View Full Version : Samobójstwo...
Ja już dłużej nie mogę żyć w ten sposób każdy się mnie o coś czepia :( nie potrafię już tak dłużej. Postanowiłem popełnić samobójstwo... :( Myślę, że wybrałem dobry dział. Mam dopiero 15 lat ale już doznałem tylu przeżyć co niejeden dorosły człowiek. Więc żegnam wszystkich których tu spotkałem i którzy byli moimi przyjaciółmi. Serdeczne pozdrowienia dla: MROTISSA, RIBOXA, COGUARA, GROMA, I SLAVE (grałem kiedyś postacią o nicku Mirmadd Venu i Wymiatajacy rookslay), żegnam wszystkich. Zaplanowałem to na jutro :( Moje życie nie ma sensu... ANETKO KOCHAłEM CIę BARDZO MOCNO ALE TY WOLAłAś INNEGO A TERAZ JUż NIE BęDZIE MNIE :( PAPA. ;(Nikomu nie życzę by przeżywał to co ja teraz...
@Moje postacie oddałem komuś innemu...
Nie rob tego... to najgłupsze co możesz w życiu zrobić, właśnie się zabić. Jest przed Tobą kawał życia, dobrych chwil i wszystkiego co najlepsze więc nie załamuj się bo takie ciężkie chwile mijają. Przemyśl to dokładnie i dobrze Ci radze... nie rób tego bo nie tylko siebie skrzywdzisz ale i najbliższe Ci osoby. Przemyśl to...
Nie potrafię sobie wyobrazić co będzie potem ona byłą dla mnie całym życiem a poza tym wszyscy są przeciwko mnie a ja nie potrafię sobie z tym poradzić :( ;( dzięki że jesteś ze mną:) Powiem szczerze popłakałem się kiedy czytałem to co napisałeś sam nie wiem czemu...
to jakis zart? Jesli nie to NIERUB TEGO!! ja tez kocham taka dziewczyne ale ona woli innego :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: niezalamuj sie :( mi tez sie juz nic niechce no ale :( :( :(
eeeeeeeee samobójstwo? lepiej nie.. skrzywdzisz jeszcze wiecej osób niż myślisz.. to droga dla tchórzy ale zarazem jest wielką odwagą popełnić samobójstwo.. nie że Cie motywuje ale daj se siana.. :P olej wszsystkich i poprostu zacznij od nowa a laska? zacznij ja ignorować i unikać :D zobaczysz.. uda sie :P pozdrawiam ^^
Bald Drah
31-05-2007, 19:24
Nie rob tego masz cale zycie przed soba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acha i uwierz że laska to nie całe Twoje życie bo nie ta to inna. Rozumiem to co czujesz bo też to przeżyłem ale przemyślałem to wszystko i teraz podchodzę do tego z całkiem innej strony. Zrób tak samo a zobaczysz że wszystko się ułoży...
Ty chyba nie żartujesz? nie rób tego.. nie wiem co napisać, bo rzadko widze tego typu posty, ale może udaj się do psychologa, albo pedagoga w szkole. Porozmawiaj z nimi, na pewno Cię wysłuchają i Ci pomogą.. uwierz.
dobry pomysł.Ja tez mam zalamke i wiem jak sie czujesz :confused: a dziewczyny to sa jakies inne;/ niezrozumiesz ich kochasz je a one robia z ciebie debila :/:(
Chłopie nie radze umnie byl taki jeden tzn umnie w Miescie (Białystok) poprosił dziewczyne o chodzenie czy tam ocos ona nieodpisywała i nieodpisywała On popełnij samobujstwo po2minutach kiedy zabil Sie przyszedl Sms od tej dziewczyny napisała, ze sie zgodziła on umarł ona cała zapłakan rodzice zapłakani na pogrzebie Babcia wpadła do trumny:( itd nieradze.. pozatym moji rodzice sie roschodzą itd ale ja jakos otym niemysle zycze ci powodzenia i NIEWARTO TEGO ROBIC ziom:] 3m sie
Odpisz na moje PW! NIE RÓB TEGO!!
Suchy liść ma w sobie więcej życia ode mnie!! :( !!
