View Full Version : Czy ja jestem s?epy?O.o
BlackdOWN
28-07-2008, 18:58
Witam.
Może mi ktoś powiedzieć gdzie sie podziały Statystyki? o.O? Czy ja jestem ślepy czy co?Xd
http://www.upload.otsy.boo.pl/images/klz1217264272p.PNG
Może mi ktoś wyłumaczyć?
Omg -.- Dobule Post. Nalezy sie ban. Czytaj temat wczesniej to sie dowiesz.
Warn And Close Topic
BlackdOWN
28-07-2008, 19:08
@up
HAHA! Loda zrób ; *!
A ty kutasie poczytaj co to ***** mać Dobule Post pierdolony znawco wypierdalaj z tego forum Trollu pierdolony. Sam się kurwo naucz znaczeń gdzie kurwo napisałem dobule posta? chyba w twojej starej.. żal cie koleś .. wypierdalaj plx..
Dla noob'sa
Dobule Post - jest to post napisany pod postem.
doniczekmateo
28-07-2008, 19:25
wiesz statystyki jak narazie wywalili bo i tak nie działały i możliwe że teraz je naprawiają a po co komuś coś jak nie działa ??
Dran Frek 2
28-07-2008, 19:51
@up
HAHA! Loda zrób ; *!
A ty kutasie poczytaj co to ***** mać Dobule Post pierdolony znawco wypierdalaj z tego forum Trollu pierdolony. Sam się kurwo naucz znaczeń gdzie kurwo napisałem dobule posta? chyba w twojej starej.. żal cie koleś .. wypierdalaj plx..
Dla noob'sa
Popisałeś się inteligencją...nie ma co... opanowanie i elokwencja to twoje dwie mocne strony...n/c
Topic@
Usuneli bo nie działały, wrócą...nie płacz...Pozdro
Taifun DevilrIII
28-07-2008, 21:20
@up
HAHA! Loda zrób ; *!
Dla noob'sa
Ale go zbeształeś.. normalnie breeeechtam ahauaha
@topic
Nie ma, mortiis usunął taką zakladke i chuj. :d
BlackdOWN
28-07-2008, 22:57
@up
Zawdzieczam Mortiis'owi... on ma metalowe nerwy.. ja miałem otsa i mnie kurwica wzieła i pozabijałem wszystkich O.o i już nie mam ;} Takie mam nerwy nic na to nie poradzisz ; }
@topic
aha spoko dzieks za info ;]
Dran Frek 2
28-07-2008, 23:07
up@ Nie masz się czym afiszować, głupota nie jest w modzie...a to że imponujesz Taifun'owi to potwierdzenie że jest takim samym dzieckiem jak ty...
Twój jakże "obszerny" zasób słów zamyka się w:
"spierdalaj"
"wypierdalaj"
"kurwo"
"kutasie"
"loda zrób"
No i oczywiście wjazd na rodziców...n/c
Pogratulować...
http://armia.toproste.pl/st.php - tego pliku również nie ma na serwerze, ale mimo wszystko temat muszę zamknąć i wlepić kilka ostrzeżeń, gdyż dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.