PDA

View Full Version : Toto lotek :P

.:Speed Fireman:.
27-07-2008, 17:06
Wczoraj nikomu nie udało się wygrać 20 mln zł, więc będzie kumulacja 35 mln zł. I oto moje pytanie.Na co byś wydał/a kase gdybyś wygrał/a te pieniądze.

Old Dzolo/Seba :)
27-07-2008, 17:12
Kupiłbym Neko Knighta po czym bym go zrookował. Mortiisowi 1 mln na ots bym odstąpił. Kupiłbym Quada i Najlepszy komputer na świecie + gry : o 10 mln na sieroty. Reszta na to co bym sobie zażyczył :)

booombello
27-07-2008, 17:13
Bryka, villa, motocykle, panienki, alkohol - zycie jak w raju, do konca zycia! , a no i rodzinie bym dał z 10 mln

@up

Nie warto na sieroty ani na biednych, ponieważ taki się wybije, a wiadomo jak z dziada robi się pan, no nie? :)

Wojtasss
27-07-2008, 17:22
Wczoraj nikomu nie udało się wygrać 20 mln zł, więc będzie kumulacja 35 mln zł. I oto moje pytanie.Na co byś wydał/a kase gdybyś wygrał/a te pieniądze.

Nie wiem co bym zrobil z taka kasą! Napewno bym sie nachlał do upadłego xD
Zasiliłbym budzet LECHII ! :D
Ps. A tak wogole witam kolege :)

TYLKO LECHIA GDAŃSK

!!sQaua!!
27-07-2008, 17:23
A ja bym na nic nie wydawał. Żyłbym normalnie. Kase dałbym do banku żeby rosła, założyłbym firme, inwestowałbym. Nie kupiłbym nic.

Malkin
27-07-2008, 17:24
Hmm, villa, najlepszy komp, porshe, oddał bym trochę na biednych, oddął bym też rodzinie.

Takie życie...

Criss
27-07-2008, 17:25
Jakbym wygrał to pewnie by mi strzeliło coś do głowy, pewnie bym kupił dobrego kompa, dom itp, ale jedno jest pewne połowę przeznaczyłbym na sieroty.

Kornas Pall
27-07-2008, 17:26
Hmm ...
1 Kupil bym od mortiisa silink podkarpackiego z all mapami i postawil wam wasz upragniony server...
10 mln wplacil na sieroty , a reszte na picie i palenie i znowu palenie xD

Taifun DevilrIII
27-07-2008, 17:26
Życie jak w raju ;>

Rodzinie dał bym z 15 mln, a reszte przeznaczył bym na Villę, Bryki, tą jedyną..

to tyle..:)

Odbanujcie mi Cielaka !!
27-07-2008, 17:33
Rodzina - 10 mln
Konsoleta + nagłośnienie estradowe - oświetlenie - 10 mln
Klub(wybudowa) - 1 mln
APO - 1 mln
Reszta na dom dziecka :>

Vidly
27-07-2008, 17:39
Szkoda mi dzieciaków deklarujących się o przeznaczeniu z rzekomej wygranej kasy na apo (oprócz opcji wykupienia) :) Macie nasrane w kasku za przeproszeniem. =]

@topic:
No cóż... Oczywiście najpierw podstawowe rzeczy jak budowa domu, później zakup samochodu i wiadomo - mądre zainwestowanie tych pieniędzy. Jakaś pomoc dla naprawdę potrzebujących też by sie znalazła.

Mosuke
27-07-2008, 17:49
kupilbym neka i abu :P odkupilbym Apo :P
a tak na serio dalbym z 1 mln na moj klub , napewno lepszy komp , dom , motor jakis , napewno cos dla rodziny i moze z 1 mln na potrzebujacych :P

Hokage I
27-07-2008, 17:50
Milion zostawiłbym na życie, a resztę wpłaciłbym na lokatę i żyłbym połową odsetek. Drugą część dostawałaby rodzinka i biedne dzieci... .

Razor
27-07-2008, 19:52
Dostałbym chyba świra
ale pierwsze to komp taki z 4 GTX280 xD jakis tele 52''^ i kino 7.1 czy cus
reszta na ville Shelby GT500 Eleanor z 60 któregoś i Vipera STR10 i 3 hektary na księżycu i postawił bym pacca wszystkim na Apo :D

Ko0oDeeXiiiK
27-07-2008, 21:24
Dał bym 500 Tyś rzulfiowi 500 Tyś Tre Coolowi a inni niech sie pierdolą XD

Resztę wydał bym na dupencje, zrobił bym taką imprezę że ja pierdole, z Jacolem byśmy sobie Bentleya kupili, dojebali głośniki, jakąś kozacką muzę do bujania sie może Mobb Deepów i lans po Poznaniu XD

