PDA

View Full Version : Po Gimnazjum.

Sopranis
27-07-2008, 13:02
Uwaga,niemylcie tego tematu z tematem Margohta!!

Po gimnazjum mozemy wybrac szkoły:Niewiem ile ich jest ale znam takie 3 podstawowe szkoły do których wybiera sie większyść osób;d

TECHNIKUM! LICEUM! zawodówka?Na temat zawodówy wiem jakie są zawody,prosze mi napisać kierunki w technikum wszystkie!I czy gdzies na jakis kierunek mozna isc w liceum!

Wujek Margoth
29-07-2008, 10:42
Tak. Ja np. idę do liceum plastycznego na oddział fotograficzny. :P A czy inne profile są to nie wiem :/

Wojtasss
29-07-2008, 10:44
Ja ide do Technikum Ochrony Środowiska i Melioracji :D
Ps. Wszystkim polecam technikum...
Najpierw zlozylem papiery do Liceum po czym dowiedzialem sie ze jestem sam w klasie :eek:
No i dyrektorka zaproponowala mi technikum takie jak up napisalem ;p

kostaxD
29-07-2008, 11:38
No Raczej Technikum............
Pozdrawiam :)

Adoxed
29-07-2008, 14:16
Też Ci polecam Technikum, kiedy je skończysz masz już zawód i nie musisz iść na studia ale możesz. Do Liceum idą raczej osoby które planują w przyszłości iść na studia bo po Liceum raczej pracy nie znajdziesz. Więc musisz się zastanowić co chcesz robić w życiu. Jeśli lubisz motoryzację polecam Technikum Mechaniczne. Jeżeli wolisz komputery możesz iść do Technikum Informatycznego , możesz również wybrać Budowlankę a potem iść na studia i zostać inżynierem. Jest wiele opcji myślę, że na pewno coś Ci wpadnie w gust.

Pozdrawiam