawsze Cię podziwiałem, Tygrys.

Kiedy będą licytowane domki?

Bym zapomniał, Thx za najazd :>.

#Sunrise
Wszystko jeest fajnie, dokładnie, dobrze zrobione.
Ps. o 6:30 w pixelki, i to w wakacje?

Dziula
27-07-2008, 17:22
Mapka fajnie zrobiona Gratz Ekipa APO. A rowniez jestem za tym co powiedzial Bart fragi co 12h....:D:D:D

Pon xD
27-07-2008, 17:36
Powiem tak jest pewien bug .... Jak sie plynie z Exp na Wyspe Smokow .... ;)) Wywala mnie na rzeke !!! xD

silver ghostek
27-07-2008, 17:42
No no... Tygrys znów sie postarał ;] Teraz z niecierpliwością czekam na 3 fazę rozbudowy City. :)

P.S. Przydałyby sie jakieś nowe respy na exp dla low lvl'i. :P

Maly mistrz miecza
27-07-2008, 18:01
Hehe no nieźle Tygrys Postarałes się i to bardzo ;) oby tak dalej a i nareszcie zmiana expa z Cyklopami bo za duzo tam nie było a teraz dragony cyklopy dragon lordy i giant spidery a nie tylko dragon i cyklopy... wolge zmiana miasta na lepsze ciekawe co będzie w kolejnej fazie :)

Name: Maly mistrz miecza
Poziom:220
Profa:Knight

Bondi
28-07-2008, 09:19
Faktycznie nowy wygląd city jest ciekawszy, teraz czekam na tą fazę 3, może czymś jeszcze nas pozytywnie zaskoczycie. Pozdrawiam!

Maly mistrz miecza
28-07-2008, 12:12
Nie wiem czy ma coś to do rzeczy ale powiem to po tej fazie 2 nagle w 2 dniu po tym restarcie długim tibia mi się zepsuła :/ gdy ją włączam na postac z mojego konta robie 5 kroków i dokładnie 25 sekund minie tibia się zawiesza POMÓŻCIE PROSZE Bo to odrazu po długim restarcie help plss :)

Name: Mały mistrz miecza
Poziom: 220
Profa: Knight

Sowass
28-07-2008, 13:49
Naprawde bravo Tygrys:) mi sie bardzo podoba.Czekam na 3 faze napewno bedzie bombowa!

Sir Tomasz
04-08-2008, 07:33
Super update ale nie potrzebnie przeniesiony statek :/ Teraz i takk jest lapiej statek jest na polnoc od depo a nie trzebabylo biegac 3mn do statku.... Ogo:cool:lnie jest ok