Ales Thon
27-07-2008, 21:27
Zakup neka i abu na allegro + zrookowanie. ;>

Większość na lokate. Niech procentuje. xd
Część na rodzine, jakieś fundacje charytatywne itd.
Oczywiście jakiego kompa, sprzęt coś takiego. xd

Alucard
27-07-2008, 21:27
Bym nic nie robił do końca życia :P Oczywiście poszedłbym normalnie do szkoły, na studia. Później jakaś firma, rozwinąłbym ją i dalej nic nie robił a kasa dalej rosła :P

Po prostu zainwestował xD

Strycnine
27-07-2008, 21:34
Kupił bym sobie 500kcc i bym sprzedał na allegro za droższa cenę niż kupiłem :)

Zrobił bym laske tatowi, żeby nie brał całej kasy i kupił mi czekoladę...

Tre Cool
27-07-2008, 22:20
Ta, oddalibyście na biednych... Jakbyście mieli tą kasę realnie, to byście powiedzieli "pierdolcie się, kupie sobie to i tamto a biedni niech się walą" .

Postawiłbym se dom, kupił Harleya (i prawo jazdy), pojechałbym do Kodexa, Margotha, Elvana itd. z 15 mln bym wstawił na lokate i bym rzucił szkołę.

Psujekbanned
27-07-2008, 22:45
Hmm...

Teraz nie wiem co bym kupił :P Na pewno wiele zajebistych rzeczy.
12 MLN idzie na rodzinę, reszta dla mnie i dla brata. Kupiłbym mu jakiś zajebisty sprzęt do Mixowania za ok.500tys.
Sobie Nissana 350Z- marzenie mojego życia :D
Odwiedziłbym moim Nissanem 350Z osoby z APO, oczywiście tylko te, które na to zasługują :PP.

Resztę kasy wpłaciłbym do banku z dużym oprocentowaniem, żeby kasa rosła.

Czapa^^
27-07-2008, 22:54
Ohh.... To marzenie kazdego człowieka :) pomyślcie sobie ,że macie te 35 Mln zł !!!!! :D
No ale gdybym już miał te pieniądze to oczywiście Postawił bym Ville w Polsce i daleko zagranicą :) oczywiście podzielił bym sie z rodziną :) Kupłbym sobie Pare luksusowych samochodów :) Napewno bym pare milionó przeznaczył na "Fundacje Tvn Nie Jestes Sam" xD :D I oczywiście Sex Sex i Sex (Dziwki) :D jak bym dorósl bo narazie mam 16 Lat :D
ALE SZKODA ,ŻE TO TYLKO MARZENIA :D

Busst
27-07-2008, 22:58
Najpierw wsadziłbym te pieniądze do banku, żeby procentowały, a później siedziałbym cicho. :) Jest wielu wariatów na około.
Oczywiście pierwsze kroki to Galeria Dominikańska. A później bym zwariował.

Maks
27-07-2008, 23:08
Nawet niema co się rozpisywać, bo za takie pieniądze to praktycznie wszystko kupisz:D

@TOPIC
tak jak większość, ville,samochód,motor,klub energy 2000 :D o starszych bym zadbał i brata, żeby mieli spokojne życie, z laską bym wyjechał na wczasy dookoła świata :D reszta wiadomo do banku itd. kto normalny by trzymał tyle kasy w domu?|!

Raqq
28-07-2008, 00:03
@Up
hah :D
@Temat
No to tak pochodził bym ten roczek do szkoły jeszcze.Kupił bym sobie maturke fajną.Magistra,doktora,profesora i inne tem tytuły :D.Domek oczywiście w Katowicach.Rodziców ustawić, żeby mieli spokojną starość.Reszte rodziny pierdole :D Z rodziną dobrze się wychodzi tylko na zdjęciach.Samochodzik(i), jakiąś hale żeby tam włożyć nowo zakupione ciuchy (sk8 shopy z USA ymmm...) Coś na GieKSe.Biednych pierdole bo mi nikt nie pomaga.Jakąś prze chuj ekipe żeby rozjebali ul.Cichą z góry na dół i zasiali tam truskawki.Na tibie?hmm może z 20 groszy?Co za ciul by grał w Tibie? :D Reszte?Do banku i niech rośnie, rośnie może potomkowie (o ile będą) skożystają :P
Pozdro.

Nerki Knight
29-07-2008, 17:14
Ja bym inwestował tą kasę dalej (kupno i wynajem domów itd), ale oczywiście z 5 mln poszło by na domek ,sprzęt ałdjo i wideło i te inne xd.

Daaron
29-07-2008, 17:21
Oczywiśćie jak każdy 10 mln dałbym rodzinie która zapewne jakoś by to zainwestowała...