Powiem Ci tyle...Samobojstwo? Mialem tez ciezka sytuacje w zyciu( bylo to nie dawno) i chcailem popelnic samobojstwo ale ktos bardzo madry(nie wiem skad sie o tym dowiedzial) ze to jest droga tchorzy...powiedzial mi ze mam policzyc od 5 do 1 i powiedziec sobie ze nic sie nie stalo i jestem w stanie zyc dalej...Nie uwierzyle tej osobie...Ale gdy juz stanąlem na balkonie...Pomyslalem o mojej rodzinie o przyjacielach i przyjaciolkach o wspolnym graniu w bale o APO...Policzylem od 5 do 1 i powiedzialrm sobie ze nic sie nie stalo...ze to nie byla ta dziewczyna...Po pierwszym dniu gdy ja zobaczylem wszystko wrocilo...Ale wtedy, gdy juz bylem w domu, obok balkonu stoi półka na półce stala figurka Matki Boskiej a obok byl różaniec...Kleknąłem...I uwierzylem ze ja nie jestem tchorzem...Ze mozna dalej zyc...A teraz jestem tu z wami i pisze co mnie przeszlo...Nie jest to zmyslone...Pomogl mi w tym tez Dementis ( na forum Velori) Nic o tym nie wiedzial ze chce samobojstwo popelnic...Ale kiedys napisal ze chce sprzedac chara...Pomyslalem wtedy sobie ze bez takiego Qmpla na Apo...po prostu nie moglem grac...tak go lubie...i to tez przyczynilo sie do wysluchanie tej madrej osoby...Pozdrawiam ciebie i Dementisa...
Samobójstwo to ucieczka... Pomyśl to nie ma sensu. Chłopie jeszcze wiele lat życia przed Tobą a Ty je chcesz tak szybko zakończyć. I nie mów że Twoje życie nie ma sensu bo każde życie ma sens. Laska wolała innego widocznie nie była Ciebie warta. Ja miałem kiedyś też taki problem: Dziewczyna ze mną zerwała wąskie grono przyjaciół mnie zostawiło. Nie chciało mi sie żyć. Kiedy stałem na dachu budynku i miałem skoczyć pomyślałem o wszystkich a głównie o rodzinie jaką tragedią byłoby gdybym skoczył. Dla jednego kumpla który został ze mną. Nie ma sensu się zabijać każdy problem na pewno sie rozwiąże. Proszę nie rób tego :(
A pomyślałeś o rodzinie i bliskich ? Co oni bedą czuć po twoim odejściu ?
@media
OStatnio była taka afera że jakaś 18latka chciała popełnic samobójstwo i napisała o tym na gg znajomej... a ta powiadomiła policje i ostatecznie nakłonili ją aby nie robila tego
Miszka ja Cie nie znam i nie mam nic wsumie tu do gadania...ale jakbys chcial pogadac 9119060 gg .... mozesz zagadac :)..
uwierz mi ze zycie to nie bajka ale zobacz ile osob chce bys z nami zostal...czasem trzeba sie wyplakac cos przecierpiec... ja wiem nikomu nie jest latwo dzis...sa ludzie mniej i bardziej wrazliwy jesli ty nalezysz do tych 1 ... nie ma co sie bac trzeba plakac mowic o tym co cie boli ... napewno znajdzie sie ktos kto Cie wyslucha ... wiec inie rob niczego co moze zranic chociaz jedna osobe!!....
Sqonsitos
31-05-2007, 21:57
Tak, Ja w mojim zyciu wiele przezylem, cpalem, ciolem sie... Mysli samobojcze byly codzienoscia... Jednak pewna osoba pomogla Mi wyjsc z tego... Do czego zmierzam... Zapewne gdy bym nadal cpal bym umarl, albo wkoncu popelnil samobojstwo... Byl by to blad, bo teraz moje zycie jest poprostu fajne... Jesli ta dziewczyna Cie zostawil to chyba takiej osoby nie kochasz? Jak mozna kochac osobe, ktora drwi z uczuc innych ?!?!?!?!
