View Full Version : Nies?uszny ban
Witam,
Dostałem bana za spamowanie czego nie robiłem może mały spam jeżeli można uznać napisanie 4 razy tego samego w 1 miejscu ? widziałem większe spamy przez Moon master który pisał 30 razy to samo jak sie śmiał itp...
Bana dostałem od Sieki który już 2 raz się pomylił najpierw na niekorzyść mojego kolegi Ghost rider pall dostał bana zapisanie na game chat nie an temat czego oczywiście nie robił :)
Thaur
P.S proszę o od banowanie Thargana ;)
Cineczek
28-07-2008, 17:38
No, bylem przy tym ;p. Moon master puscil spama przez cale dp na expie i bana nie dostal -,-.
btw. Sieka; Wypierdalaj!
dobra bez nerwów ;P ale proszę o od banowanie i żeby sieka następnym razem czytał wszystko ;d
dobra bez nerwów ;P ale proszę o od banowanie i żeby sieka następnym razem czytał wszystko ;d
Buhahahahahahahha...
Myslisz ze cie odbanuja. hahaha. Sie mylisz :>
Napisałes 4 razy to jest spam.. Wiem, że to wkurwia ze ty dostałes a ktos inny nie ale pogodz sie z tym. Tibia to tylko gra :)
@Thaur. Nie nabijaj postów istnieje opcje edit
Kostka napisze ci to jak cie na spam złapie zrobię ss i wrzucę na forum :)
heh coz .. widocznie sieka chce dorownac dawnemu gm'owi exodowi Xd i banuje tych co nie trzeba.. no coz takie zycie
Po 1. Nie ten dział ...
Po 2. Spamowanie to spamowanie, Nie wazne czy napiszesz 5x razy Twoja matka czy 45 x razy Sellam Bh ...
EDIT@
Sieka nalezy juz do najbardziej znienawidzonych Gmow :> ... Sam zostałęm ukarany od niego banem :( czekam do .8.
Silkroad
01-08-2008, 23:02
Po pierwsze : Takie tematy i podobne pisze się w dziale Odwołania lub Zgłoszenia
Po drugie : Zero dowodów
Po trzecie : I tak cię nie odbanują
Po czwarte : Nie najeżdżaj na "Sieke" bo spamowałeś to nie jest różnica czy napiszesz 100~ Czy Napiszesz 3~ to i tak jest spam.
Po piąte : Zamknijcie temat
Po szóste : Nie będe pisać więcej bo nie liczymy do 1000 ;x
Piaskun1990
02-08-2008, 01:09
Sieka po prostu spełnia swoje obowiązki wzorowy sposób inne osoby jakoś problemów nie mają... cóż 4 razy pod rząd w ciągu 1 sek to jest spam przecież wszyscy widzą koło ciebie do okoła a nie ma możliwości szybkiej zmiany osób na ekranie w tak krótkim czasie.... radzę przeczytać dokładniej regulamin i solidnie się do niego przyłożyć to ci da gwarancję długotrwałego sukcesu bez bana ;)
Pozdrawiam Piaskun.
Ps. Sieka banuje osoby które na to zasługują a to że akurat dostałeś za spama oznacza że miałeś pecha bo akurat w tym terenie badał sytuacje i mało braci scarowców było ;p
Siemka. Moja siostra dostala bana za to ze bronila (naszą) mame.. Oczywiscie tamta co wyzywala (mame) nie dostala bana.
To jest Sprawiedliwe? Jesli ma tak byc prosze o odbanowanie mojej siostry nick Mrs Druid.
Taka jest ekipa APO.
Ban Za Nic ! <Wyobraz sobie jak bys byl w tej sytuacji cos byc robil>?
Prosze o rozwazenie mojego posta.
Pozdro:
Gildia DC (Destruction Company)
Koledzy:
Skocio
Wulfgar von Cookie
Evil Sonic
Bart
Neko Knight
Aerox
Master Tibii
Raiden
Glemexor(budzok)
Tras Lowe
Guildmage.
I tych co nie wymienilem :>
Nortius Knight
02-08-2008, 20:44
mi GM walnął na Sylus bana do 2019roku za wylgarne słownictwo
Temat jest bezsensowny. Nie lepiej wysłać do Sieki na pm forum?
A, że dostałeś bana to twoja wina. Spam to spam nawet jak jest na 2 linijki.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.