View Full Version : Toto lotek :P
.:Speed Fireman:.
27-07-2008, 17:06
Wczoraj nikomu nie udało się wygrać 20 mln zł, więc będzie kumulacja 35 mln zł. I oto moje pytanie.Na co byś wydał/a kase gdybyś wygrał/a te pieniądze.
Old Dzolo/Seba :)
27-07-2008, 17:12
Kupiłbym Neko Knighta po czym bym go zrookował. Mortiisowi 1 mln na ots bym odstąpił. Kupiłbym Quada i Najlepszy komputer na świecie + gry : o 10 mln na sieroty. Reszta na to co bym sobie zażyczył :)
booombello
27-07-2008, 17:13
Bryka, villa, motocykle, panienki, alkohol - zycie jak w raju, do konca zycia! , a no i rodzinie bym dał z 10 mln
@up
Nie warto na sieroty ani na biednych, ponieważ taki się wybije, a wiadomo jak z dziada robi się pan, no nie? :)
Wojtasss
27-07-2008, 17:22
Wczoraj nikomu nie udało się wygrać 20 mln zł, więc będzie kumulacja 35 mln zł. I oto moje pytanie.Na co byś wydał/a kase gdybyś wygrał/a te pieniądze.
Nie wiem co bym zrobil z taka kasą! Napewno bym sie nachlał do upadłego xD
Zasiliłbym budzet LECHII ! :D
Ps. A tak wogole witam kolege :)
TYLKO LECHIA GDAŃSK
!!sQaua!!
27-07-2008, 17:23
A ja bym na nic nie wydawał. Żyłbym normalnie. Kase dałbym do banku żeby rosła, założyłbym firme, inwestowałbym. Nie kupiłbym nic.
Hmm, villa, najlepszy komp, porshe, oddał bym trochę na biednych, oddął bym też rodzinie.
Takie życie...
Jakbym wygrał to pewnie by mi strzeliło coś do głowy, pewnie bym kupił dobrego kompa, dom itp, ale jedno jest pewne połowę przeznaczyłbym na sieroty.
Kornas Pall
27-07-2008, 17:26
Hmm ...
1 Kupil bym od mortiisa silink podkarpackiego z all mapami i postawil wam wasz upragniony server...
10 mln wplacil na sieroty , a reszte na picie i palenie i znowu palenie xD
Taifun DevilrIII
27-07-2008, 17:26
Życie jak w raju ;>
Rodzinie dał bym z 15 mln, a reszte przeznaczył bym na Villę, Bryki, tą jedyną..
to tyle..:)
Odbanujcie mi Cielaka !!
27-07-2008, 17:33
Rodzina - 10 mln
Konsoleta + nagłośnienie estradowe - oświetlenie - 10 mln
Klub(wybudowa) - 1 mln
APO - 1 mln
Reszta na dom dziecka :>
Szkoda mi dzieciaków deklarujących się o przeznaczeniu z rzekomej wygranej kasy na apo (oprócz opcji wykupienia) :) Macie nasrane w kasku za przeproszeniem. =]
@topic:
No cóż... Oczywiście najpierw podstawowe rzeczy jak budowa domu, później zakup samochodu i wiadomo - mądre zainwestowanie tych pieniędzy. Jakaś pomoc dla naprawdę potrzebujących też by sie znalazła.
kupilbym neka i abu :P odkupilbym Apo :P
a tak na serio dalbym z 1 mln na moj klub , napewno lepszy komp , dom , motor jakis , napewno cos dla rodziny i moze z 1 mln na potrzebujacych :P
Hokage I
27-07-2008, 17:50
Milion zostawiłbym na życie, a resztę wpłaciłbym na lokatę i żyłbym połową odsetek. Drugą część dostawałaby rodzinka i biedne dzieci... .
Dostałbym chyba świra
ale pierwsze to komp taki z 4 GTX280 xD jakis tele 52''^ i kino 7.1 czy cus
reszta na ville Shelby GT500 Eleanor z 60 któregoś i Vipera STR10 i 3 hektary na księżycu i postawił bym pacca wszystkim na Apo :D
Ko0oDeeXiiiK
27-07-2008, 21:24
Dał bym 500 Tyś rzulfiowi 500 Tyś Tre Coolowi a inni niech sie pierdolą XD
Resztę wydał bym na dupencje, zrobił bym taką imprezę że ja pierdole, z Jacolem byśmy sobie Bentleya kupili, dojebali głośniki, jakąś kozacką muzę do bujania sie może Mobb Deepów i lans po Poznaniu XD
Ales Thon
27-07-2008, 21:27
Zakup neka i abu na allegro + zrookowanie. ;>
Większość na lokate. Niech procentuje. xd
Część na rodzine, jakieś fundacje charytatywne itd.