Wiec to by wygladalo jak by byla warta twojego zycia... A tak nie jest!!!
Zauważyłem, że chodz mnie nie znacie zalezy wam na tym abym nie robil tego. Ale powiedzcie mi dlaczego?? Osoba ktora była tak blisko mnie a wy ktorzy jestescie tak daleko i wam bardzo zalezy a ona... aj ale dlaczego wam tak zalezy?? Ja mysle ze z koro mnie tak namawiacie to nie zrobie tego przynajmniej nie teraz ale ja naprawde czuje ze musze. Ciolem sie wczesniej zyletka i to mi pomagalo ale pewnego dnia juz nie wytrzymalem i zaczolem jezdzic po zylach jednak caly czas sie balem ale juz dzisiaj bylem naprawde pewny. Szklanka wodki dla odwagi i czlowiek zrobi wszystko (dla odwagi nie zeby sie upic). Zobacze przemysle to do jutra. Dziekuje ze ze mna jestescie :)
W obliczu smierci nikt nie jest Ci obcy... i chwytasz sie wszytkiego co moze Ci pomoc
czasem lepiej wyzalic sie komus obcemu kto nie bedzie mial podstaw nikomutego wygadac niz osobie zaufanej ktora moze zdradzic... moze my poptrostu nie patrzymy obojetnie na ludzkie cierpienie?...
Bo życie ludzkie to najważniejsza rzecz na świecie. I nie można go się tak o sobie się go pozbywać. Zagadaj do mnie na gg 7441480 jak byś chciał. Postaram się pomóc.
Medusa Master
31-05-2007, 22:43
no nie to takie smutne zaraz sie poplacze :..(
Masterek Druid
31-05-2007, 23:23
Jeśli to wywołane Debilami na OTS to proponuje wpiredol zrobić luz zgnoić gościa któży działają ci na nerwy.albo poprostu dać ignore.
Jeśli to zycie rl to Proszę cie bardzo nie rób tego.
Wielu cwelów jest w życiu którży tylko czychają aż ktoś sie poślizgnie to ci go dobijają.
Radze takich omijać , zadawać sie tylko z Best friend który zawsze pomoże w czasie kiedy trzeba pomocy.
Uwierz że nie Ty pierwszy masz trudną sytuację i nie ostatni. Nie odbieraj sobie tego co ktoś inny był Ci w stanie kiedyś dać (mówię tutaj o życiu, i przede wszystkim o tym). Taka rada z mojej strony byś nie dusił tego w sobie bo to czasami bardziej obciąża psychikę niż wyżalenie się komuś, w takiej sytuacji to pomaga. Wiem to z własnego doświadczenia więc możesz mi uwierzyć. Pamiętaj że decyzja o podjęciu tego czynu leży tylko i wyłącznie w Twoich rękach ale na Twoim miejscu przemyślał bym to dokładnie... to pomaga. Garbus co do Ciebie to czytając Twoją wypowiedź po prostu się wzruszyłem. Dziękuję.
Elite Rosca
01-06-2007, 00:36
Haha sie uśmiałem aż z fotela spadłem hehehe dobre dobre z tym samobustwem Gz wyobrażni ^^
Haha sie uśmiałem aż z fotela spadłem hehehe dobre dobre z tym samobustwem Gz wyobrażni ^^
Kretyn :/ Dostałbyś wpierdol gdybym miał Cię pod ręką.
Bald Drah
01-06-2007, 07:07
Jelsi to zreobisz bedzie przykro dziewczynie czytasz gazety codizennie cyztam iz dziewczyna kogos rzucila on sie zabil a ona z zalu ze przez nia tez zginela chcesz tego nie udaj sie do psychologa porozmawiaj z nim
A zalezy dla tego ze nie ma nic wazniejszego od zycia ludzkiego nic mama mi tak tlumacy nie ma nic waznijeszego od zycia przemysl to jestes katolikiem pomodl sie
Ale musze ci powiedziec jedno rodzina widizala duzo samobujstw i widziala kobieta zapalila siebie a potem blagala o pomoc a chchaila sie zbaickrzeslo elektryczne kazdy bandzior chce zyc zawsze prosza o ulaskawienie albo lzejszy wyrok prosze przemysl zabijajac sie np skaczac z dachu zyjesz 2 sekundy zanim spadniesz i co straszny bol jestes w powietrzu myslisz o calym zyciu i co bum! Nie znam cie ale peorsze nie rob tego!