Ja kupiłbym sobie samochód moich marzeń Lamborghini Galardo lub Diablo albo, Mazda RX8. BMW Z3 ;O.

Reszte jak trafnie powiedział psujek oddałbym do banku z najwyższym oprocentowaniem (12% ;s?). Jakieś 3- 4 miliony zainwestowałbym w firme zajmującą się wynajmem Jachtów na Fidżi lub Hawajach.

Jakąś część kasy na pewno wydałbym na sprzęt RTV i na pewno jakiś domek WOLNOstojący bo ja mam łączony z taką sz***ą że, nie moge wytrzymać. Z drugiej strony mieszka spoko koleś ale co to da skoro mam debila po przeciwnej ;s.

Pozdro
Daaron

Flama
29-07-2008, 20:45
To kupisz za 35 mln:

1 odrzutowiec pasażerski
6 jachtów pełnomorskich
31 luksusowych samochodów typu Salen S7 Twin Turbo
660 wycieczek dookoła świata
5 willi w Konstancinie
3 tony złota
223 litry perfum Clive Cristian Nr 1
2333 ujeżdżonych koni pełnej krwi
2 mln tabliczek prawdziwej czekolady
2,8 km kiełbasy zwyczajnej

;p

Wygrałem
15 zł

Helian -.-
29-07-2008, 22:15
Ja kupil bym server apo i skasowal all hary i kazdy zaczynal by od nowa.. i nie bylo by nooobów dzieci neo ;)

potem oddam bym go wlasciwym osoba server... a reszte na konto niech % xD
dom bym kupił mamie taki wymarzony mojej siostrze kupił bym tez dom w Zakopanym ;)
a sobie kompa takiego mocnego tzn. taka kose.. ;) ze ani 1 by sie nie zaciol ;D neta 8 Mega.. etc. ;) i pewno z 2 miliony dal bym na dzieci.. ;) Czemu nie raz w zyciu sie tak zdarza.. ;)
One tez maja marzenia [dzieci] ;)

To kupisz za 35 mln:

1 odrzutowiec pasażerski
6 jachtów pełnomorskich
31 luksusowych samochodów typu Salen S7 Twin Turbo
660 wycieczek dookoła świata
5 willi w Konstancinie
3 tony złota
223 litry perfum Clive Cristian Nr 1
2333 ujeżdżonych koni pełnej krwi
2 mln tabliczek prawdziwej czekolady
2,8 km kiełbasy zwyczajnej

;p

OMG ! kogo ja widze na forum, witamy, witamy.. ;)

Undead
29-07-2008, 22:43
No wiec ja to bym polowe "przejebal" na big hate itd ;> reszte na lokete oczywiscie ;> i zycie z odsetek ;> (oczywiscie bym sie podzielil kasa z rodzina i moim Best frendem :D:D:D:D xD) na biedne dzieci bym h* kladl bo i tak jak bym dal np. 1mln to dzieci by mialy max 100 tys ... (kochana polska)

Latino Najt
29-07-2008, 23:25
Wy tak piszecie, na sieroty, na sieroty...

Co innego jak byscie mieli tą kase... Nie bylo by na sieroty...

Nawet o rodzinie byscie nie pomysleli, bo wy wam w glowie swoje wazne zeczy, rodzina, bliscy itp na potem ;)

Tak to jest, nie ma co sie wypierac ;/

@edit. ja bym tak - Auto, Komp , swoje inne potrzeby, aby zyc dlugo i szczesliwie, a potem ( zapewne ) Rodzina i inni ;)

Cfaniak2d
30-07-2008, 10:46
Trafiono 4 szóstki, więc każdy dostanie około 9,5mln zł. Połowa z Was nie zrealizowałaby tego co napisaliście :P

Zetsu
30-07-2008, 11:02
Trafiono 4 szóstki w tym jedna z mojej wsi !!! Jak jakiś moj sąsiad wygrał 9,5 miliona to może coś dostanę? :D

Wygrane padły w: Kozach, Toruniu, Piotrkowie Trybunalskim i chyba w Bydgoszczu ( chyba )

~~Paweł~~
30-07-2008, 14:08
Mi by nie wydali nie mam 18 lat :D:D:D
Jak coś wydalbym na wlasciwie nie wiem dalbym rodzinie xD

Sorc King
30-07-2008, 14:19
Ja bym opuścił Polske i pojechał do Włoch o.O . Tam można więcej nie jak tu.... . Kupisz dobry samochód a na drugi dzień ukradna........ (realia Polski).
Większość by poszła na rodzine reszta na zachcianki xD. Oczywiście trzeba sie jakoś by ustawić (kupić coś żeby procentowało xD). Może do banku coś i pasi :P.
PS: Nie chcieli mi dać wygranej ;// bo 18 nie mam xD ( aż 2 trafiłem :D)