Zaloguj się

View Full Version : Wywiad Z Tonym By Sopranis!

Sopranis
27-07-2008, 16:29
Wywiad z moim kochanym kolega z real,(przeprowadzany przez GG):D

Sopranis:yoyo
Tony:elo
Sopranis:Moge zrobić z tobą wywiad?
Tony:Ok,ale streszczaj sie.
Sopranis:Ile masz lat,gdzie mieszkasz i jak ma na imie twój pies?;d
Tony:Mój pies ma na imie sanda,ja mam na imie Mateusz mieszkam w małym miasteczku pod wrocławiem,które znajduje sie 40 kilometrów od Opola:)
Sopranis:Co skłoniło cie do gry na APO?
Tony:To że znalazłem ten p********y server w internecie,kiedyś było nawet fajnie,wydałem 20zł na pacca,ale jak tyle nobów wdarło sie na APo to odechciało mi sie na nim grać
Sopranis:Dobra przejdźmy do graczy,kogo lubisz,kogo nienawidzisz?
Tony:Lubie Gracza o nicku Vódka Drimker(straszny nobek ale jest spox)i do tego starego gracza które także skończył grać na apo jego nick to Velvanel
Sopranis:A kogo nielubisz?
Tony:Hah,długo by mówić,nie lubie ludzi którzy kochają Metal a tak odrazu H** im w d**e K****,pozatym nielubie malowanej lalki forum ,Poziomka który by mi krzywde zrobił(wspomne że widziałem jego zdjęcie,jak umieścisz ten wywiad na forum powiedz mu odemnie że jest Słodki):D
Sopranis:Malowanej lalki.To jakaś laska z forum,której zdjęcie widziałeś w temacie RL-Foto?
Tony:Hmm,tak też jest jego pare zdjęć,To tzw"Ciocia Margoth"ma fajne długie włosy,ciekawe czy ma chłopaka
Sopranis:xDDD,pewnie ma dziewczyne,z tym że kumple nieodróżnią kto jest kto;d
Tony::p
Sopranis:Dobra powiedz czy masz jakieś zajęcie,lubisz jakiś sport?
Tony:Lubie koszykówke,chociaż mówią że powinienem grać w piłke nożną bo mało osób w szkole gra tak dobrze jak ja.
Sopranis:Dobra przejdźmy do seri szybkich pytań,troche ich będzie;d
Tony:Dobra spiesz sie;d
Sopranis:Masz laske?
Tony:Może
Sopranis:Koszykówka czy piłka nożna?
Tony:Niech będzie koszykówka
Sopranis:Anal czy Oral?
Tony:Guma Orbit;]
Sopranis:Lubisz mnie?
Tony:Jak wychodzisz na dwór:D
Sopranis:Metal czy Hip Hop?
Tony:HIP HOP K**** HIP HOP!!!ŻADEN J***** METAL!
Sopranis:jedna osoba która jest dla ciebie wzorem do naśladowania?
Tony:Cinek,lub malkin
Sopranis:Dzięki za wywiad
Tony:Dobra lece narq

To mój 1 wywiad prosze nie komentować zbyt srogo!

Ikki
28-07-2008, 08:10
Wywiad jest tak beznadziejny według mnie, że szkoda marnować czas na przeczytanie go. Niestety ja go przeczytałem i bardzo tego żałuję. Ty to nazywasz wywiadem? Bo dla mnie to jest rozmowa dwóch małych dzieci, które myślą, że będą fajnie jak w wywiadzie użyją słów typu ***** itp. Ogólnie osoba przeprowadzająca jest mało inteligentna jak i udzielający wywiadu, ale ocenę przyznam dość wysoką bo 1-/10. Te 1- jest za to, że wiesz, że w wywiadzie muszą brać udział dwie osoby.

Ales Thon
28-07-2008, 09:38
Odpierdol sie chu.u od metalu.

Wywiad dno, tak samo jak odpowiadający. 2/10

Kthxbye

Elvan
28-07-2008, 12:35
Eee ... Większego shitu nie czytałem. To chyba wystarczy. Przeprowadzasz wywiad, rób to porządnie. Widziałem już wiele "Pierwszych wywiadów" i były duuuużo lepsze od tego czegoś, co nazywasz "wywiadem".

Zastanawiam się czemu jakiś modek to zaakceptował >.<

Wujek Margoth
28-07-2008, 15:46
@up

Mój?? xP

@topic

Maluj dalej dzieciaczku z autyzmem :) Pomacham Ci jeszcze :) <macha>

1/10 ;]