Przeczytaj moj podbis 2 punkt RODIZNA KOCHAM WSZYSTKOICH NAWET NIEZNAJOMYCH BO JESTES CZLOWIEKIEM!
Wczoraj pewna osoba tutaj z forum opowiedziała mi pewną historię pewnego aktora który dzisiaj jest naprawdę kimś jest silny i dobrze gra. Mowa tutaj o książce "Autobiografia Chucka Norisa" jako 11 letni chłopiec zbierał butelki żeby rodzina miała sie z czego utrzymać. Jego ojciec był wspaniałym człowiekiem ale kiedy pił zmieniał sie w kogoś innego i nie znał umiaru w piciu. Kiedy Chuck zdobył jakieś pieniądze oddawał je mamie żeby mogła kupić coś do jedzenia. Kiedyś jednak ktoś śmiał się z niego, że zbiera butelki on sie zdenerwował i wykrzywił mu palce tamten uciekł z płaczem. Potem w wojsku został wrobiony w zabójstwo jednak też się nie poddał i walczył dalej. Wiele razy myślał o tym o czym ja myślałem. A to zrobiło z niego człowieka takiego jakim jest teraz. Dziękuję Ci Ucho666 to ty mnie namówiłeś do tego żebym tego nie robił. Ja postaram się być taki jak Chuck i może w przyszłości wszystko się zmieni dziękuje wszystkim którzy mnie wspierali. NIe życzę żądnemu chłopakowi ani żadnej dziewczynie którzy myśleli że to żart żeby musieli przeżywać coś takiego co ja to nie było spowodowane tylko dziewczyną. Nie mam patologicznej rodziny ale jest mi źle w życiu jednak będę walczył tak ja Chuck. Wiele ludzi śmieje się dzisiaj z niego a ja go od wczoraj bardzo podziwiam. Pozdrowienia i dziękuje.
Chory jestes nie rob tego idz do jakiegos psychologa czy do kogos ;/
Nie oplaca sie tego robic pomysl sobie co by czuli twoi rodzice :)
Pozdro.
Drah Master
01-06-2007, 08:06
A ja coś czuję ,że to jest marna imitacja prowokacji ,mówię wam wielu tu takich było ,jak on..To jest stylowy dżołk PoKeMoNa byście mieli się nad kim użalać..
Bynajmniej takie jest moje zdanie..
@Topic
Jeżeli topic nie jest ,prowokacją to szczerze odradzam ci tego ..
Najgłupsze co możesz zrobić w swoim życiu masz >.15 lat.< ..
Wystarczy to ,że pomyślał byś jak swoją śmiercią ukarał byś rodzinę ..
Moja mama mi powtarza ,że gdybym ja zmarł bądź mój brat ona by zrobiła to samo albo by jej serce pękło :( albo postanowiła by popełnić samobójstwo ,ale to jest chore ..Mój brat umrze (wypluwam to słowo) to co moja mama też umrze i mnie zostawi tylko z jednym rodzicem...Chociaż wiem jak to jest ,gdyby moja mama mi zmarła przed moją 40stką ,po prostu nie wytrzymał bym tego i postanowił bym popełnić samobójstwo >.<
@Down
W pełni cię popieram.
Chory jestes[...]