Oczywiście jakiego kompa, sprzęt coś takiego. xd
Bym nic nie robił do końca życia :P Oczywiście poszedłbym normalnie do szkoły, na studia. Później jakaś firma, rozwinąłbym ją i dalej nic nie robił a kasa dalej rosła :P
Po prostu zainwestował xD
Strycnine
27-07-2008, 21:34
Kupił bym sobie 500kcc i bym sprzedał na allegro za droższa cenę niż kupiłem :)
Zrobił bym laske tatowi, żeby nie brał całej kasy i kupił mi czekoladę...
Tre Cool
27-07-2008, 22:20
Ta, oddalibyście na biednych... Jakbyście mieli tą kasę realnie, to byście powiedzieli "pierdolcie się, kupie sobie to i tamto a biedni niech się walą" .
Postawiłbym se dom, kupił Harleya (i prawo jazdy), pojechałbym do Kodexa, Margotha, Elvana itd. z 15 mln bym wstawił na lokate i bym rzucił szkołę.
Psujekbanned
27-07-2008, 22:45
Hmm...
Teraz nie wiem co bym kupił :P Na pewno wiele zajebistych rzeczy.
12 MLN idzie na rodzinę, reszta dla mnie i dla brata. Kupiłbym mu jakiś zajebisty sprzęt do Mixowania za ok.500tys.
Sobie Nissana 350Z- marzenie mojego życia :D
Odwiedziłbym moim Nissanem 350Z osoby z APO, oczywiście tylko te, które na to zasługują :PP.
Resztę kasy wpłaciłbym do banku z dużym oprocentowaniem, żeby kasa rosła.
Ohh.... To marzenie kazdego człowieka :) pomyślcie sobie ,że macie te 35 Mln zł !!!!! :D
No ale gdybym już miał te pieniądze to oczywiście Postawił bym Ville w Polsce i daleko zagranicą :) oczywiście podzielił bym sie z rodziną :) Kupłbym sobie Pare luksusowych samochodów :) Napewno bym pare milionó przeznaczył na "Fundacje Tvn Nie Jestes Sam" xD :D I oczywiście Sex Sex i Sex (Dziwki) :D jak bym dorósl bo narazie mam 16 Lat :D
ALE SZKODA ,ŻE TO TYLKO MARZENIA :D
Najpierw wsadziłbym te pieniądze do banku, żeby procentowały, a później siedziałbym cicho. :) Jest wielu wariatów na około.
Oczywiście pierwsze kroki to Galeria Dominikańska. A później bym zwariował.
Nawet niema co się rozpisywać, bo za takie pieniądze to praktycznie wszystko kupisz:D
@TOPIC
tak jak większość, ville,samochód,motor,klub energy 2000 :D o starszych bym zadbał i brata, żeby mieli spokojne życie, z laską bym wyjechał na wczasy dookoła świata :D reszta wiadomo do banku itd. kto normalny by trzymał tyle kasy w domu?|!
@Up
hah :D
@Temat
No to tak pochodził bym ten roczek do szkoły jeszcze.Kupił bym sobie maturke fajną.Magistra,doktora,profesora i inne tem tytuły :D.Domek oczywiście w Katowicach.Rodziców ustawić, żeby mieli spokojną starość.Reszte rodziny pierdole :D Z rodziną dobrze się wychodzi tylko na zdjęciach.Samochodzik(i), jakiąś hale żeby tam włożyć nowo zakupione ciuchy (sk8 shopy z USA ymmm...) Coś na GieKSe.Biednych pierdole bo mi nikt nie pomaga.Jakąś prze chuj ekipe żeby rozjebali ul.Cichą z góry na dół i zasiali tam truskawki.Na tibie?hmm może z 20 groszy?Co za ciul by grał w Tibie? :D Reszte?Do banku i niech rośnie, rośnie może potomkowie (o ile będą) skożystają :P
Pozdro.
Nerki Knight
29-07-2008, 17:14
Ja bym inwestował tą kasę dalej (kupno i wynajem domów itd), ale oczywiście z 5 mln poszło by na domek ,sprzęt ałdjo i wideło i te inne xd.
Oczywiśćie jak każdy 10 mln dałbym rodzinie która zapewne jakoś by to zainwestowała...
Ja kupiłbym sobie samochód moich marzeń Lamborghini Galardo lub Diablo albo, Mazda RX8. BMW Z3 ;O.
