Zaloguj się

View Full Version : Bot

Tymek Knight
30-07-2008, 10:44
Tak więc w sondzie było że najczęściej używacie (oczywiście chodzi mi o free) Tibia NG i TibiaTek czy coś takiego. Tak więc możecie napisać w czym one ułatwiają wam expienie lub inne rzeczy .

Dziękuje i Pozdrawiam.

Czopeq
30-07-2008, 11:12
tibia NG jest darmowa przez 3 dni, później bulisz jak za blackda. A pod tibia 8.21 nie ma jeszcze TekBota i nie wiem czy będzie... . Jest jeszcze Tibia Auto, ale na niej można szybko wpaść... . Tak więc bez płatnego BOTa nici... .

Tosiek90
30-07-2008, 11:23
@up
Tibia NG mozna latwo zcrakwoac, ale nie bedzie ona posiadala wszystkich funkcji.
@topic
NG ma duzo funkcji w ulatwianiu expienia np. self healing (leczenie), X-ray (widzisz co jest pod toba) i wiele innych.
Jest tez bardzo duzo skryptow do NG.

Masakrowiec
30-07-2008, 11:39
Ng latwo scrackowac lub wystarczy znalesc cracka bez wirusa ( 1 na 10 ), a tak to TibiTekBot jest najlepszy w porównaniu z Ng to jest PROOOO jedyne co ma gorsze brak uczenie sie waypoynstow (trzeba samemu klikac) i brak x ray. BlackdProxy to sie oplaca kupowac na non pvp

Dann
05-08-2008, 20:38
Głupoty gadacie.
Ng jest darmowa i jest lepsza o ttb bo więcej skryptów i wpt i ng ma najlepsze alarmy palladin skrypt i te pe.
Ng nie da się ściągnąc scrackowanej!!!
Jeśli grassz na pvp albo boisz sie/nie umiesz zapodac bota to boty mają fajne funkcje takie jak zbieranie loota(ng robi to w pól sekudny:P) potionowanie czy manasowanie oraz robienie runek i wiele innych.
Sam używam scrackowanej ng i jestem zadowolony.