Sam jesteś kurw* chory i zastanów się co piszesz pier*olony nabijaczu postów! U Ciebie się tylko liczą posty, a my chcemy uratować człowieka -.-
Shodreis
01-06-2007, 09:23
NIE RÓB TEGO!! Choć Cię nie znam nie chce zebys umieral pomysl jak skrzywdzisz rodzinę!! :( Albo postaw sie na miejscu Twojego taty jak bys sie poczul gdybys sie dowiedzial ze Twoje dziecko popelnilo samobójstwo?! Ignoruj te laskę. Laska to nie cale zycie!!:( Mam nadzieje ze tego nie zrobisz. Gdy moja kuzynke (jestem z nią tak blisko jak z siostra) żucił chlopak takze chciala popelnic samobójstwo i mowilem jej ze bedzie miala lepszego. I jest tak jak mowilem a takze ja przekonalem. Teraz powiedziala ze gdyby ten chlopak przyszedl do niej (ten co ja zucil) i by sie zapytal czy do niej wroci ona by go wyśmiala i by mu wy****** bombe w ryj :D :D :D
Your Troubles
01-06-2007, 09:37
Fake'i
"Nie rub tego, to zle pszeciesz cale rzycie pszet tobom, wienc nie rub tego poco nie pszejmuj sie jest wiele panienek, naprafde
Itd, itd, itd...
Ludzie, zrozumcie że on tego nie zrobi... Ma 15 lat, nie miałby odwagi żeby to zrobić, jest za młody, jest w okresie dorastania i zachodzą zmiany w jego psychice. Dziewczyn jest wiele, narazie trzeba kożystać z życia bo jak się później ożenicie to będziecie płakusiać, ale było dobrze na lajcie wyjść na ławke, napić się piwa z kolega, pograć w kosza, iść tu tam, a teraz musze siedzieć w domu i dzieci pilnować :p
Co do głównego wątku: To był taki żart z czarnego humoru, albo komuś się nudziło poprostu :/ I dla zabawy to napisał... :o
Minie 2 - 3 miechy i wejdzie na forum i zobaczycie jak się zmienił, taki wiek, ale jak zrobi coś głupiego naprawde [ czyt. złamie prawo ] to mu tego nie uwzględniom w sądzie :D
blz nie rub tego, jest wiele dziefczynek, znajdzierz nowom nie buj sie nic
Pzdr
Potem w wojsku został wrobiony w zabójstwo jednak też się nie poddał i walczył dalej. Wiele razy myślał o tym o czym ja myślałem. A to zrobiło z niego człowieka takiego jakim jest teraz. Dziękuję Ci Ucho666 to ty mnie namówiłeś do tego żebym tego nie robił.
Nie ma za co. Opowiadałem to z przyjemnością. A i to zabójstwo to mi się pomyliło to go chcieli wrobić w pobicie. Ale dokładnie nie pamiętam bo dosyć dawno czytałem.
stary masz dopiero 15 lat cale zycie przed toba ja tez mam nieraz takie doly ze az chce sie zabic ale napewno nie mialbym tyle odwagi na to :( nie rob tego pomysl o swoich bliskich ! Życia juz nie wrocisz wiec mysl co robisz, moze masz chwilowe zalamanie ale napewno z tego wyjdziesz a kiedys bedziesz sie smial z tych chwil ...
ziomek sluchaj !!!!!!!!!
Ja terz mam 15 lat i sluchaj
moi rodzice som po rozwodzie !
mam przyrodniego brata widzialem go ostatnio 2 lata temu bo macocha nie pozwala mi sie z nim widywac(zona taty)
moj tata ma wielkie problemy z oplacaniem elimentow ! wienc moze isc do paki !
w domu ojczym mnie bije i nikt nie rozumie mie !
moi 2 dziadkowie nie zyjom !
wienc mi tu nie pierdol (sorki moder) ze masz przejebane bo ja nie raz chcialem sie powiesic ale muwie sobie jestem twardy i leje na to all !
musze to przetrzymac bende pracowal bendende mial kase i jebie na to wszystko(sorki moder). i ty terz powinienles isc przed zycie tak jak ja !
dziewczyna ?
a jeb jom(sorki moder) jezeli wybrala innego to znaczy ze cie nie kocha a to znaczy ze nici z was bedzie a pomysl sobie ze moze jest 10000 dziewczyn kturym sie podobasz a one tobie nie ?
i co ranisz je tak samo :!