Reszte jak trafnie powiedział psujek oddałbym do banku z najwyższym oprocentowaniem (12% ;s?). Jakieś 3- 4 miliony zainwestowałbym w firme zajmującą się wynajmem Jachtów na Fidżi lub Hawajach.
Jakąś część kasy na pewno wydałbym na sprzęt RTV i na pewno jakiś domek WOLNOstojący bo ja mam łączony z taką sz***ą że, nie moge wytrzymać. Z drugiej strony mieszka spoko koleś ale co to da skoro mam debila po przeciwnej ;s.
Pozdro
Daaron
To kupisz za 35 mln:
1 odrzutowiec pasażerski
6 jachtów pełnomorskich
31 luksusowych samochodów typu Salen S7 Twin Turbo
660 wycieczek dookoła świata
5 willi w Konstancinie
3 tony złota
223 litry perfum Clive Cristian Nr 1
2333 ujeżdżonych koni pełnej krwi
2 mln tabliczek prawdziwej czekolady
2,8 km kiełbasy zwyczajnej
;p
Wygrałem
15 zł
Helian -.-
29-07-2008, 22:15
Ja kupil bym server apo i skasowal all hary i kazdy zaczynal by od nowa.. i nie bylo by nooobów dzieci neo ;)
potem oddam bym go wlasciwym osoba server... a reszte na konto niech % xD
dom bym kupił mamie taki wymarzony mojej siostrze kupił bym tez dom w Zakopanym ;)
a sobie kompa takiego mocnego tzn. taka kose.. ;) ze ani 1 by sie nie zaciol ;D neta 8 Mega.. etc. ;) i pewno z 2 miliony dal bym na dzieci.. ;) Czemu nie raz w zyciu sie tak zdarza.. ;)
One tez maja marzenia [dzieci] ;)
To kupisz za 35 mln:
1 odrzutowiec pasażerski
6 jachtów pełnomorskich
31 luksusowych samochodów typu Salen S7 Twin Turbo
660 wycieczek dookoła świata
5 willi w Konstancinie
3 tony złota
223 litry perfum Clive Cristian Nr 1
2333 ujeżdżonych koni pełnej krwi
2 mln tabliczek prawdziwej czekolady
2,8 km kiełbasy zwyczajnej
;p
OMG ! kogo ja widze na forum, witamy, witamy.. ;)
No wiec ja to bym polowe "przejebal" na big hate itd ;> reszte na lokete oczywiscie ;> i zycie z odsetek ;> (oczywiscie bym sie podzielil kasa z rodzina i moim Best frendem :D:D:D:D xD) na biedne dzieci bym h* kladl bo i tak jak bym dal np. 1mln to dzieci by mialy max 100 tys ... (kochana polska)
Latino Najt
29-07-2008, 23:25
Wy tak piszecie, na sieroty, na sieroty...
Co innego jak byscie mieli tą kase... Nie bylo by na sieroty...
Nawet o rodzinie byscie nie pomysleli, bo wy wam w glowie swoje wazne zeczy, rodzina, bliscy itp na potem ;)
Tak to jest, nie ma co sie wypierac ;/
@edit. ja bym tak - Auto, Komp , swoje inne potrzeby, aby zyc dlugo i szczesliwie, a potem ( zapewne ) Rodzina i inni ;)
Cfaniak2d
30-07-2008, 10:46
Trafiono 4 szóstki, więc każdy dostanie około 9,5mln zł. Połowa z Was nie zrealizowałaby tego co napisaliście :P
Trafiono 4 szóstki w tym jedna z mojej wsi !!! Jak jakiś moj sąsiad wygrał 9,5 miliona to może coś dostanę? :D
Wygrane padły w: Kozach, Toruniu, Piotrkowie Trybunalskim i chyba w Bydgoszczu ( chyba )
~~Paweł~~
30-07-2008, 14:08
Mi by nie wydali nie mam 18 lat :D:D:D
Jak coś wydalbym na wlasciwie nie wiem dalbym rodzinie xD
Sorc King
30-07-2008, 14:19
Ja bym opuścił Polske i pojechał do Włoch o.O . Tam można więcej nie jak tu.... . Kupisz dobry samochód a na drugi dzień ukradna........ (realia Polski).
Większość by poszła na rodzine reszta na zachcianki xD. Oczywiście trzeba sie jakoś by ustawić (kupić coś żeby procentowało xD). Może do banku coś i pasi :P.
PS: Nie chcieli mi dać wygranej ;// bo 18 nie mam xD ( aż 2 trafiłem :D)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.