Zaloguj się

View Full Version : Pacc.

RayKion
27-07-2008, 17:03
Hiho,

Wiec moja sprawa jest taka, ze wysyłałem pacc przelewem internetowym ( PEKAO24 ), lecz gdy wpisywałem to cale INTERGAMING itd., wpisałem wszystko małymi literami, nie patrząc na to, czy to jakakolwiek nazwa miasta lub czegoś innego. Po prostu jeb*em normalnie. Teraz moje pytanie, czy to może jakoś opóźnić dostarczenie, lub co najgorsze, zadecydować o tym czy on w ogóle dojdzie? Plx help.

# Down

Fenks. Ratujesz mi życie.

Wojtasss
27-07-2008, 17:06
Hiho,

Wiec moja sprawa jest taka, ze wysyłałem pacc przelewem internetowym ( PEKAO24 ), lecz gdy wpisywałem to cale INTERGAMING itd., wpisałem wszystko małymi literami, nie patrząc na to, czy to jakakolwiek nazwa miasta lub czegoś innego. Po prostu jeb*em normalnie. Teraz moje pytanie, czy to może jakoś opóźnić dostarczenie, lub co najgorsze, zadecydować o tym czy on w ogóle dojdzie? Plx help.

Powinien pacc dojsc normalnie...
Nie raz zdarzaly sie takie blędy...
Pzdr!

Mortiis
28-07-2008, 11:38
Jezeli podal Pan poprawny numer konta bakowego to przelew do nas dojdzie, jezeli podal Pan poprawny tytul przelewu to pacc zostanie aktywowany.

RayKion
28-07-2008, 12:14
Wszystko na 100% było dobrze. Jedyne błędy były w tych wszystkich nazwach. Coraz bardziej zaczynam się martwic, wkoncu tym przelewem pieniądze powinny dojść w 10 minut, a tu już 2 dzień jak prawdopodobnie nie doszły. Mam nadzieje, ze dojdą w tym tygodniu przynajmniej...