wienc mi tu nie pierdol (sorki moder) ze masz przejebane(sorkimoder) bo nie jestes jedny ! i trz zyc dalej (niestety)
P.S polecam skok z 10+ pientra po przeleceniu 3-4 pienter mdlejesz po 5-6 rozrywa cie cisnienie i przeciazenie (zajebiscie boli nawet gdy zemdlales to sie obudzisz) bul jak cholera :P
a i nie wiesz co jest po smierci ja np. jestem ateistom(all rodzina chrzescijanie) i ja nie wiem c jest po 2 stronie i tego sie boje !
bartekd3
01-06-2007, 16:12
NIE RÓB TEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samobójstwo to najgorsza i najgluprza rzecz jakom mozna zrobic w zyciu. Dziewczyn na swiecie jest tyle i napewno znajdziesz 1000 razy leprza od tej. Przeciez bog dal ci zycie i sie musisz nim cieszysz. Zawsze w czyms mozna znalesc jakies dobre strony i poprostu je znajc moja rada dla ciebie to poprostu olej ta dziewczyne i napewno znajdziesz leprza
NIERÓB TEGO!!!!!!!!!!!!!
o boze to nie jest najgorsza zecz to jest tchuzostwo !
bo nie umie stawicz czola problemom !
i niech gnojek sobie nie mysli ze ja gown wiem a huja ci powiem wiem wiencej o zyciu niz ty ! wienc nie stresuj ludzi i bierz sie do roboty i bij leva np. na rl tibia !
@up
widać !! po Twojej ortografii napewno wiesz o tym wiĘcej haha !!
Robin Rob
01-06-2007, 23:34
@Vasaki
-,- idz na kurs ortografii....
@Topic
Kazdy ma lepsze i gorsze dni/tygodnie/miesiace/lata.
Moj kolega (a wlasciwie znalem go tylko z widzenia)
chcial skoczyc z okna i sioe zabic , ale tego niezrobil
, gdy wszyscy mysleli , ze juz jest ok , on sie powiesil...:(
Od Dyzio do Robin Rob...
zal mi was.... napisal przecie posta ze tego nie zrobi, a wy dalej to samo...
Masz dopiero 15 lat... Przed toba całe życie, nie warto załamywać się przez jedna porażkę... Wierz mi jak każdy by tak myślał nie wielu byłoby ludzi na tym świecie... A jeżeli załamałeś sie przez dziewczyne, olej bo laski w twoim wieku maja jeszcze mózg małej barbi, która bawi się albo nadal lalka albo chłopakiem i innymi znajomymi.
dokladnie wienc nie rub kolo siebie tyle szumu tylko ic przez zycie tak jak ja :P!
Od Dyzio do Robin Rob...
zal mi was.... napisal przecie posta ze tego nie zrobi, a wy dalej to samo...
ps tak ??
a co ortografi mam dez. :P wienc ? XD wienc nie rpzyczepijacie sie do bledow XD
Tryna Druid
02-06-2007, 12:45
powiedz dlaczego przeciez napewno komus na tobie zalezy i jak ty sie zabijesz to ta osoba tez... wiec nierub tego jak chcesz kogos ocalic bo bedziesz mial wyzuty sumienia:(
JEZU!!! CZYTAĆ NIE UMIECIE?!?!? MISZA NAPISAŁ, ŻE TEGO NIE ZROBI!! Pierolo*e nooby nauczcie się czytać!!!
NIE KARMIĆ TROLL'A!!!
PROSZE O ZAMKNIĘCIE TEMATU BO TERAZ SIĘ ZROBIŁO NABIJANIE POSTÓW!! -.-
Również proszę o zamknięcie tematu bo zrobiło się nabijanie postów :(.
Derox Pall
04-06-2007, 19:16
yyy....Co tu powiedziec ?
Graj na apo i ciesz sie zyciem :D Baba to nie wszystko!!!
I nie ciachaj sie zyletkami bo szkoda zył.
Dobra ***** jeszcze tu jesteś? _._ Gościu robi sobię jaja! Przecież to widać... Takie tematy są na prawdę zbędne. Jeżeli chcesz popełnić samobujstwo to czemu nie pujdziesz od razu się żucić z okna? Musisz jeszcze tutaj to pisać? Co myślisz że nam się zrobi ciebie żal? Bo mi już trochę jest, ale nie z tego powodu że checsz się zabić co i tak jest na pewno kłamstwem...
