Zaloguj się

View Full Version : Nies?uszny ban

Thaur
28-07-2008, 16:34
Witam,
Dostałem bana za spamowanie czego nie robiłem może mały spam jeżeli można uznać napisanie 4 razy tego samego w 1 miejscu ? widziałem większe spamy przez Moon master który pisał 30 razy to samo jak sie śmiał itp...

Bana dostałem od Sieki który już 2 raz się pomylił najpierw na niekorzyść mojego kolegi Ghost rider pall dostał bana zapisanie na game chat nie an temat czego oczywiście nie robił :)

Thaur

P.S proszę o od banowanie Thargana ;)

Cineczek
28-07-2008, 17:38
No, bylem przy tym ;p. Moon master puscil spama przez cale dp na expie i bana nie dostal -,-.

btw. Sieka; Wypierdalaj!

Thaur
28-07-2008, 17:43
dobra bez nerwów ;P ale proszę o od banowanie i żeby sieka następnym razem czytał wszystko ;d

kostaxD
29-07-2008, 00:06
dobra bez nerwów ;P ale proszę o od banowanie i żeby sieka następnym razem czytał wszystko ;d

Buhahahahahahahha...
Myslisz ze cie odbanuja. hahaha. Sie mylisz :>
Napisałes 4 razy to jest spam.. Wiem, że to wkurwia ze ty dostałes a ktos inny nie ale pogodz sie z tym. Tibia to tylko gra :)

@Thaur. Nie nabijaj postów istnieje opcje edit

Thaur
29-07-2008, 11:09
Kostka napisze ci to jak cie na spam złapie zrobię ss i wrzucę na forum :)

LijoOx
29-07-2008, 13:02
heh coz .. widocznie sieka chce dorownac dawnemu gm'owi exodowi Xd i banuje tych co nie trzeba.. no coz takie zycie

Humu-un
29-07-2008, 17:19
Po 1. Nie ten dział ...
Po 2. Spamowanie to spamowanie, Nie wazne czy napiszesz 5x razy Twoja matka czy 45 x razy Sellam Bh ...

EDIT@
Sieka nalezy juz do najbardziej znienawidzonych Gmow :> ... Sam zostałęm ukarany od niego banem :( czekam do .8.

Silkroad
01-08-2008, 23:02
Po pierwsze : Takie tematy i podobne pisze się w dziale Odwołania lub Zgłoszenia
Po drugie : Zero dowodów
Po trzecie : I tak cię nie odbanują
Po czwarte : Nie najeżdżaj na "Sieke" bo spamowałeś to nie jest różnica czy napiszesz 100~ Czy Napiszesz 3~ to i tak jest spam.
Po piąte : Zamknijcie temat
Po szóste : Nie będe pisać więcej bo nie liczymy do 1000 ;x

Piaskun1990
02-08-2008, 01:09
Sieka po prostu spełnia swoje obowiązki wzorowy sposób inne osoby jakoś problemów nie mają... cóż 4 razy pod rząd w ciągu 1 sek to jest spam przecież wszyscy widzą koło ciebie do okoła a nie ma możliwości szybkiej zmiany osób na ekranie w tak krótkim czasie.... radzę przeczytać dokładniej regulamin i solidnie się do niego przyłożyć to ci da gwarancję długotrwałego sukcesu bez bana ;)
Pozdrawiam Piaskun.
Ps. Sieka banuje osoby które na to zasługują a to że akurat dostałeś za spama oznacza że miałeś pecha bo akurat w tym terenie badał sytuacje i mało braci scarowców było ;p

Fiszek
02-08-2008, 15:04
Siemka. Moja siostra dostala bana za to ze bronila (naszą) mame.. Oczywiscie tamta co wyzywala (mame) nie dostala bana.

To jest Sprawiedliwe? Jesli ma tak byc prosze o odbanowanie mojej siostry nick Mrs Druid.

Taka jest ekipa APO.

Ban Za Nic ! <Wyobraz sobie jak bys byl w tej sytuacji cos byc robil>?
Prosze o rozwazenie mojego posta.
Pozdro:
Gildia DC (Destruction Company)

Koledzy:
Skocio
Wulfgar von Cookie
Evil Sonic
Bart
Neko Knight
Aerox
Master Tibii
Raiden
Glemexor(budzok)
Tras Lowe
Guildmage.

I tych co nie wymienilem :>

Nortius Knight
02-08-2008, 20:44
mi GM walnął na Sylus bana do 2019roku za wylgarne słownictwo

Grulix
04-08-2008, 12:38
Temat jest bezsensowny. Nie lepiej wysłać do Sieki na pm forum?
A, że dostałeś bana to twoja wina. Spam to spam nawet jak jest na 2 linijki.