Aż żal ,narobiłeś szumu ,(cały czas se jaja robiłeś) ,gówniarze się wczuły w rolę dobroradców ,a Ty nagle pieprzysz że samobójstwa nie popełnisz ,a planowałeś to odkąd tylko zrobiłeś ten jeb*** temat !
Nawet jeśli chciałeś popełnić samobójstwo (a nie chciałeś jestem tego na 99% pewien) ,to co to kogo obchodzi ?
Jeśli by tak było to był byś zwykłym tchórzem i gnojem który sobie wyobraża że jakaś pin** go rzuciła to ten będzie udawał dojrzałego kretyna który nie ma w sobie życia !
Żal mi wszystkich debili którzy kiedykolwiek myśleli o zabiciu się ,są to zwykłe tchórze ,kretyni ,idioci ,i
NAIWNIAKI
A jak już się naprawdę chcesz zabić ,to zabij się i nie zawracaj onym głowy swoimi idiotycznymi problemami !
@down
Ciebie też mi żal... ,ale jeszcze bardziej gnojku ,się wyrażać nie umiesz.
A ja modka proszę o warna dla CoQ.
Zamknij ***** ryj Diego palancie jebany i nie nabijaj postów ciećiu pierdolony!
Modka proszę o zamknięcie tematu, a tym którzy teraz coś napiszą po warnie -,-
NIE KARMIĆ TROLLA NOOBY TO CHUJA !!!
Coq, za co warna?
Diego: zdanie o samobójcach mam Bardzo zbliżone do Twojego, chociaż wyrażam je w mniej dosadny sposób.
Jeśli by tak było to był byś zwykłym tchórzem i gnojem który sobie wyobraża że jakaś pin** go rzuciła to ten będzie udawał dojrzałego kretyna który nie ma w sobie życia !
Osoba chcąca popełnić samobójstwo w żadnym razie nie jest dojrzała.
Do autora: to jest zwykła próba zwrócenia na siebie uwagi innych... "Jestem taki mały, samotny, zapomniany przez świat, niech mnie ktoś przytuli!". Jedna z najprostszych form oddziaływania na inną osobę... Także myślę, że wkręcałeś i nie chciałeś popełnić samobójstwa, a tylko przekonać się, że ktoś zwróci na Ciebie uwagę...
Hiro Nakamura
08-06-2007, 23:06
Jeżeli to nie prowokacja .. Sprobuję z innej strony.
Jesteś załosny. Cholernie, dobijająco żałosny. Żałuję czasu poświęconego na pisanie tej wypowiedzi, ale ktoś musi. Żałosne jest to co mówisz "wiem więcej o zyciu niż nie jeden dorosły". DZIECIAKU!! Czy twój ojciec cie bije i chleje? Czy twoi rodzice się rozwiedli?! NIE?! TO NIE PIERDOL ŻE COKOLWIEK WIESZ O ŻYCIU! Nie płacz. Może i wiesz czym jest miłość. Może jesteś czlowiekiem wrażliwym. Ale proszę- nie wyolbrzymiaj rzeczywistości.
Pokazujesz w tym momęcie jaki esteś słaby. Problemom powinno się stawiać czoła, a nie od nich uciekac w tak absurdalny akt rozpaczy jak śmierć.
Zastanów się nad sobą człowieku. Bo zdrowo bym ci wypi*rdolił gdybyś powiedział w mojej obecności to co powiedziałeś tutaj.
Dziękuję.
Powiedziałem, że nie chodzi tylko o dziewczynę. Mój tata zginął w wypadku moja mama umarła na raka siostra mieszka z babcią zresztą ja też. Wiem czym jest miłość a wy nie wiecie czym jest prawdziwa rozpacz kiedy coś naprawdę boli więc mi nie mówcie że wkręcałem nie zrobiłem tego bo pomyślałem o babci jak ona będzie się czuła.
Hiro Nakamura
09-06-2007, 09:47
Dziecko chce zwrócić na siebie uwagę. W czasie powolnego rozwijania się tematu pisał całkiem normalne posty.
//Zgłoszone.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.